Spaní dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
300
26.8.12 20:46

Spani ditete

Ahoj maminky :mavam:
Chtela bych znat vas nazor na navyk usinani deti.Jde mi o to jestli je nechavate usinat samotne a v tichu nebo jsou zvykle usinat s vami a napriklad u zaple televize.
Predem dekuji za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.8.12 20:49

Tak já nechávám dceru (9m) usínat samotné, ve své postýlce. Ticho u nás doma není, takový ten bežný domácí ruch :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
26.8.12 20:51

Taky nechávám usínat samou nebo ji párkrát pohladím, a usíná při puštěné televizi, ta totiž u nás jede pořád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297

Navykla jsem si dceru akhle: přes den za všedního hluku v okolí(nenašlapovat po špičkách kolem pokoje, normálně mluvit na chotbé-dceru jen šoupnu do postýlky, chvíli si pohraje sama a usne) a v noci zase koupání, nakrmit, dát pusinku, podat cumlíky(musíme mít minimálně dva) popřát dobrou noc a odejít z pokojíku. bud usne hned, nebo občas zabrečí že si cumlíky vyhodila. přijdu podám a zase odcházím. usínala v noci po tmě, ted jsme museli přejít na rozsvícenou lampičku, protože usne klidněji, když se má na co dívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247

Náš malej teda spinká sám a kid musí při usínání mít, ale nebylo to tak vždycky, pokud byl hodně malej, tak usínal kdekoliv a kdykolv, pak spinkal s námi v ložnici a kolem roka šel do pokojíčku a úplně bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
26.8.12 20:57
@Hmarilla píše:
Navykla jsem si dceru akhle: přes den za všedního hluku v okolí(nenašlapovat po špičkách kolem pokoje, normálně mluvit na chotbé-dceru jen šoupnu do postýlky, chvíli si pohraje sama a usne) a v noci zase koupání, nakrmit, dát pusinku, podat cumlíky(musíme mít minimálně dva) popřát dobrou noc a odejít z pokojíku. bud usne hned, nebo občas zabrečí že si cumlíky vyhodila. přijdu podám a zase odcházím. usínala v noci po tmě, ted jsme museli přejít na rozsvícenou lampičku, protože usne klidněji, když se má na co dívat.

Přesně jako u nás :pankac:. Akorát nesmí chybět plínka na muchlání alias muchláček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
26.8.12 20:59

U nás malá od mala usíná na noc sama v postýlce s dudýnkem a usínáčkem…přes den je normální „provozní“ hluk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.12 21:00

Přes den usíná malá při denním hluku a večer při tichu sama v postýlce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
26.8.12 21:07

Mladej usínal vždy sám po zaběhlém rituálu; bohužel po pobytu v nemocnici se toto odbouralo a teď tam dřepíme, než téměř vytuhne a pokud odejdeme, tak vyleze a pádí za náma - schopen chodit i hodinu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
26.8.12 21:07

Pres den je zvykli usinat pri normalnim provozu domacnosti. Vecer chodi spat sam, vykoupeme, vypije mlicko, vycisti zoubky a jde do postylky. Dostane dudlika a plinu, kdyz byl mensi pousteli jsme kolotoc, ted kdyz je vetsi, zvykl si usinat u projektoru hvezdicky. Hudba hraje 10 minut, pak vestinou spi.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
26.8.12 21:09

Prave ze u nas to chodi tak ze pres den syn usina pi beznem hluku, ale vecer kdyz je zapla televize (jeste ho mame v loznici) tak nechce usinat sam a je aktivni :roll: prave jsme se ted s muzem dohadovali a on tvrdi ze se na noc musi ucit spat pri hluku coz me se nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
26.8.12 21:16

@gonal jak kdybych slyšela barunčiného tátu. pak jsem ho začala vyhazovat na televizi do obýváku a s usínání bylo klidné. podle mého na noc fakt za ticha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
26.8.12 21:50

@Hmarilla ja bych ho vyhazovala do obyvaku, ale potiz je v tom ze tam televize jaksi neni pripojena a blbne naladeni a tak. Porad jenom slysim jo ja se na to podivam a sparvim to a skutek utek :cert: Jinak kdyz jsme u moji mamky tak ho normalne necham usinat v pokojiku samotneho a taky usne ale doma je to boj.Dnes jsme se prave nastvala ze bude muset mit i doma tvrdy rezim nebo bude chtit vyzadovat nasi pritomnost porad a to nejde. Zatrhla jsem televizi a usnul do 10 minut :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
26.8.12 21:54

@gonal on by ti špunt usnul sám i v ložnici. jde o tu televizi. mně malá při televizi taky neusne. tak ji bud radši vypnu nebo se jdu dívat do jinýho pokoje. u ex jsme měli jednu v ložnici a jednu v obýváku, u našich je to ted v každém pokoji televize(3+1) plus ještě v kuchyni… :-D No, být tebou tak ho zítra donutím zprovoznit televizi v obýváku, v ložnici bych ho nenechala dívat se.(já ji pro jistotu vypojila, chlap se mi v tom podřídil- pro klidné usínání malé)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
26.8.12 21:55

Tak nevim… co to znamena „nechat usinat“? Muj 11m skvrcek nikdy neusne sam od sebe, leda vycerpanim nekdy v aute nebo v kocarku, ale vecer se musi vymrskat do nemoty, az se zacne potacet a lehat si, pak dame nejake ukolebavky z YouTube a pak nakojim v klidu pokojicku a ve tme a u toho usne… Pravidelne kolem 21h. A mezi 5-7 vstava :roll: Asi tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí