Spaní u roční holčičky

Anonymní
5.5.23 20:00

Spaní u roční holčičky

Naše malá má přes rok a stále se budí co dvě hodiny na kojení. Je to vůbec normální? Přes den spí jednou ale v noci skoro vůbec. Lezou nám teprve zuby takže doufám že jak vylezou bude to lepší. Každopádně to s ní máme od narození skoro jako s novorozencem. Plus neudělá krok bez dudlíku. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
310
5.5.23 20:18

Ano, je to normalni. Nektere deti to tak proste maji, jsou zvykly se budit na kojeni, az nebudes v noci kojit, zlepsi se pravdepodobne i nocni spanek :) mam dceru rok a pul a nekdy se budi i casteji nez za ty dve hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
5.5.23 20:21

Je to normalni. Dcera má 15 měsíců a taky se budi každou chvíli. Ze zkušenosti se staršími syny vím, ze začnou spát celou noc az po odstavu. Dokud kojim, tak se proste budi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65241
5.5.23 20:34

Nemusí to být jen při kojení. Vnuk má rok a půl, je UM a budí se 2-3× denně, vypije i dvoustovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
5.5.23 20:57

V klidu. Já se nevyspala 3 roky. :lol: Kojila jsem tedy až do těch 3. Druhá dcera má rok a půl taky kojím ale spí v noci krásně. Nemá tu potřebu mě mít pořád u sebe. Prostě každé dítě je jiné. To tvoje tě očividně potřebuje vedle sebe. Užij si to. Do 30 let se ti budit nebude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24287
5.5.23 20:59

Normální :zed: i na um se mi děti budili co tři hodiny. A klidně ještě mezi tím třeba dát dudlík a pod. Za mě pomohlo zrušit dudlík :lol: aspoň o trochu to bylo lepší. Začali líp spát až neměli v noci mléko. Ale opravdu dobře až po druhém roce. To neznamená, že spí celou noc. I čtyřletý vstává jednou za noc na čůrání a nebo za námi dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6002
5.5.23 20:59

Dcera je nekojená, má 16m a od 8m se ji to střídá. 2 týdny se nebudí, pak 3 týdny budí (3× za noc) a tak pořád dokola. Myslím si, že se budí vždy jak ji začíná růst další zub.
Jo a dudlík nemá a ani nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
5.5.23 21:00

Neboj. Jakmile odstavíš, tak ti začne krásně spát  :)

• Citovat
  • Upravit
24287
5.5.23 21:06

@Tosidelassrandu ty jsi optimista :D mám doma dva kousky a ani u jednoho to nevyšlo :D budili se dost i po odstavení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
5.5.23 21:36

Holky já vás obdivuji, já si stěžovala, že se nejmladší budí 1× v noci ještě v 10 měsících, chodila jsem jak mátoha, mě by to po dvou hodinách do roka zabilo :lol:

Mě to nevyspání u miminek úplně fyzicky i psychicky úplně odrovnávalo, dělala jsem pak přes den šílené kyksy, typu že jsem si místo mléka nalila do kafe kolu, 10× jsem se ptala chlapa jestli chce čaj nebo kafe atp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
5.5.23 23:43

Buzeni po 2 hodinach v roce je parada :palec: Nejstarsi dcera se jeste ve 20 mesicich budila na kojeni 9× za noc (usinala okolo 23. hod. az pulnoci a vstavala okolo 6. -7. hod.), nez jsem ji v tech 20 mesicich odstavila.

Druha a treti se v noci budily na kojeni az do odstavu tak po tech 2 hodinach. Druhou jsem kojila 9 mesicu, treti 2,5 roku. Prvni 3 nespaly pres den cca od 14 mesicu. Vsechny 3 se teda budily i po odstavu, ale stacilo potulit a spaly dal. Spat celou noc zacaly vzdycky az po narozeni dalsi dcery :D

Ctvrte jsou 2 roky a 2 mesice, budi se na kojeni 3 - 4× za noc a vetsinou jeste spi odpoledne. Takze parada :) Jen ted ma uz tyden horecky a moc toho nenaspi, porad sebou ve spanku mele, place :( Cili skoro nespim ani ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí