Spaní dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
20.1.13 14:07
@Nathal píše:
Náš syn od narození usínal vesměs sám pěkně v postýlce, v roce a půl se to změnilo a během dne i večera usíná strašně dlouho a při tom vyžaduje naši přítomnost. Trvá to někdy i 3/4 hodiny než se mu podaří usnout a my konečně můžeme odejít z pokoje. V noci si také vynucuje spaní v naší posteli, a já po několika probdělých nocích kapitulovala. Pravidelné rituály u nás nezabírají, jsou stále stejné od narození. Když jsem zkoušela i metodu vyplakání dítěte a oddalování mého příchodu, vzteky mi vylezl z postýlky na komodu a pak dolů žuchnul. Takže jsme strávili noc v nemocnici na pozorování a já vedle něj v křesle, protože pro mě nebylo místo :-( Nevím, co se u něj stalo, jestli to třeba souvisí s nějakým vývojovým obdobím, ale doufám, že se to časem zlepší a bude zase usínat sám do několika minut :-) Nemáte, prosím, někdo nějakou radu?

Ahoj,
momentálně řešíme něco podobného. Dcera má 16m, ale narozdíl od vás už od narození usínala a spala špatně. Abchom se aspoň trochu vyspali, nechali jsme ji u nás v posteli. No a před Vánoci jsme jí koupili velkou postel a dali jí do pokojíku. A malá od té doby spala celou noc! A to se před tím budila i 3 - 4× na kojení. Jen párkrát za tu dobu, co spí sama v pokojíku, jsem u ní v noci byla. Odpoledne tam taky krásně spala. Usínání se taky spravilo, před tím jsem kolikrát uspávala i hoďku, teď jsem u ní byla tak 10 min., odešla a ona do 10 min. usnula. JENŽE včera a dnes odpoledne (už spí jen jednou přes den) neusne a neusne, jsem u ní, za 10 min. odejdu a řev jak blázen, vyleze z postele a brečí za dveřmi :zed: :zed: Teď jsem jí tam byla asi 5× uklidnit, dát zpět do postele, ale ona pořád dokola :cert: Včera večer usnula sama, tak jsem zvědavá, jaké to bude dnes. Ale denní spaní už od včera totální obrat, a já netuším proč? Byli jsme šťastní, že už tak krásně usíná a spí a teď tohle! Takže taky budu ráda za nějaké rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí