Špatný UTZ v 36.tt

21
8.10.12 23:24

spatny uz v 36tt

Dobry vecer.
Dnes jsem byla v poridnici na poradne a delali mi UZ. Hned zavolali primare a ten mi oznamil ze nevidi srdecni akce a muj Martin je mrtvy. Jsem pak jela do dalsich porodnic a zpravy byli stejny. Vcera sem jeste citila pohyby a dnes nic, ale nechce se mi verit smutnym zpravam a upne ztratit nadeje. Prosim jestli nekdo ma nejaky zkusenosti a treba neni videt tu srdecni akci pouze UZ a jestli existujou jiny metody zjisteni (nevim, treba to nevidi pres placentu, nebo dite se nejak otocilo).
Dekuji za jakykoliv prispevky, jsem ted uplne na dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
864
8.10.12 23:28

A to tě pustili jen tak domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.10.12 23:28

Je mi to moc líto, naděje umírá poslední, ale…že by se spletlo několik doktorů… :,( :,( :,( :( :( :( :| :| :| držím všechny palečky, ať to má dobrý konec :hug:

Příspěvek upraven 08.10.12 v 23:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.10.12 23:29

Promin ale oni te poslali domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
8.10.12 23:29
@straw píše:
Dobry vecer.
Dnes jsem byla v poridnici na poradne a delali mi UZ. Hned zavolali primare a ten mi oznamil ze nevidi srdecni akce a muj Martin je mrtvy. Jsem pak jela do dalsich porodnic a zpravy byli stejny. Vcera sem jeste citila pohyby a dnes nic, ale nechce se mi verit smutnym zpravam a upne ztratit nadeje. Prosim jestli nekdo ma nejaky zkusenosti a treba neni videt tu srdecni akci pouze UZ a jestli existujou jiny metody zjisteni (nevim, treba to nevidi pres placentu, nebo dite se nejak otocilo).
Dekuji za jakykoliv prispevky, jsem ted uplne na dne…

A nemohl třeba jen spát? U mě na konci těhotenství taky byl docela problem vůbec něco chytit a malý je v pořádku…držím pěsti at je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.10.12 23:32

Pustili me domu s tim ze mam se uklidnit a prijet zitra rano na vyvolovany porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.10.12 23:33
@Pettule69 píše:
A nemohl třeba jen spát? U mě na konci těhotenství taky byl docela problem vůbec něco chytit a malý je v pořádku…držím pěsti at je vše v pořádku :hug:

a kdyz spi je videt akci srdce? ja jsem delala 5 UZ v prubehu dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
8.10.12 23:36
@straw píše:
a kdyz spi je videt akci srdce? ja jsem delala 5 UZ v prubehu dne…

no byl blbě otočený tak akce srdce nebyla vidět právě…furt mi tam s monitorem jezdili po břiše a nemohli ozvy chytit…tež jsem měla strach že je něco špatně ale díkybohu jen spal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
8.10.12 23:38

Upřímnou soustrast. Srdíčko miminka by mělo být vidět ať mimi spí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
8.10.12 23:43

Měla bys jet do nemocnice a hlavně s partnerem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.10.12 23:53

:,( :,( :,(
Jak je možné, že tě pustili domů? Kdy máš znovu dojít? Bych jim to tam šla zbořit :cert:. To je přece kravina, kdyby se stalo co píšeš, tak to v tobě přece jen tak nenechají :zed: :idea:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59385
9.10.12 00:00

:( :( :( je mě to moc líto ale na utz srdeční akce je vidět i když je mimi jakkoliv otočené :?. Divim se že Tě jen tak pustili domů :(. V tomhle případě se bohužel zázrak nestane :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
9.10.12 00:05

Ach, to je mi moc lito. Nejsem lekarka, ale obavam se, ze je malicky skutecne v nebicku. Sama jsem to neprozila, jen jsem zde i jinde cetla probehy zen, kterym se toto stalo. Pokus se s malickym rozloucit, popros personal v nemocnici o fotecku, treba nebudes mit silu se na ni podivat hned, ale mozna jednou ano. Odpust mi, ze ti nedavam nadeji… Placu s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
9.10.12 05:52

:,( :,( :,(
To je hrozné a stávat by se to nemělo :,( Upřímnou soustrast.

Při syndromu mrtvého plodu je možné těhotnou pustit na pár hodin domů, pokud nejde o aktuní ohrožení jejího života. Většinou napíchají nějaké léky, heparin a ATB. Píšu to jen, že se tomu tak všichni divíte. Oni to dokonce doporučují se s tím takto vyrovnat, z psychologického hlediska je to „lepší“. Jedná se o pár hodin, déle by těhotnou nemohli nechat nosit mrtvý plod.

Nikdy jsem to naštěstí nezažila, ale toto byla moje noční můra ve všech těhotenstvích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
9.10.12 05:58

A co se týče těch jiných metod, tak tady naděje bohužel není :,(
Utz definitivně potvrzuje diagnozu. Mají při něm i jiné markery, jak poznat mrtvý plod než chybějící srdeční akce - změny v postavení lebečních kostí, změny na srdečních tepnách.

Pettule69, nejednalo se u Tebe „o monitor“? Na těch pásech na konci těhotenství někdy trvá, než mimi „najdou“ a když se otočí, zase vypadne a můžou hledat znovu, tak jsem to měla taky.

Naděje umírá poslední, ale tady není :,(
Je mi to líto, toto by se nemělo stávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty