Spavé dítě - budit/nebudit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
19.7.14 11:26

Tak to já bych takhle malé miminko v těchto vedrech budila, aby nedošlo k dehydrataci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
19.7.14 11:29
@Raduš.ka44 píše:
Tak to já bych takhle malé miminko v těchto vedrech budila, aby nedošlo k dehydrataci.

ona ikdyz je pres den vzhuru tak mi caj moc nepije :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.7.14 13:19

Nečetla sem diskuzi, ale určitě nebudit - užívej si to! Syn byl na tom stejně, pokud prospívá není co řešit. U malých dětí se vše mění, ještě budeš ráda vzpomínat, jak krásně spal. Zdravě spokovené mimi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.7.14 15:55

@b.barber A zkoušela jsi vodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
19.7.14 18:37
@Raduš.ka44 píše:
@b.barber A zkoušela jsi vodu?

ne ne 8o dneska sem do ni nacpala ten caj, ku podivu pila dost, tak snad to bude dobry 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
20.7.14 16:49

Tak já bych taky nebudila tohle někteří nedokážou pochopit, že některé dítě i tak malé dokáže spát celou noc. Máš moc hodný mimčo co by ostatní za to dali. Já si vzpomínám, když sem kluky budila já tak byly dost naštvaní a stejně nevipili nic nebo málo, že mi to za to nestálo potom následoval nejmíň hodinovej řev. Každý mimčo to má jinak od mojí kamarádky málá ta to má obráceně celý dny prospí a v noci neví co by dělala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
15.8.14 09:39

Ahoj, sem tu zase.. :roll: Už je nám měsíc a pár dní.. noční spánek se nám prodlouzil na krásných 10-11 (skoro i 12) hodin v kuse.. opět sem se setkala s divnými pohledy a názory že se MUSÍ nejdéle po 5 hodinách tak malé díte vzbudit, ze mu timto dlouhým spánkem ublizuju!

Prosím o názory, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
15.8.14 09:45

Pokud normalne prospiva, nech spat. Vsak energii ziskava i z odpocinku. A ty taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.8.14 09:48

@b.barber Pokud je to normálně prospívající dítě, nebudila bych. K čemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
15.8.14 09:48
@Svandu píše:
Pokud normalne prospiva, nech spat. Vsak energii ziskava i z odpocinku. A ty taky.

Přesně, pokud prospívá, normálně přibírá - nech spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
15.8.14 09:55

Doktorka mi tehdy na tech 8 hodin ve dvou tydnech nic nerekla.. 8o Jneze ted uz je to 12 hodin v kuse ze :|

To same jako ze pres den ji vzdycky po 3 hodinach ale po tom prvnim rannim krmeni chce jist uz po 2 a pul hodinach.. 8o asi pochopitelne kdyz neji celou noc.. a to je pry taky SPATNE! Pry by nemela driv jak za 3 hodiny jist, kdyzj ena UM, ze na to jeji travici system neni pripraveny.. 8o :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27679
15.8.14 09:56

@b.barber na um může jíst pod 2,5h to mi řekli v porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.8.14 10:18

Pokud hezky nabírá a prospívá, nevidím důvod k buzení. Syn byl taky spáč:) My ale museli budit, protože se mu moc nedařilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
15.8.14 10:19

Naše dětská dr. a zároveň laktační poadkyně mi v podobném případě u naší dcery řekla, že je to sice na tak malé dítě docela dlouhá pauza, která obvykle nebývá, ale že pokud dítě přibývá ná váze a prospívá, tak mu to tak vyhovuje a není nutné budit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.8.14 10:20
@b.barber píše:
Doktorka mi tehdy na tech 8 hodin ve dvou tydnech nic nerekla.. 8o Jneze ted uz je to 12 hodin v kuse ze :|To same jako ze pres den ji vzdycky po 3 hodinach ale po tom prvnim rannim krmeni chce jist uz po 2 a pul hodinach.. 8o asi pochopitelne kdyz neji celou noc.. a to je pry taky SPATNE! Pry by nemela driv jak za 3 hodiny jist, kdyzj ena UM, ze na to jeji travici system neni pripraveny.. 8o :?:

Blbost. Ty 3 hodiny jsou samozřejmě přibližný. Jako jasný, že mu nedáš nový mlíko po hodině, to by ho bolelo bříško, když by se v bříšku smíchalo „staré“ a „nové“ mléko. Já dávala synovi, když si řekl, ale vždy jsem se snažila, aby to bylo minimálně po těch 2,5 hodinách. Takže když je to jedou denně ráno, netrápila bych se a v klidu bych dala napapat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí