Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, dnes jsem byla na kontrole ( 35tt) a doktorovi se nezdálo srdíčko, když pouštěl jak bije tak tam byla po určité době menší prodleva, takže nebilo úplně pravidelně, kontroloval průtoky a křížení, tam říkal že vše v pořádku…k něčemu se vracel a nebyl si jistý zda je to ok, že to jde dost špatně vidět, takže mě poslal na prenatální vyšetření do Brna, říkal že je to prevence když se mu něco nezdá a nemusí to vůbec nic znamenat, ale já jsem z toho samozřejmě na nervy, máte s tím prosím někdo zkušenosti? Na vyšetření jdu až v pondělí a do že doby mi to asi nedá spát
všechny screeningy byly vždy naprosto v pořádku a 4 týdny zpět na kontrole taky…
Ahoj
arytmii u dítka mi zjistili u prvního těhotenství, tuším cca 32tt, vše dopadlo dobře, dítko je zdravé, proč to tak bylo, nevím. Doktor mě tenkrát moc neuklidnil, ani na vyšší pracoviště neposlal. Ale to už je pravěk… více jak 10 let zpět.
@Anonymní píše:
Ahojarytmii u dítka mi zjistili u prvního těhotenství, tuším cca 32tt, vše dopadlo dobře, dítko je zdravé, proč to tak bylo, nevím. Doktor mě tenkrát moc neuklidnil, ani na vyšší pracoviště neposlal. Ale to už je pravěk… více jak 10 let zpět.
Děkuji, snad to bude i u nás vše v pořádku, ale do pondělí to bude teď nekonečné, já právě vůbec nevím zda přímo na srdci viděl něco co se mu nezdálo a nebo jen ta prodleva v tlukotu, jak to tam bylo už podruhé, tak rozhodl že mě pošle preventivně do toho Brna…já se zatím aspoň uklidnuju tím, že kdyby měla. nejakoi vážnou vadu, tak by se na to snad přišlo dřív a ne měsíc přes porodem, ale těžko říct no, nikdy jsem se a tím nesetkala, první syn problémy neměl
Já ti řeknu můj příběh z posledního těhotenství. Měla jsem malou KP ale to asi může být ikdsz je dítě normálně. Od nějakýho 35 týdne se mi ozvy nezdály na kontrolách ale podle doktorů vše normal. Při nástupu den před císařem volali primáře, že se jim to nelíbí, říkám však to už mám delší dobu na ultrazvuku tu artmii. Pak chvíli zkoumali a přišli na to, že celou dobu snimali mě a aritmii mám já, takže to stejně může být i u tebe, mimisek může mít srdíčko blízko tvé tepně a snímají tebe, zachovej klid určitě to dobře dopadne.