Spani s rodici v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
17.11.13 21:58

@Petra1606 no asi jak komu - nám to teda manželský život opravdu nenarušuje! a nikdy nenarušovalo a to už sme spolu přes 14 let, čas na sebe si uděláme jindy…resp. v době, kdy nám dítě leze do postele, stejně oba dávno spíme a malej si jen vleze k nám, když se v noci vzbudí…nic divnýho mi na tom nepřijde, naopak si to užíváme 8) občas usínáme i všichni společně :)

@terinka4444 souhlas :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
17.11.13 22:01
@terinka4444 píše:
Mláďata spí u mámy, samec jinde, celá tisíciletí už od bydlení v jeskyni spaly děti u matek, děti nespávaly samy ještě v minulém předminulém století, všichni v jedné posteli, víc jich ani neměli, až přišla dnešní doba, kolébky napodobující pohyb v břiše jsme vyměnili za zamřížované šprušlaté postýlky, a jdeme ještě dál, děti mají své pokojíky a je normální spát bez rodičů samo ve tmě v jinéposteli. Chodí v přírodě nějaká jiná matka spát do jiného pelechu? Doby je divná, pokud někdochce spát se svými dtmi, je to naprosto normální a přirozený jev, kdo kdy kde řekl, že dítě má mít svou postel? Proč má mít dítě svou postel? Proč vlastní dítě narušuje partnerský vztah? Kdo to kdy takhle rozhodl?

Výstižné. Zcela souhlasím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
17.11.13 22:01
@terinka4444 píše:
teď je ale otázkou, kdo má na tu mámu větší nárok, když to takhle blbě napíšu, proč je v pořádku, že malé dítě musí spát samo a nemá mu to vadit a není v pořádku, že má chlapspát sám, takže dítě ano, chlapne :nevim: :nevim: :nevim:

Tak tak to samozřejmě není :nevim: Každá matka dá přednost dítěti před manželem ale pak to samozřejmě způsobuje ty parnerské neshody o kterých tu byla zmínka. Pokuď by můj syn stál o to se mnou spát v posteli a můj manžel taky tak to určitě nebudu řesit tak že manžela vystěhuju :nevim: To mi přijde fakt dost nefér :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.11.13 22:05

@Liszane tak v tom s tebou souhlasim…my spíme všichni spolu včetně manžela…přišlo by mi blbý ho odsouvat jinam…jinak starší syn měl svůj pokojík cca od 6-ti let jak začal chodit do školy, dřív tam sám být nechtěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
17.11.13 22:07

@Tamtama Ahoj, ano, je to normální. Jak už tu padlo, pořiďte větší postel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.13 22:08
@Liszane píše:
Tak tak to samozřejmě není :nevim: Každá matka dá přednost dítěti před manželem ale pak to samozřejmě způsobuje ty parnerské neshody o kterých tu byla zmínka. Pokuď by můj syn stál o to se mnou spát v posteli a můj manžel taky tak to určitě nebudu řesit tak že manžela vystěhuju :nevim: To mi přijde fakt dost nefér :nevim:

jo, tak to jo, to já bych taky neposlala chlapa na gauč, proto jsem psala, že problém je gauč. Ale kdyby mělo manželovi vadit, že s námi spí naše dítě nebo dokonce to stavěl tak, že je to jako jeho naše postel a dítě ať si spí ve své i ve chvíli, kdy by dítě chtělo spát s námi, dosatlo by přednost dítě, naštěstí tohle řešit nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.11.13 22:09

My spíme s malou v ložnici a manžel spí v „dětském pokoji“ :mrgreen: Vzniklo to tak, že jsem se stěhovali do nového a malá se sama bála, tak spala se mnou a nějak se jí to nechce měnit. Navíc obě chrápeme a manžel říká, že by se s námi nevyspal a navíc mě lezlo na nervy, že malá stále spala mezi matracemi. Bála jsem se, aby neměla zničená záda. Přijde mi to ok. Dokud to vyhovuje všem. Jen jsem malou musela naučit spát na své půlce postele, protože ještě donedávna spala přitulená ke mě a to se fakt nedalo. Byla jsem jak zmlácená. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.11.13 22:11

Já ho hlavně nikam neposlala, na gauč se přesunul sám, protože podle jeho slov bychom se jinak nevyspali ani jeden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
17.11.13 22:19

@Tamtama já neříkám, žes ho někam poslala :) jen bych se to asi snažila řešit co nejrychleji pokuď mu to vadí-bude vám to zbytečně narušovat vztah :nevim:
@terinka4444 tak to já bych dala taky samozřejmě přednost dítěti :palec: a naštěstí tohle u mého manžela taky řešim nemusim-proto jsem si ho taky vybrala :srdce: věděla jsem, že bude skvělý otec :palec: každopádně ale přiznávám, že já o to taky moc nestojim-já prostě potřebuju na spaní klid a to bych s dítětem v posteli(obzvášť tak vrtivým jako je to naše) nikdy neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.13 22:20
@Tamtama píše:
Já ho hlavně nikam neposlala, na gauč se přesunul sám, protože podle jeho slov bychom se jinak nevyspali ani jeden..

přesunul se sám, kupte postel malýmu dřív, dejte jí do pokojíku, ty jdi spát do pokojíku kprázdné postýlce, malého nech s tátou v ložnici, stejn až se narodí mrně, pohromadě to nepůjde, i já utopisticky myslela, jak budeme spát všichni pohromadě, na mimino nás vyvedlo z omylu, prostě tu starší budila a budila, takže jsmesi rizdělili děti, já mimino a pokojík, manžel starší a ložnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.13 22:25

@Liszane já se zase děsím doby, kdy i ta malá bude chtít spát sama a my zůstaneme sami. Terezka svého času spaní s námi povídala, že až se vdá a bude mít manžela, budeme muset koupit ještě jednu postel a přestavět trochu pokoj, aby se tam její manžel vešel, že budeme moje postel, její postel, tátova postel a manželova postel :mrgreen: teď je ve fázi, kdy už se svým manželem hodlá mít svůj vlastní dům, tedy náš dům, prý kam my půjdeme bydlet, až se vdá a bude chtít bydlet se svým manželem sama. jednou nás ty děti stejně opustí a stejně je budu muset nechat jít, jsem šťastná za každou chvíli, kdy jsem středobodem jejich světa.

Příspěvek upraven 17.11.13 v 22:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.11.13 22:25

@Tamtama U nás je to normální, chlap se kdysi přestěhoval do obýváku - má tam mačkátko, může si jíst, prdět a já spím s dětmi v ložnici :lol: Zkusil se vrátit a prý se s námi nevyspí :lol: Syn spí vedle mě od začátku, dcera zatím v postýlce, ta je raději tam, do budoucna uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.11.13 22:26

@terinka4444 a tady je možná kámen úrazu, Viki nechce spát s tátou, ale se mnou.. dokonce nás napadlo, že je to možná od doby, co jsem otěhotněla, tak jestli to třeba nevycítil.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
17.11.13 22:27
@Tamtama píše:

My to takhle máme od narození naší malé :-) Malé jsou dva roky, spí se mnou v posteli ( a doufám, že ještě nějaký čas bude) a přítel spí na gauči. On se s náma nevyspí a ani my se nevyspíme když tu on spí :nevim: Soužití to v žádném případě nenarušuje, aspon nás to nutí vyhledávát jiná místa v bytě než jen postel a když si jóóó chceme udělat romantiku, rozložíme ten jeho gauč :-D Když budu mít další dítě, jednoznačně budu spát v posteli já, malý prcek a případně dcera když bude chtít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
17.11.13 22:31

@terinka4444 v tomhle jsem jiná :think: my jsme s manželem dělali milion věcí než jsme měli děti (byli jsme spou předtím 10 let) a musím říct, že mi spousta z toho teď chybí :oops: Takže nad tím přemýšlím tak, že až děti jednou odejdou tak zase budem dělat to co jsme rádi dělávali :palec:
@Tamtama a co v posteli manžel, vedle něj ty a vedle tebe dítko? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect