Spani s rodici v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1089
3.12.05 00:09

Nas Danko tiez spi s nami. Ma sice pri nasej posteli prirazenu postielku s odobratou bocnou stenou, ale vacsinou sa mi ho nechce prekladat :D takze ho mam pri sebe. Neviem cim to je, ale maly spi uplne v pohode, necestuje, nerotuje a ja milujem, ked mi ruckami smejdi vo vlasoch :P
Ale skutocne - mozno ta postielka s odobratou bocnicou by to vyriesila. Dieta bude aj s rodicmi, aj budete mat vsetci potrebny zivotny priestor.

A partner? No, su aj ine miesta v byte, nielen spalna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.12.05 10:21

Ahoj holky.
Moje dcera od dvou měsíců spala jen v postýlce a neexistovalo, aby jsem si jí brala do postele. Nemusela jsem jí ani uspávat, prostě jsem jí dala večer do postýlky a zavřela dveře. Vůbec neplakala. Od 14-ti měsíců spala v dětském pokoji. Docela se jí tam líbilo, protože jsme jí nebudili, když jsme šli spát. Ve dvou letech dostala vlastní postel, teď byl manžel nemocný a spal v jejím pokoji. Tohle se jí vůbec nelíbilo, že se musí dělit o svoje území.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.12.05 15:10

spinkání

Ahoj holky,
stejný problém jsem řešila i s naší malou - travalo to zhruba od 1 do 1,5 roku. Pak jsem to musela řešit, portože - stejně jako vaši drobci - Any se hrozně vrtěla, kopala a spala napříč, ale já už byla ve4. měsíci těhotenství. Byly to 4 špatné noci ( muž se odstěhoval z ložnice ), ale nedalo se jinak, bála jsem se, že s mým rostoucím bříškem to bude stále horší. Takže když se malá vzbudila, neustále jsem jí pokládala, říkala hají a pššš a dávala jí ruku. A říkala jsem jí, že jsem tady, ať mi dá ručičku. A nepovolila jsem. Prní noc byl ŘEV s velkým Ř asi 3 hodinový, než vysílením usla. Druhou noc o něco méně, až asi 5 noc spala celou v postýlce sama. Jde to, ale musíte vydržet ( je to hrůza - jde o to kdo z koho, ale já jsem neměla na výběr ). Tak držím pěsti ať vám to jde hladce. Missa

• Citovat
  • Upravit
333
3.12.05 16:17

ahoj

Ahoj holky,

u nás je to taky tak.Už v porodnici spal Marťa se mnou,vůbec tam nechtěl být v tý jejich zamřížovaný ohradě.Teď je mu 15 měsíců a je to střídavě.Někdy se stěhuje okolo půlnoci,někdy až ráno.Stejně jsem radši ,než aby půl noci probrečel.To by pak nebyl vyspaný nikdo.No a někdy se naopak k ránu stěhuje manžel do obýváku,aby nás nevzbudil jeho budík.To pak šílím víc.

A když byly naše holky ještě malé,tak se mnou spaly v posteli obě.To aby se navzájem nebudily.Pak jsme jim koupily postele,ale stejně spaly s námi v ložnici.

VLAĎKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.11.13 21:04

Máme doma prakticky stejný problém jako zakladatelka.. Rok a půl starý syn se začal v noci po půlnoci budit, dám ho k nám do postele, přitulí se a spí bez problémů až do rána.. Jenže se dneska hádáme s chlapem, jestli je to normální, aby dítě spalo v posteli s rodiči, resp. jen se mnou - postel máme na šířku jen 160 cm, tak se chlap přesunul do obýváku na gauč.. a to se mu právě přestává líbit.. Takže otázka zní: Je to normální? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
17.11.13 21:10

@Tamtama Procby ne? Je to krasne. Kupte novou postel a spete tam vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.11.13 21:11
@Tamtama píše:
Máme doma prakticky stejný problém jako zakladatelka.. Rok a půl starý syn se začal v noci po půlnoci budit, dám ho k nám do postele, přitulí se a spí bez problémů až do rána.. Jenže se dneska hádáme s chlapem, jestli je to normální, aby dítě spalo v posteli s rodiči, resp. jen se mnou - postel máme na šířku jen 160 cm, tak se chlap přesunul do obýváku na gauč.. a to se mu právě přestává líbit.. Takže otázka zní: Je to normální? :mavam:

jak pro koho. Pro mě jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
17.11.13 21:12

Madlenka za náma poslední dobou taky chodí, máme nadměrnou postel, takže kolikrát ani nevím, že došla ;) zrovna dnes se probudím venku ještě tma, odhaduji, že mohlo být tak kolem 4 ráno…nevím, ale měla v ruce Daníka mobila a mastila na něm Poa / jsou ji 3 roky / tak jsem ji to sebrala a chrupkali jsme dál :roll:…ráno hledal Daník telefon…a šel najisto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.11.13 21:12

Pardon, prý jestli je normální, aby tam spal až do deseti let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.11.13 21:14

@Tamtama a proč by to jako nebylo normální :mrgreen: aneb každému připadá normální něco jiného…

náš malej taky když se v noci vzbudí přijde k nám do postele, starší kluk to dělal taky do určitýho věku a manžela teda do obýváku fakt nevyháním :lol:… dneska když je mu skoro deset je rád, že má svůj pokojík v podkroví a rodiče pokud možno nevidí :mrgreen: takže já bych v tom nic nehledala…naopak si to užíváme…nebude to trvat věčně…

p. s. a stejně i ten starší si ráno o víkendu rád vleze k nám do postele a užíváme si to celá rodinka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
17.11.13 21:14

@Tamtama je to normální pokud to vyhovuje všem
Ja mam co říkat :mrgreen:
Mates se mi postele dostal po posledním záchvatu laryngitida - a je tady a to je mu 4 a pul
Před tím spal v posteli úplně ve pohodě
Ale ----- me to nevadí, manželovi to nevadí takže to zatím nechavame byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.11.13 21:16

Pro mě to je taky normální. S námi spí tříleťák. I když u něj už mě to štve, ale ve svý posteli se začal bát. Ale máme pořád tu jeho postel (160 cm) přiraženou k naší a když se začne moc roztahovat, tak se mám kam přesunout :)

• Citovat
  • Upravit
1086
17.11.13 21:16

@kaspluc
jj, taky to neřeším, když dojde tak ji tam nechám, protože když ji odvesu zpátky tak zachvilku dojde zas a to bych mohla chodit celou noc…postel máme 2,20 na 2,20, tak se to v poho dá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.11.13 21:17
@Tamtama píše:
Pardon, prý jestli je normální, aby tam spal až do deseti let..

jo, i tak je to normální 8) To se ptá manžel? řekni mu, že do deseti tam kluk určitě chtít spát nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
17.11.13 21:18

Nas syn skoro 2,5 roku u nas v posteli usina, pak ho prenesu do pokojicku a on behem noci skoro vzdy prijde k nam. Jen vyjimecne spi u sebe az do rana. Manzelovi to teda nevadi a kdyz je maly nemocny, tak mi sam rekne, nechej ho pres noc u nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí