Spankový kouč, trenér spánku miminek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Spánkový trénink není moc dobrý nápad, dítě bude pořád vstávat,
jen přestane signalizovat. Ale chápu tě, mám to podobně a už
14 měsíců. Mně pomáhá jeden profil na Instagramu, ale to sem psát asi
nemůžu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nedavej na noc kaši, je těžká, plná sacharidů a pro tak maly miminko není úplně vhodná. Dej si ho k sobě do postele, dej mu prso a spi u toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kaši davam nemlečnou jahlovou bez cukru. V posteli malou mam a prijde mi, ze se budi jeste casteji. Porad si rikam, ze to prejde, ale nejak nevidim svetlo na konci tunela a ten nedostatek spanku dela sve…..no.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Vím, ze v zahranici tyto sluzby existuji a teda plati se dost draze….v radech desitek tisic …..me uz to je jedno-hlavne se vyspat a trochu vic pohody v rodine, u nas ale asi nic takoveho neni.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Vsichni rikaji, jak je kojeni uzasny…..ale ja bych radeji trikrat v noci ohrivala flasku nez tento nekoncici cirkus….
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Diky, bily sum jsme pouzivali dost dlouho, ale uz je na nej asi imunni.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Taking Cara babies - je to no cry metoda - tedy bez vyplakavani. Má instagram nebo blog, na obojím podle mě najdeš všechno, co potřebuješ, můžeš si samozřejmě zaplatit program, já ho nepotrebovala. Teď má zdarma nějakou malou příručku.
A nemyslím si, že by to stálo desítky tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lizzie001 píše:
Spánkový trénink není moc dobrý nápad, dítě bude pořád vstávat, jen přestane signalizovat.Ale chápu tě, mám to podobně a už 14 měsíců. Mně pomáhá jeden profil na Instagramu, ale to sem psát asi nemůžu.
To te teda obdivuju, ze jsi to vydrzela tak dlouho, me asi nic jinyho taky nezbyde.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
A večer / v noci zaspáva sám, alebo zaspí u toho kojenia a ty ho potom
preložíš do postieľky?
O koucovi u nás som nepočula, ale niektorí zahraniční fungujú aj úplne
online, takže by sa možno dalo tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
To te teda obdivuju, ze jsi to vydrzela tak dlouho, me asi nic jinyho taky nezbyde.
Taky jim čokoládu ve velkém.
Už sem někdo instagramový profil psal, tak to
zkusím taky, jukni se na babiesandsleep, má tam výběry z příběhů a
často dává možnost pokládat otázky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Davam spat po kojeni do postylky v sedum-jeste je bdela a vetsinou usne, nekdy chvili place-to tam pak chodim-za hodku a pul je vzhuru znovu s placem, pokud nenakojim place dal a dal-pokud nakojim vetsinou usne a spi dal, ale za dalsi hodinu a pul je vzhuru znovu 🤪 a tak se cas zkracuje behem noci….pak uz ji bere do postele.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Lizzie001 píše:
Taky jim čokoládu ve velkém.![]()
Už sem někdo instagramový profil psal, tak to zkusím taky, jukni se na babiesandsleep, má tam výběry z příběhů a často dává možnost pokládat otázky.
Ja taky, mam uz 4 kg navic, jinak to nedavam a jsem uz ve fazi, ze je mi to jedno….
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Změna barvy vlasů miminka
- Kojene 8 m miminko odmítá pít
- Velikost miminka skutečná nebo parametr uz
- Miminko je najednou jak vyměněné
- Miminko mává na ultrazvuku?
- Baví vás péče o miminko?
- Neustálé problémy s miminkem a nevím proč
- Pediatr pro miminko - Praha 4
Prosím o radu, existuje u nas v ČR někdo takový, kdo k Vam přijede domu a pomuže se spankem miminka? Jsem uz ochotná zaplatit a udelat cokoliv, aby se naše rodina už skoro po pul roce alespon trochu vyspala. Miminko pres den nema problem se spanim-spi dopo v kocarku kolem 1,5 hod a odpo 45 minut, az tedy na to, ze porad zíve a mne si ocicka i kratce po spanku. Vecer usne v postylce v sedum hodin-za necele dve hodiny je vzhuru a kojim takto az do 1 hod rano a pak po hodine do rana. Opravdu to neni obdobi a trva to takto skoro pul roku.Pres den ji pekne prikrmy a kolem pul seste sni jeste 150 ml kase. Posledni dny je to jeste horsi a budi se po pul hodine. Manzel musi v noci nosit i dve hodiny-abych se alespon trochu vyspala a mohla vubec fungovat.Mam jeste druhe dite a na nej nemam vubec cas-s nim problem nebyl vubec-vstaval v noci trikrat, ctyrikrat dostal mliko UM a spal dal.Ted jsem totalne bezradna a pripadam si neschopne. Jeste dodam, ze dudlik nechce, ani flasku s UM ani flasku s MM -a jakekoliv jine tekutiny odmita.