Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky… Jdu se jen vypsat, jsem na sebe momentálně tááák nas…á ![]()
V srpnu jsem zamlouvala teď na leden dovolenku v penzionu v Jizerkách, do kalendáře jsem si zapsala odjezd 18.1. a teď čtu maily a koukám, píšou mi, že jsme měli 11.1. nastoupit a mi nikde ![]()
Manžel se kvůli práci zítra uvolnit nemůže ![]()
Odpověděla jsem jim, hned ráno tam zavolám, ale bojím se, že je to v pr..
Syn se tam strašně těší a já si tady teď,,rvu" vlasy, že jsem si to blbě poznačila a fakt nemám náladu ![]()
Příspěvek upraven 14.01.14 v 22:56
@rebeccca Překlep… Mělo tam být 18.1.
@blumen Chyba je u mě. Špatně jsem si to napsala.
Je mi jasný, že je to fakt asi v zadeli ![]()
Hned rano tam zavolej, omluv se a vysvetli, treba budou mit volny i pristi tyden. Lide se ted na hory nehrnou. Nebo najdete narychlo neco jineho. My take odjizime 18 do jizerek a rusila jsem ctyri lidi a ani nechteli zaplatit storno, ze hodne lidi rusi
kdyztak mame volny pokoj na nasi chate ![]()
@Alex Adrian A platila jsi zálohu nebo celé…??? Asi teda o to přijdeš… ![]()
@Alex Adrian Je to blbé, hlavně, aby nechtěli zaplatit storno nebo tak něco. Asi jste to dopředu neplatili viď. Tak to hodně na–re, můžete se narychlo podívat na něco jiného, tolik lidí teď dovolenou asi nemá. Hodně štěstí.
@Jitka1976 Platili jsme zálohu.
Před chvílí psali, ráno mám zavolat, dořešíme a že to prý nějak dáme dohromady.
Tak se snad domluvíme ![]()
@Alex Adrian píše:
@Jitka1976 Platili jsme zálohu.Před chvílí psali, ráno mám zavolat, dořešíme a že to prý nějak dáme dohromady.
Tak se snad domluvíme
tak držím palce, ať to dopadne. nemohli byste kdyžtak jet aspoň ty a děti? kdyby to na příští týden nešlo?
@slavuska1 Já se modlím, aby měli místo v nějaký jiný termín, samozřejmě, když to nepůjde, tak bych asi jela s klukama sama aspoň do té soboty, ale tajně doufám, že pojedeme všichni…
@Alex Adrian
preji, at se to vyvede, jak si prejes.
jinak nic si z toho nedelej, ja jednou prisla na letiste jeste s kamosem, kteremu jsem take objednavala letenku, vysmata, ze po dlouhe dobe letim do cr a u prepazky nas pani nemohla najit, rikam ji, to neni mozne ( v te dobe se jeste nedelal online check in). hm, pani nas nakonec nasla, ja to objednala na mesic pozdeji. nastesti mista v letadle jeste meli, jen me to stalo nejakych 150 liber navic
jo holt, ono se jen tak nerika, ze se za blbost plati
ale rozhodne vam preji, aby se slo domluvit na jinaci termin a nestalo vas to nic navic ![]()
@webparazit Díky
Taky dobrá příhoda ![]()
Mimo téma… Kde v UK žijete?
@Alex Adrian ja zila na vice mistech, ale minuly rok jsme s pritelem koupily dum ve vesnici, cca 20 minut od Chesterfieldu. on se tu narodil, zil tu cely zivot, ja byla zvykla spis na velko mesta a ted bych nemenila
jsem tu jedina cizinka a ma dcera je v cele skole jedine dvoj jazycne dite ![]()
zila jsi tu?