Špatná vajíčka a neúspěch IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5571
14.2.19 20:23

A to vám bylo doporučeno na klinice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
14.2.19 20:27

Tam mi řekli, že chyba je pravděpodobně u mně. Že druhý den kvalitu embryí ovlivňují vajíčka, třetí den spermie. Možná, že když nebudu tak ovlivněná hormony, tak budou vajíčka kvalitnější. Ale nechtějí mi nic slibovat, jen neví co udělat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
14.2.19 20:32

a nedoporučili ti spíš darované vajíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.2.19 20:35

Ano, ale to nechci. Jen by mě zajímalo jestli má někdo podobnou zkušenost a vyšel mu nativ nebo už to zkrátka znamená, že vajíčka jsou kaput a nikdy se to nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
14.2.19 20:37

Kolik Ti je let a jake mas AMH? Mas nejake deti a udelanou genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.2.19 20:39

37, AMH 4,19. Vajíček mám dost, ale špatné kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.2.19 20:53

Genetiku nemám a mám tříletého syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.19 21:41
@zum002 píše:
37, AMH 4,19. Vajíček mám dost, ale špatné kvality.

Pokud ti řekli, že tvoje vajíčka nejsou kvalitní a darovaná nechceš tak je to myslím jasné

• Citovat
  • Upravit
13
14.2.19 21:45

Tak přímo to neřekli :-) Mě jen zajímalo, jestli to někdo neměl podobně a nativ třeba vyšel. Nebo jestli je vůbec možný, aby dvakrát to nevyšlo a potřetí jo. Jestli je to zkrátka o štěstí nebo už je to fakt. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
14.2.19 21:56

Asi bych se zaznamy obesla vice CARu a ptala se jich jak by postupovali, jestli nekdo ma zkusenost, neuraz se, ale mozna bych vybirala ty, kt se specializuji na “starsi” rodicky, pripadne bych se pidila po nejake moznosti jak kvalitu vajicek zlepsit (Nosifol? Luveris? Nejake dalsi latky, ted je myslim na to nejaka studie v IVF Cube?). Preci se rika ze s vekem jde kvalita dolu, takze bych tipovala, ze ano, jednoho dne to vyjit musi, ale treba az napopate nebo tak… pak je mozna i otazka jestli nezvolit spise ten nativ, ale tomu nerozumim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.2.19 22:05

Já chodím do FN v Olomouci. Zlepšit kvalitu prý nijak nemůžu. To mi řekli. Tak nevím. Zkusím vypátrat třeba něco přírodního a stane se zázrak :lol: Každopádně děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
14.2.19 22:07

@zum002 pokud jedno dítě máš, šla bych do nativu…kvantita na ūkor kvality

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
14.2.19 22:08

@zum002 Nejsem doktor, ale tady na EM se porad resi ten nosifol, ze pomaha na kvalitu, ze ho doktori doporucuji pred IVF dlouhodobe brat, i ty ostatni pripravky, tak za zeptani nic nedate… a ve Vasem kraji se teto problematice venuje MUDr Machac a pry ma dobre vysledky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
14.2.19 22:08

@zum002 syna mám z Ol, ale z ivf clinic…z nativu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
14.2.19 22:09

@Helca83 :mrgreen: ano, mám ,,Machačátko,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.