Špatně funguje tiskárna, prosím poraďte
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
karolínka.sofinka píše:
nejlepší jsou Canon:-) fotku udělají v kvalitě fotolaboratoře:-)
a může být přischlá hlava - ne barva
to i HP photosmart
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
laserovka v životě nezaschne, jak může prášek zaschnout? lidkyn - jsi asi fakt odbornice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HP photosmart má daleko nekvalitnější způsob tisku, fotky z HP se s fotkama z Canon řady Pixma nedají vůbec srovnat - a fotku tiskne za 10 vteřin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudloslava píše:karolínka.sofinka píše:no ja nikdy nemela poradnej fotopapir, takze kvalitu tisku nehodnotim, ale cistit trysky jsem musela skoro kazdy druhy den, furt to bylo zaschle…
jinak jsem ji mela celkem rada (nechapu proc, asi ze byla z prvni vyplaty)
já tisknu na glossy papír , ted nic nečistím , ale u canonky když jsem zapla tiskárnu např po 3 týdnech tak hrůza jen půl balíčku barev bylo aby se trysky a hlava daly dohromady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
karolínka.sofinka píše:
laserovka v životě nezaschne, jak může prášek zaschnout? lidkyn - jsi asi fakt odbornice
to si piš že , se taky poto … taky se mi to stalo u černé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a jak si poznala, že zaschla? laserovka nemůže zaschnout - my na ní tisknem moc málo a nikdy nezaschla
nemohla jsi mít špatný zobrazovací válec? co ti to dělalo? jestli pruhy - tak dochází toner nebo je špatný zobrazovací válec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak my jsme na tom úplně stejně, měli jsme canon pixma 4300 a moc netiskneme, takže zaschla hlava (tedy barva v ní)a už jsme jí nezprovoznili
A nová stojí kolem dvou tisíc, tak jsme koupili pixmu mp 550 za 2200Kč a je vyřešeno.. Ale musíme pravidelně tisknout, jinak to dopadne stejně.
Taky to tady vidím na ucpanou hlavu u jedné z barev, nám to ani nevytisklo tu kontrolní mřížku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
karolínka.sofinka píše:
a jak si poznala, že zaschla? laserovka nemůže zaschnout - my na ní tisknem moc málo a nikdy nezaschla
nemohla jsi mít špatný zobrazovací válec? co ti to dělalo? jestli pruhy - tak dochází toner nebo je špatný zobrazovací válec
písmo bylo nečitelné ze začátku a pak se rozjela , děla to jen když se mín tisklo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lidkyn píše:karolínka.sofinka píše:písmo bylo nečitelné ze začátku a pak se rozjela , děla to jen když se mín tisklo
byl to tento typ Laserová tiskárna Canon LaserShot LBP-5050
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
manžel se tím zabývá a v životě takovou laserovku neviděl, asi jsi měla nějakou speciální
my máme laserovku jen na černobílý tisk - netiskneme s ní někdy půl roku a pak normálně vytiskne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
karolínka.sofinka píše:Pudloslava píše:tak to byla asi nějaká starší tiskárna? my máme Canon Pixma a Canon laserovku a super, nic nečistíme. Taky záleží na frekvenci tiskukarolínka.sofinka píše:no ja nikdy nemela poradnej fotopapir, takze kvalitu tisku nehodnotim, ale cistit trysky jsem musela skoro kazdy druhy den, furt to bylo zaschle…
jinak jsem ji mela celkem rada (nechapu proc, asi ze byla z prvni vyplaty)
fungl nová, 3 500 kc. jednotlive barvy, vysoke rozliseni … uz si nepamatuji typ
Příspěvek upraven 23.04.10 v 20:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
karolínka.sofinka píše:
manžel se tím zabývá a v životě takovou laserovku neviděl, asi jsi měla nějakou speciálnímy máme laserovku jen na černobílý tisk - netiskneme s ní někdy půl roku a pak normálně vytiskne
http://www.top-top.cz/d.544548.html tu ji máte vyguglenou já si ji nevymyslela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac - zkus ten postup, co jsem ti napsala, je to přischlá hlava - ještě jsem nechala manžela kouknout na tu vytisklou fotku, kdyby to ještě pak dělalo, tak to párkrát zopakuj, v žádném případě hlavu nečisti hadříkem!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lidkyn píše:karolínka.sofinka píše:http://www.top-top.cz/d.544548.html tu ji máte vyguglenou já si ji nevymyslela
manžel se tím zabývá a v životě takovou laserovku neviděl, asi jsi měla nějakou speciálnímy máme laserovku jen na černobílý tisk - netiskneme s ní někdy půl roku a pak normálně vytiskne
asi jsem narazila šmejda........
není výrobek jako výrobek a to platí ve všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lidkyn píše:karolínka.sofinka píše:http://www.top-top.cz/d.544548.html tu ji máte vyguglenou já si ji nevymyslela
já netvrdím, že sis to vymyslela, jen je to u laserovky prostě divné - rozhodně to nemohlo být přischlé, protože to nejde, byl tam určitě jiný problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit