Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč řešíš přítele exšvagrové tvoji kamarádky?
jsou chlapi kterým to prostě nejde no ![]()
Bud ho nevzrušuje nebo má nějaký psychický ču zdravotní problém.
ty máš fakt starosti … se starat o erekci partnera exšvagrové kamarádky
… Tak ať choděj místo sexu na ryby …
A není to homosexuál? V tomto věku by vůbec nic takového totiž téměř nemělo nastat..
@radek9 píše:
ty máš fakt starosti … se starat o erekci partnera exšvagrové kamarádky … Tak ať choděj místo sexu na ryby …
no ptám se proto, že jsem měla kdysi stejný problém s přítelem a mě osobně bylo trapné se ho na to zeptat. Byl tedy taky mladší, a zdravotní stav v tom roli nehrál, tak jestli na to má vliv i něco jiného (nepředpokládám, že by ho nepřitahovala, to by s ní snad nebyl). Zkušenost známé mi jen připomněla tu mojí vlastní, proto příspěvek.
Jinak mnohokrát děkuji za odpověď k tématu, na základě které je mi teď vše jasné.
Hezký den
@Heinich píše:
A není to homosexuál? V tomto věku by vůbec nic takového totiž téměř nemělo nastat..
jak říkám, částečně hovořím i z vlastní zkušenosti, též mi to u 30 letého kluka nepřijde normální, nicméně to tak je, tak mě zajímaly příčiny, kromě zdravotního stavu. Napadl mě i stres, je velmi pracovně vytížen, tak jestli i to v tom hraje roli ?
@hopsalka píše:
jak říkám, částečně hovořím i z vlastní zkušenosti, též mi to u 30 letého kluka nepřijde normální, nicméně to tak je, tak mě zajímaly příčiny, kromě zdravotního stavu. Napadl mě i stres, je velmi pracovně vytížen, tak jestli i to v tom hraje roli ?
Stres samozřejmě roli hraje, ale v tomto věku spíše na frekvenci, ale podle mě, pokud už dojde u takto mladých na věc, tak nějaká polovičatá erekce se mi zdá nesmysl.
Už ve vedlejší diskuzi se někdo diví, že ve 40 ti letech potřebuje chlap léky na potenci. Bohužel, jednoho takového mám doma. Začali jsme si spolu, když mu bylo 30 a už měl problémy s erekcí, prý ji měl i dřív přede mnou. Nepochybuji o tom, ve skříni jsem tenkrát našla nějaké prošlé prášky… No je to blbé, na vině jsou i nějaké zdr. problémy, ale máme se rádi, sama nejsem sexuální mašina a tak jednou za čas zobne prášek a je na týden/dva po starostech. Ono taky záleží, co ten dotyčný bere. Píšeš Viagru, ale u nás je to rozšířený výraz pro jakékoliv prášky na podporu erekce. Arginmax a podobné volně dostupné prášky NEPOMŮŽOU. Chce to opravdu prášky na předpis. Notabene máš napsat rovnou, že se to týká tebe. Já bych veřejně neřešila ani kamarádku, natož přítele exšvagrové kamarádky…
Potom nemají ti chlapi být z toho tak vydeptaní, když se z toho dělá senzace v negativním světle.
V tom bude psychika, stres a tak…ale je to blbý, znám spíš s opačným případem
zkušenost muže, který to občas zažívá. U mě je to ale tím, že máme s manželkou vpodstate sexu hodně, víc než bych chtěl já osobně. A tak se stává, že pokud spolu spíme kupříkladu tři dny za sebou každý den, tak na ten čtvrtý mám přesně takovýto stav, že už nemohu - jenže ji nechci zklamat pokud má ona chuť. Je docela kumšt ho postavit ale ještě více práce dá udržet tu erekci, která je přesně jako píšeš, taková poloviční. Co si budeme povídat, já vím, že ten sex je nic moc, manželka taktne mlčí, minimálne to ale cíti taky tak… Mně pomůže následně jen půst, zhruba dva dny. Ale v momentě, kdy se frekvence takto opakuje se to prostě vrátí. Já sám to nazývám „únava materiálu“
anon prosím…
Ty řešíš přítele kamarádčiny exšvagrové?
Tak to je haluz… Jako chlapa by mě děsilo, kam až se dostane můj intimní problém teda.
Co vlastně chceš po nás? Nemusí mít zdravotní problém, stačí psychika.
@Anonymní píše:
zkušenost muže, který to občas zažívá. U mě je to ale tím, že máme s manželkou vpodstate sexu hodně, víc než bych chtěl já osobně. A tak se stává, že pokud spolu spíme kupříkladu tři dny za sebou každý den, tak na ten čtvrtý mám přesně takovýto stav, že už nemohu - jenže ji nechci zklamat pokud má ona chuť. Je docela kumšt ho postavit ale ještě více práce dá udržet tu erekci, která je přesně jako píšeš, taková poloviční. Co si budeme povídat, já vím, že ten sex je nic moc, manželka taktne mlčí, minimálne to ale cíti taky tak… Mně pomůže následně jen půst, zhruba dva dny. Ale v momentě, kdy se frekvence takto opakuje se to prostě vrátí. Já sám to nazývám „únava materiálu“anon prosím…
Takže to není tím, že by tě manželka už nepřitahovala?
@Paola21 píše:
Ty řešíš přítele kamarádčiny exšvagrové?Tak to je haluz… Jako chlapa by mě děsilo, kam až se dostane můj intimní problém teda.
Co vlastně chceš po nás? Nemusí mít zdravotní problém, stačí psychika.
Zřejmě tady nikdo nechápe, že přítel kamarádky ex švagrové mě vůbec nezajímá. Zajímá mě, proč u zdravého, mladého chlapa nefunguje vše tak jak má i s ohledem na to, že já mám z minulosti podobnou zkušenost, která z mé strany nakonec vedla k rozchodu. Těch případů, zdá se mi, přibývá.
Hopsalko,
praktický lékař asi vedlejší příčinu (cukrovka, krevní tlak), jejímž následkem je tak špatná erekce, jak nám detailně popisuješ, nenajde. Tohle je opravdu na sexuologa, většina těchto potíží je psychického rázu, protože jinak by mladý muž s medikací (píšeš, že jste zkusili Viagru) fungoval jedna báseň.
Tady odpověď na vaše potíže nenajdeš, opravdu doporučuji odborníka.
@Podzemka píše:
Hopsalko,praktický lékař asi vedlejší příčinu (cukrovka, krevní tlak), jejímž následkem je tak špatná erekce, jak nám detailně popisuješ, nenajde. Tohle je opravdu na sexuologa, většina těchto potíží je psychického rázu, protože jinak by mladý muž s medikací (píšeš, že jste zkusili Viagru) fungoval jedna báseň.
Tady odpověď na vaše potíže nenajdeš, opravdu doporučuji odborníka.
Díky za odpověď, mě se přímo situace netýká, ptala jsem se ze zvědavosti (spíš mi to přijde jako „problém dnešní doby “).