Neočkující pediatr - Třebíč

9821
9.11.14 21:10

@Lillia myslím že tohle ti tu nikdo veřejně nesdělí, a by ten pediatr neměl problém ;) pokud se nějaké jméno dovíš tak mi ho napiš do soukromé zprávy, možná někoho takového budu taky hledat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
587
9.11.14 21:19

Mě by vubec zajímalo, jak se takový pediatr hledá, v mém okolí se o problém očkování nikdo nezajímá, takže optat známých se nemůžu, takže mi nezbyde než obcházet pediatry a ptát se narovinu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
9.11.14 21:33

Ale tady nejde o nečkování, ale o posun. Je to neochota sdělit, jak to s očkováním vůbec je… Slušný doktor očkje hexu nejdřív ve 3 měsích. Ty nechceš nic obcházet… zajímalo by mě, jak by se chovala, kdyby byl malý třeba silný atopik nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
9.11.14 21:52
@avm3 píše:
Ale tady nejde o nečkování, ale o posun. Je to neochota sdělit, jak to s očkováním vůbec je… Slušný doktor očkje hexu nejdřív ve 3 měsích. Ty nechceš nic obcházet… zajímalo by mě, jak by se chovala, kdyby byl malý třeba silný atopik nebo tak něco…

já když jsem řekla dr, že ze zákona mám čas do 10 měsíce, řekla mi že je to jen pro případy, kdy je zdr. důvod k odložení, tudíž ne pro nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
9.11.14 21:54

@Alice.007 Tak to je blbost. Já posouvala u druhé dcerky na 6. měsíc první dávku. Nardila se silně draždivá, ale fyzicky 100% zdravá. Takže to bylo jen na posouzení doktorky, taky mě mohla poslat do pr…, ale je fajn. I tak měla šílenou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
9.11.14 21:55

@Alice.007 Ale je pravda, že jsem ji našla náhodou. Byla mi vychválená, ale o očkování dětí jsem jako těhotná věděla kulový. Teď jsem neskutečně vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
9.11.14 22:00

@avm3 jakou šílenou reakci? my jsme 100pro zdraví, ale i tak chci odkládat, ještě nevím na jak dlouho, a doktorku si budu muset teda hledat jinou, protože mě zklamala hodně teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
9.11.14 22:04

@Alice.007 Ona jak se narodila dráždivá, tak byla neklidná, v noci s sebou šila, kojení snad každou hodinu… k tomu půlroku se začala klidnit a po očkování, jak kdyby se to vrátilo. Doporučuju zkusit homeo. Dávají se 5 dní před a 5 dní po očkování. A samozřejmě odložit na nějakou rozumnou dobu. Neříkám na 10. měsíc, ale neočkovat v 8 týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
9.11.14 22:11

@avm3 homeo… ach jo, pořád to slyším ze všech stran, ale nemužu se přesvědčit na to uvěřit… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
9.11.14 22:22

Hexu v osmi tydnech. A doktorka jinak na hlavicku neupadla? Moje uz ma teda prvni davku za sebou a zitra jdeme na druhou. A prvni dostala v trech a pul mesicich.
Puvodem jsem ze stejneho mesta, tak doufam, ze mezi tema „odbornikama“ najdes.

• Citovat
  • Upravit
2830
9.11.14 22:39

Já teda neporadím. ale hrozně by mě zajímalo, ja se takový pediatr hledá… my bojujeme už dva roky.. navíc jsme se stěhovali a budeme zas, ale nevzdávám to :-) shodou okolností jsem byla minul týden za jedním skvělým pediatrem a i když jsem jela fakt dálku jen na nezávaznou konzlutaci, tak jsem hrozně ráda, protože vím, že i skvělí pediatři se najdou.. jen nevím jak se hledají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
10.11.14 10:10

@Lillia obvolávat by to bylo jednodušší, ale nejsem si jistá, zda po telefonu ti někdo řekne, že je benevolentní k očkování…já asi budu neočkovat uplně, takže se budu muset zeptat přímo, jestli s tím bude mít ten dr problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
10.11.14 12:28
@Lillia píše:
@Alice.007 to jsem právě měla v plánu - zeptat se po telefonu, jestli přibírají nové pacienty a hned na to, jestli souhlasí s neočkováním. Pak mi přišlo, že zeptat se prvně maminek mi ušetří hodně nervů a práce :mrgreen:

já nevím, mám právě po telefonu obavu, že mi tím telefonem ten dotyčný tak akorát třískne… když si vemu jak reagovala moje doktorka a to se známe dlouho.. tak myslím, že po telefonu se o tom nikdo bavit s někým cizím nebude, ale zkus to a pak napiš, jak to dopadlo… :mrgreen: já to budu zítra obíhat osobně, pak napíšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
10.11.14 16:13
@Alice.007 píše:
@avm3 homeo… ach jo, pořád to slyším ze všech stran, ale nemužu se přesvědčit na to uvěřit… :)

Jasně, každý si musí najít to své. Já výsledky viděla, ale zjišťovala jsem si o tom víc a viděla, že se taky musí opatrně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
10.11.14 16:16

@Lillia Tak na to kojení rozhodně neplatí žádný pravidlo. První na prdíky trošku trpěla, ale pomohla rourka + SAB. A druhá minimálně. Byla nošená v šátku a to jí taky hodně pomohlo a i když jsem nosit přestala, tak jsem u ní jedla i syrovou cibuli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek