Spaní na bříšku

563
3.2.05 11:13

Spaní na bříšku

Ahoj holky,

máte některá miminko, které radši usíná na bříšku? Já od malička nechávám Andrýska spát na zádech (úplně na začátku na boku), ale sám v postýlce usnul tak pětkrát za šest měsíců. Většinou usne u kojení. A teď jsem udělala pokus a nechala jsem malého po večerním kojení v postýlce na bříšku a ejhle, chvíli si povídal, pak trošku brblal, ale když jsem si sedla u postýlky, tak nakonec sám takhle na bříšku usnul :D . Druhý den totéž. A teď nevím, jestli je bezpečné ho nechávat spát na bříšku. I když, pokud vím, tak nás zas nechávali rodiče spát jen na bříšku. Máme monitor dechu, tak snad bych to mohla risknout, ne? V noci ho po kojení dávám spícího na záda, ale to usínání na zádech je problém. Možná mají i děti oblíbené a neoblíbené polohy na spaní :D .

Jak spinkají vaše mimča?

Ulrika a Andrýsek (6 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
3.2.05 11:32

Spaní na bříšku

Ahoj Ulriko, mě malá také lépe usíná na bříšku než na zádech. Na zádech brečí a na bříšku si povídá, jak píšeš ty.V noci když jí dám na bok, tak se probudí na bříšku, sama si určí jak chce spát.
Myslím si, že od 6 měsíců jí můžeš nechat. Hlavně se jedná do 4 měsíců, kdy se děti moc nepohybují a neotočí se.
 Vlaďka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
3.2.05 12:34

Malá mi spí na bříšku od dvou týdnů.Měla tehdy hroznou rýmu,a takhle se jí líp dýchalo.Od té doby se mi na zádech hrozně budila,tak jsem to vzdala.Měla jsem dechový senzor a přežily jsme.Teď už se i otočí na záda,nebo na bok sama a nevzbudí se,ale stejně preferuje spaní na bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
3.2.05 12:39

Ahoj Ulriko,
naše beruška (21m) spinká na bříšku od chvíle, kdy se na něj sama naučila přetočit. Občas usne a spí na zádech, ale mnohem víc na bříšku. Ani se jí nedivím, já taky usnu jedině na břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí