Špatný spermiogramb - inseminace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.10.19 18:14

Spatny spermiogram-inseminace

Ahoj, prosim o radu ohledne inseminace. Snazime se o mimco a jelikoz ja mela zatim vsechny vysetreni v poradku, byli jsme dnes nechat udelat manzelovi spermiogram. Vysel bohuzel nedobre. Vysoké procento špatných spermii a ty dobré jsou pomale… Ihned jsme s vysledkem zamirila ke sve gynekolozce, ktera nevahala a dala mi zadanku do centra reprodukce s tim, ze v nasem pripade přichází v uvahu inseminace, protože z manzelovych spermii se daji vybrat ty zdrave… Chtela bych se zeptat, jake mate zkusenosti s inseminaci? Za jak dlouho jste sli na zakrok a byl ihned úspěšný? Mate nejake rady, cim poceti pomoct? Dekuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4905
29.10.19 18:23
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim o radu ohledne inseminace. Snazime se o mimco a jelikoz ja mela zatim vsechny vysetreni v poradku, byli jsme dnes nechat udelat manzelovi spermiogram. Vysel bohuzel nedobre. Vysoké procento špatných spermii a ty dobré jsou pomale… Ihned jsme s vysledkem zamirila ke sve gynekolozce, ktera nevahala a dala mi zadanku do centra reprodukce s tim, ze v nasem pripade přichází v uvahu inseminace, protože z manzelovych spermii se daji vybrat ty zdrave… Chtela bych se zeptat, jake mate zkusenosti s inseminaci? Za jak dlouho jste sli na zakrok a byl ihned úspěšný? Mate nejake rady, cim poceti pomoct? Dekuji!

Ahoj, nejlepší bude, když se k vhodnosti inseminace vyjádří v CAR, mají na to určitá kritéria, dle počtu, pohyblivosti atd., poradila bych se tam. Nemyslím si, že by se daly vybrat jen ty dobré spermie a použít. To lze při jiných metodách, jako je třeba ICSI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.10.19 18:44

Spermiogram taky nic moc. Doporuceni IVF s metodou ICSI. Dr. v centru, ze zkusime IUI, zkouseli jsme 4× a ani jednou nic. Pak jsem zmenila car (rijen 2018) a vyuzila metodu ICSI + MACS..v unoru ET…nevysel, v dubnu KET…vysel. Jsem 33tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
29.10.19 18:46

IUI je o par procent lepší domácí sex, pokud je spatny spermiogram, nemá moc smysl zkoušet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
29.10.19 18:54
@Anonymní píše:

Ahoj. Partner měl taky špatný spermiogram. 4× inseminace a nic. 1× IVF pomocí ICSI a v 8 tydnu konec. Nakonec byla partnerovi diagnostikována varikokéla. Po zákroku se to povedlo přirozeně a poprvé. Začala bych nejdřív vyšetřením u partnera, proč má ten spermiogram špatný pak teprve bych šla do IVF či inseminace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
29.10.19 19:00

Taky jsme měli špatný spermio, byli nám předepsány léky pro chlapa a pro mě plánovaný styk, vyšlo to napoprve. Ostatní doporučovali inseminaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
29.10.19 19:22

Hlavně si vyberte nějaký kvalitní Car :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
29.10.19 19:48

@kavenka tak tak, mě stačily 4 návštěvy. první koncem srpna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.19 21:07

My mame doporuceny Sanus v HK, vzhledem k tomu, ze s nimi spolupracuje moje dr… Ta mi rekla, ze nam s nejvetsi pravděpodobností pomuze právě inseminace, protoze ja mam ovulaci potvrzenou a manzelovi spermie by meli byt schopny oplodneni, jen ne cele cesty…

• Citovat
  • Upravit
36573
29.10.19 23:09

:mavam: Tak zase plakátek - něco pro muže :
https://www.emimino.cz/…muze-279505/?…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
30.10.19 09:00
@Anonymní píše:
My mame doporuceny Sanus v HK, vzhledem k tomu, ze s nimi spolupracuje moje dr… Ta mi rekla, ze nam s nejvetsi pravděpodobností pomuze právě inseminace, protoze ja mam ovulaci potvrzenou a manzelovi spermie by meli byt schopny oplodneni, jen ne cele cesty…

my byli v Sanusu v Pardubicich a i pres spatne spermio prvni IUI uspesna. Sice to nedopadlo, ale 3.IUI vysla, jsem ve 20tt. At zkusi manzel vitaminy, to by mohlo pomoct. Ale IUI je super, ze donese spermie az skoro k vajicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.19 11:06
@M_Vladim píše: :mavam: Tak zase plakátek - něco pro muže :
https://www.emimino.cz/…muze-279505/?… :mavam:

Děkuji! Nám byl od mé gynekoložky doporucen Fertilan, tak jsem hned objednala… Sama beru pro jistotu kyselinu listovou a na stridacku Femibion a jeste jeden pripravek, ale nemuzu si vzpomenout na jmeno… Bylo nám receno, ze spermiogram neni zas tak hrozny s ze neni vylouceno, ze se nam to povede prirozene… Tak doufame! :andel:

• Citovat
  • Upravit
576
30.10.19 22:29
@Anonymní píše:

pred 6 lety stejny problem, manzel zmenil kompletne zivotni styl, spermie se do 3 mesicu spravily a hned prvni inseminsci jsem otehotnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.19 11:05

@nika1988 Tak to je skvely! Taky se snazime zkvalitnit stravovani, nicmene neni toho moc, co by jsme meli menit… Manzel nekourime, alkohol obcas a kdyz si da, tak pivo, kavu ma tak jednou za tri dny, sportuje, na cerstvem vzduchu jsme téměř denne… No, u idime, co se da delat ;)

• Citovat
  • Upravit
704
31.10.19 11:20

U nás po dvou zamlklych potratech zjištěno toto.. uvidíme co v pátek v CARu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat