Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Doporučuji Lopes Čimice, mají tam výborné SPC. ![]()
A dobrá foniatrie je na Poliklinice Prosek.
@kocourGarfield píše: Více
Nás po roce na cekacce bez varování vyradili. Když jsem tam po roce a půl volala, jak to vypadá a jestli na nás nezapomněli, slečna mi řekla, že když se někdo nedostane na řadu ani za rok a nepripomene se, tak ho vyřadí
![]()
Tak jsme se nechali zapsat na cekacku zase zpátky
a asi po dvou letech od prvního kontaktu jsme skutečně přišli na řadu. Nicméně dítě mělo v den D rýmu (bez teploty, takovou rýmu se kterou může i do naší, pravda tolerantní, školky) byli jsme dosti nevybiravě seřváni, že s rýmou ne, a vyhozeni bez vyšetření. Prý to můžeme zkusit zase za tři měsíce. Vzdala jsem to.
(nakonec máme neurolozku na poliklinice Vysočanská)
@Platanka to je síla. Já nakonec všechny lékaře sehnala jinde. Potřebujeme fungovat.
@Saffiraa píše: Více
Podívala jsem toho SPC a píšou tam toto :
V případě, kdy ještě nejste našimi klienty, zajistěte potřebná odborná vyšetření (zejména u klinického psychologa a foniatrické vyšetření), která jsou nezbytné k celkovému posouzení, ideálně tak,
aby k vyšetření u nás byly k dispozici zprávy z těchto vyšetření. Máš se objednat minimálně 3 měsíce před ( nevím jaké mají doby).
@Baru8771 píše: Více
Klinický psycholog - Dobrá klinická psycholožka je PhDr. Magdalena Nováková (Praha 2) - ta se specializuje na PAS a VD, čekací lhůta je ale celkem dlouhá (my někdy před 4 lety čekali 8 měsíců).
Foniatrie - velmi příjemný a milý je MUDr. Jindřich Fišer (Praha 4).
SPC pro děti s vadami řeči je v Michli - byla nám tehdy doporučena, nicméně spokojená jsem moc nebyla. Nutno ale podotknout, že jsme tam byli za covidu, takže paní mluvila a zkoušela s rouškou, čili jsem měla problém rozumět i já.
Klinická logopedka - PaedDr. Dana Portychová.
Neurologie - Neurologická klinika 1. LF UK a VFN v Praze.
Počítej ale s více návštěvami.
Děkuju všem! Snažila jsem se to řešit dřív, ale vždycky se to přešlo, že je to v normě a že se ještě může rozmluvit. Ale zatím furt nic… Tak já začnu odvolávat a uvidíme, kdy se dostaneme na řadu a kam.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.