Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky ktere mate v noci mimco u sebe a spite s nim spolecne, mam takovy blby dotaz. Na cem spinka miminko, na polstari, nebo na hole matraci? Dekuji ![]()
@Lucciaaa píše:
Na matraci, podhlavou jen latkovou plinu
Ahoj, ano, přesně tak to máme my ![]()
Matrace, dávám pod něj akorát nějakou podložku jako plínu, dečku.. pač to oslintá, poblinká.. vlastně je to zbytečný, pač se stejně vždycky trefí jinam:-)
Naše malá spí teda v postýlce, ale ráno když se vzbudí a mě se ještě nechce vstávat tak si jí beru k sobě do postele. Pod hlavičkou má jen plínku. ![]()
@Lucciaaa píše:
Na matraci, podhlavou jen latkovou plinu
Také tak, jen látkova plina či dvě, na matraci ![]()
Normálně na matraci, jako mimino byl ve spacáčku, který měl i látku pod hlavou, bylo to praktické v noci při kojení, že jsem ho jen přetáhla na jednu nebo druhou stranu, nemusela jsem ho zvedat a přendavat.
Na mém polštáři. Mám péřový, ne moc vysoký. Jako miminko na něm byl celý, teď už nohama přesahuje ![]()
Dekuji, ja ho mam prave celeho na takovem placatem polstari a mam spatny pocit z toho, jestli se mu nezkrivi pater
ale je na nem rovne, neni zkrouceny nic, budu muset byt tvrda a hezky vyzkousim jen matraci a tenkou deku pod nej a uvidim jak se mu bude zamlouvat spani, porad mele rukama a budi ho to a na polstari nic ![]()
@Katka.U nas spi mezi nami jen na matraci, ted uuz nedavam pod nej ani plinku. Nevim, jak mas velke ditko, pro mrnatka delaji takove prenpsne luzko se zvysenymi okraji a je to prave do postele, aby melo mimco vlastni prpstor ohraniceny. Jen si vubec nemuzu vzpomenout, jak se to presne jmenuje
nedavno jsem to videla i tady v bazosi.