Špatná kolegyně a zaučení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
1.8.20 08:25
@inkakřivák píše:
@Králičice Jo, chlapske myšlení je přímé. Řekneš je to dobré, tak slyší a chápou je to dobré. Ženská hledá něco za tím.

No tak zakladatelka má chlapské myšlení - něko ji má zaučit, nefunguje to, vyřeší s nadřízeným Ženské - bojím se, abych nebyla za blblku, budu škemrat a podplácet čokoškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.8.20 08:26
@inkakřivák píše:
@Baba Ona ji dělá, dělá účetnictví a vysvětluje. Co víc má dělat?

No evidentně ji nezaučuje jak má.
Já měla v práci taky školitele. Což sem teda zjistila asi po 4 letech :mrgreen: Ale mě radili ostatní a nikdo jim za to neplatil. Jenže byli normální a chápali, že všechno se z knih fakt naučit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80061
1.8.20 08:28

Chyba. Kdyby měla chlapske myšlení, tak si nejde stěžovat. Ale sedne si s kolegyní na pivo, tedy kafe, a tam probere. Živé vidím chlapa, jak jde za šéfem a tam mu pláče do saka, že chlapi mu nechtějí poradit. Ty vogo, to by bylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
1.8.20 08:30
@Hypno2468 píše:
Popravde neoslnilo mne to. Evidentne jsi tak senilni, ze se nedokazes vzit do kuze mlade holky, co se teprve veci uci.

No, on jen nepada na zadek z toho, jaka je chudinka, ze ji nikdo nic nevysvětlí. Ono to taky muze byt tak, ze ocekava presny postup na kazdy pripad a jeste nejlepe, aby ji ho ta starsi sepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
1.8.20 08:31
@inkakřivák píše:
Ne, to tu predvadite vy z roviny chci se naucit do roviny ona mne nechce naučit. Tam je veliký rozdíl. Osobně volím variantu učit se z manuálu, dělat si poznámky a zkoušet. Předpokládám, že nějaký manuál a demoverze programu existuje. A pokud chce vychytávky, tak ať kolegyni hezký poprosí i s tou případnou čokoládou v ruce. Ale jinak, vždyť já to psala, já se nezmohla ani na ty rohlíky z pásu.

Ty ale vazne vubec nevis ktera bije… manual dobry, tam hledas konkretni veci, ale pak jsou urcity procesy ve firme a ty z manualu nevyctes. A prekvapive to byva dost propojene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
1.8.20 08:32
@Hypno2468 píše:
Pisemne pokyny souhlasim, zauceni u noveho ukolu 10 minut souhlasim. Cokosku nechapu, slusnost beru ale automaticky…

No a vis, ze presne to nejspíš ta kolegyně dela… „Vychrlí“ na tu novou, co ma delat a ocekava, ze si to poznamena a pak podle poznamek pojede a ne ze ji to bude rikat 3× a hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
1.8.20 08:33
@j.a.n.i1 píše:
No, on jen nepada na zadek z toho, jaka je chudinka, ze ji nikdo nic nevysvětlí. Ono to taky muze byt tak, ze ocekava presny postup na kazdy pripad a jeste nejlepe, aby ji ho ta starsi sepsala.

Jo, proti pisemnemu manualu od kolegyne bych nic nemela. Aspon by bylo jasne, co a jak ji vysvetlila a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80061
1.8.20 08:34

@Hypno2468 Teď jde o to, který problém řeší zakladatelka. Zmiňovala program, který nezná. Ne procesy ve firmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
1.8.20 08:35
@j.a.n.i1 píše:
No a vis, ze presne to nejspíš ta kolegyně dela… „Vychrlí“ na tu novou, co ma delat a ocekava, ze si to poznamena a pak podle poznamek pojede a ne ze ji to bude rikat 3× a hodinu.

Tak evidentne vidi ze chrleni nefunguje, tak zmeni pristup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.8.20 08:36
@inkakřivák píše:
Chyba. Kdyby měla chlapske myšlení, tak si nejde stěžovat. Ale sedne si s kolegyní na pivo, tedy kafe, a tam probere. Živé vidím chlapa, jak jde za šéfem a tam mu pláče do saka, že chlapi mu nechtějí poradit. Ty vogo, to by bylo!

Proč by měla plakat? Nebo škemrat, aby někdo dělal svoji práci? 8o
Má problém, řešení je jasné a jednoduché.

Prosímtě kdys někam nastoupila? Příjde mi, že máš strašně zastaralé myšlení. Co se práce týče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
1.8.20 08:36
@Hypno2468 píše:
Jo, ale jeden mesic proste zaucujes a pak to je lepsi a lepsi. Tobe to ulehci praci, ze kolegyne funguje dobre. Podotykam, ze jsem i kolegyni, mozna dve vyhodily, protoze to proste neslo.

Jo a jak se budes jako dodavatel tvarit, ze dostanes zaplacenou fakturu o mesic pozdejia jako zaměstnanec plat taky az za mesic protože ucetni zaucuje :think: Protože i ona pujde za nadrizenym, ze bud muze zaučovat nebo delat svou praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
1.8.20 08:38
@inkakřivák píše:
@Hypno2468 Teď jde o to, který problém řeší zakladatelka. Zmiňovala program, který nezná. Ne procesy ve firmě.

No ono to byva propojene, musis vedet, jak funguji procesy, abys vedela jak spravne delat svoji praci, komu, co kdy posles, v jakym formatu, kdy dostavas podklady atd… ale je mozny ze datluje stale stejny 4 veci do stale stejnych 4 policek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.8.20 08:40
@j.a.n.i1 píše:
Jo a jak se budes jako dodavatel tvarit, ze dostanes zaplacenou fakturu o mesic pozdejia jako zaměstnanec plat taky az za mesic protože ucetni zaucuje :think: Protože i ona pujde za nadrizenym, ze bud muze zaučovat nebo delat svou praci.

Nebo má zaučování v popisu práce.
Sorry, ale celý den jí to nezabere. Podle popisu je to fakt jen neochota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
1.8.20 08:40
@j.a.n.i1 píše:
Jo a jak se budes jako dodavatel tvarit, ze dostanes zaplacenou fakturu o mesic pozdejia jako zaměstnanec plat taky az za mesic protože ucetni zaucuje :think: Protože i ona pujde za nadrizenym, ze bud muze zaučovat nebo delat svou praci.

To je tak strasna predstava, ze jednou za cas udela clovek neco navic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42092
1.8.20 08:41
@Hypno2468 píše:
Jo ale tohle je o tom ze tezko ocekavat od holky po skole ze nastoupi a pojede…

To neříkám, ale u nás se zaučuje opravdu pomalu, aby jsi nepoškodila pacienta. Ale když dáš jasnou instrukci, třeba do každé zkumavky dej 2 ml, když bude vzorku míň, musíš napsat, kolik ho bylo a doplnit do 2 ml ředícím roztokem čekáš, že to zvládne, zvlášť, když dělá týden to samé. Když si to nepatuje, tak si to má napsat. Ne, že se tě na to samé bude ptát několikrát denně, nebo že tam nenapíše, kolik toho vzorku bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat