Špatný spánek po 1.očkování

21680
23.11.14 12:01

Špatný spánek po 1.očkování

Maminky, potřebuji zkušenosti, radu, jak to zvládnout a zda může být nějaká souvislost…

Se synem jsme byli na 1. očkováním hexou ve 2,5 měsících, asi 5. den na to se mu rozjel ekzém/vyrážka či co po celém těle. Přestal mi v noci spinkat klidně. Předtím se budil 2× za noc. Teď už měsíc se budí 4× minimálně, co hodinu, dvě se budí. Ani moc nepije, spíš chce uklidnit, párkrát potahá a usne, celkově spí ale velmi neklidně.
Dr samozřejmě tvrdila, že není souvislost s očkováním, na ekzém jsme dostali antibiotika, něco na odplísnění, pak to zmizelo. Teď máme jít na 2. dávku a já se bojím co bude dál.
Nespaní jsem připisovala ekzému, ale ten už jsme téměř vyléčili a budí se tak stále, já už padám na hubu :,( :zed:
Myslíte, že ten neklidný spánek půjde nějak vyřešit, já už si neví rady :nevim:
Máte někdo zkušenost?
Moc děkuju za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
23.11.14 12:10

Soucitim, mame to take tak, po 1.hexe ve 4m se zacala budit po hodine, na reseni sem neprisla. Ted v utery jdeme na druhou tak jsem zvedava :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.11.14 12:36

Náš malý to měl tak od dvou měsíců stejně, spal krásně a najednou se začal budit třeba 8 krát za noc a s očkováním to nemělo nic společného, to jsme podstoupili až v jeho třech měsících. Ekzém se u něj přechodně též objevil a pak zas zmizel, ale opět před aplikací hexavakcíny. Souvislost u vás být může a nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
23.11.14 12:50

@geilens no je to strašný, bojím se těch nežádoucích účinků, vím že souvislost být může a nemusí, ale Dr chybu očka nikdy nepřiznají, no očkovat budu jen povinné :evil:
@Ottylka za jak dlouho to přešlo? je nějaká naděje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.11.14 12:57

Ten spánek se lepšil postupně, ale ještě teď se v noci jednou dvakrát probudí a bude mu už rok a půl. Jsou to prostě malé děti, některé spí lépe, některé hůř. Je ale opravdu možné, že to máte po očku, náš trpěl měsíc nespavostí po Priorixu a to se srovnalo. Jinak žádné další nežádoucí účinky, ať tu nebubákuju! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.11.14 13:00

A proč to jdete pokoušet znovu? Jednou to nestačilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
23.11.14 13:07

@Káťa19 my dali v patek hexacimu a vrtel se jen prvni noc. A mne teda rikaly, ze reakce je do 24 h. Ten paty den je zvlastni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
23.11.14 16:10

@peggy.sl Je to těžký, já právě nevím co dělat, není jisté, že je to z toho, DR bude samozřejmě tvrdit, že je to blbost… :nevim:
@LindaPraha reakce jako teplota spavost a tak může být během jednoho dne, ale když si teď zjišťuju informace, tak se nežádoucí účinky mohou projevit i týden po :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
23.11.14 16:13

@peggy.sl protože MUDr. tvrdila, že to není z očkování… :roll: já ty pediatry miluji fakt. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
23.11.14 18:33

U naši dcery pomohl joalis, budila se do prvního podání s ukrutnym pláčem.
Po očkování se na plast lzicku kape 1-2 kapky ty se pak rozetrou na telo do kolennich, nebo loketnich jamek.
Zaklad je minddren, mezeg, deimun activ, pak se někdy hodi antimetal a další např cortex, kdyz jsou zaskuby.
Kape se rano po probuzeni a večer před usnutim. Aspon mesic.
Očkování posunout, az se spánek a dalsi problemy upravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
23.11.14 18:35

Možná by bylo vhodné dodat hořčík (magnesii lactici od GLO), omega 3 (BLUE ice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
23.11.14 18:35

A probiotika (dophilus infant plus)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
23.11.14 20:49

@Bubiii sice se nebudí s brekem, ale je prostě neklidnej a špatně spí, když se vzbudí, beru si ho ještě než začne plakat… moc Ti děkuju, vypadá to nadějně, určitě vyzkouším :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek