Špatně funguje tiskárna, prosím poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
23.4.10 19:59
karolínka.sofinka píše:
nejlepší jsou Canon:-) fotku udělají v kvalitě fotolaboratoře:-)
a může být přischlá hlava - ne barva

to i HP photosmart :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 20:00

laserovka v životě nezaschne, jak může prášek zaschnout? lidkyn - jsi asi fakt odbornice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 20:01

HP photosmart má daleko nekvalitnější způsob tisku, fotky z HP se s fotkama z Canon řady Pixma nedají vůbec srovnat - a fotku tiskne za 10 vteřin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.4.10 20:02
Pudloslava píše:
karolínka.sofinka píše:
no ja nikdy nemela poradnej fotopapir, takze kvalitu tisku nehodnotim, ale cistit trysky jsem musela skoro kazdy druhy den, furt to bylo zaschle…
jinak jsem ji mela celkem rada (nechapu proc, asi ze byla z prvni vyplaty)

já tisknu na glossy papír , ted nic nečistím , ale u canonky když jsem zapla tiskárnu např po 3 týdnech tak hrůza jen půl balíčku barev bylo aby se trysky a hlava daly dohromady :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.4.10 20:03
karolínka.sofinka píše:
laserovka v životě nezaschne, jak může prášek zaschnout? lidkyn - jsi asi fakt odbornice :mrgreen:

to si piš že , se taky poto … taky se mi to stalo u černé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 20:05

a jak si poznala, že zaschla? laserovka nemůže zaschnout - my na ní tisknem moc málo a nikdy nezaschla
nemohla jsi mít špatný zobrazovací válec? co ti to dělalo? jestli pruhy - tak dochází toner nebo je špatný zobrazovací válec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
23.4.10 20:05

tak my jsme na tom úplně stejně, měli jsme canon pixma 4300 a moc netiskneme, takže zaschla hlava (tedy barva v ní)a už jsme jí nezprovoznili :cry: A nová stojí kolem dvou tisíc, tak jsme koupili pixmu mp 550 za 2200Kč a je vyřešeno.. Ale musíme pravidelně tisknout, jinak to dopadne stejně.

Taky to tady vidím na ucpanou hlavu u jedné z barev, nám to ani nevytisklo tu kontrolní mřížku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.4.10 20:07
karolínka.sofinka píše:
a jak si poznala, že zaschla? laserovka nemůže zaschnout - my na ní tisknem moc málo a nikdy nezaschla
nemohla jsi mít špatný zobrazovací válec? co ti to dělalo? jestli pruhy - tak dochází toner nebo je špatný zobrazovací válec

písmo bylo nečitelné ze začátku a pak se rozjela , děla to jen když se mín tisklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.4.10 20:09
lidkyn píše:
karolínka.sofinka píše:
nemohla jsi mít špatný zobrazovací válec? co ti to dělalo? jestli pruhy - tak dochází toner nebo je špatný zobrazovací válec
písmo bylo nečitelné ze začátku a pak se rozjela , děla to jen když se mín tisklo

byl to tento typ Laserová tiskárna Canon LaserShot LBP-5050

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 20:10

manžel se tím zabývá a v životě takovou laserovku neviděl, asi jsi měla nějakou speciální :lol: my máme laserovku jen na černobílý tisk - netiskneme s ní někdy půl roku a pak normálně vytiskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
23.4.10 20:12
karolínka.sofinka píše:
Pudloslava píše:
karolínka.sofinka píše:
no ja nikdy nemela poradnej fotopapir, takze kvalitu tisku nehodnotim, ale cistit trysky jsem musela skoro kazdy druhy den, furt to bylo zaschle…
jinak jsem ji mela celkem rada (nechapu proc, asi ze byla z prvni vyplaty)
tak to byla asi nějaká starší tiskárna? my máme Canon Pixma a Canon laserovku a super, nic nečistíme. Taky záleží na frekvenci tisku

fungl nová, 3 500 kc. jednotlive barvy, vysoke rozliseni … uz si nepamatuji typ

Příspěvek upraven 23.04.10 v 20:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.4.10 20:13
karolínka.sofinka píše:
manžel se tím zabývá a v životě takovou laserovku neviděl, asi jsi měla nějakou speciální :lol: my máme laserovku jen na černobílý tisk - netiskneme s ní někdy půl roku a pak normálně vytiskne

http://www.top-top.cz/d.544548.html tu ji máte vyguglenou já si ji nevymyslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 20:13

hkac - zkus ten postup, co jsem ti napsala, je to přischlá hlava - ještě jsem nechala manžela kouknout na tu vytisklou fotku, kdyby to ještě pak dělalo, tak to párkrát zopakuj, v žádném případě hlavu nečisti hadříkem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.4.10 20:14
lidkyn píše:
karolínka.sofinka píše:

asi jsem narazila šmejda........
není výrobek jako výrobek a to platí ve všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.10 20:15
lidkyn píše:
karolínka.sofinka píše:

já netvrdím, že sis to vymyslela, jen je to u laserovky prostě divné - rozhodně to nemohlo být přischlé, protože to nejde, byl tam určitě jiný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí