Špatný spermiogram a IUI

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
16.1.21 14:19

Ahoj, přidávám svou zkušenost. CAR jsme začali s přítelem navštěvovat před rokem, partner špatný spermiogram - 10% progresivní pohyblivost, jinak ok. Já starší, PCSO, nádorek na vaječníku (musela jsem na laparoskopii), hormony ok. Přítel začal jíst doplňek stravy, upravil životosprávu. Od srpna 2020 IUI a při 3. pokusu se zadařilo :) Přítel při úspěšném pokusu progresivní pohyblivost 18 %. Minimálně do těch tří pokusů bych šla, ale předtím zkusit zlepšit spermio. Nám právě nejdříve doporučili ty doplňky, do toho časovaný pohlavní styk a až po čase to IUI (i kvůli té mé operaci). Hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.3.21 09:03

Ahoj holky. Moc díky za tuto diskuzi, fakt mi pomohla, co dál s tím vším po zjištění špatnýho spermiogramu, když já se zdám OK.
Nasadili jsme Reproman a ještě jsem tu vyčetla - tradiční čínská medicína - Tajemství zlaté skříňky a Slast uprostřed noci. Takže zkoušíme teď vše, a doufám ve zlepšení.
Chtěla bych zkusit dvakrát až třikrát IUI a až pak IVF.. Tak snad se domluvíme.. Nejhorší je, když tlačí hned do IVF, je to pro ně prostě bysnys no, léčit a hledat příčiny nechce dnes nikdo :roll:
Někdy si říkám, jestli spermiogramy nepohodnocují schválně, aby měli klienty..
Proto na ten druhý kontrolní půjdem do jinýho CAR :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.9.22 08:53

Ahoj holky, už 3 roky se snažíme o dítě a neúspěšně vyhledali jsme proto s přítelem odbornou péči v repromedě. Takto nám vyšel spermiogram posílám foto je vůbec nějaká šance otěhotnět přirozenou cestou nebo zkusit IUI je nějaká šance na úspěšnost měli jste to někdo takhle a otěhotněl? Děkuji za případné reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lfm
111
27.9.22 13:43

@sonicka27 my mame sperimo lehce horsi.
IUI nam hned rekli ze nepujde.
A za 5 let snazeni jsme 1× pocali spontane - potrat v 8. tydnu a 1× z KET - potrat v 6. tydnu.
Ale potkala jsem tu na emimino holku, co meli sperimo snad jeste horsi! A maji deti myslim 3. Takze sance rozhodne je!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36396
27.9.22 13:46

Dovolím si opět lehkou plakátovací reklamu a doufám, že mi za ty čtyřčata nebudete nadávat :P :
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí