Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký den, potřebuju poradit!!!
Nemohu se rozhodnout mezi MŠ ukrajinskou a Nezvalovo náměstí..
Na nezvalově náměstí se mi líbilo, byli tam hodní, ale našla jsem opravdu ošklivé recenze, proto prosím vás, mohli by jste mi poradit? Děkuji.
S Nezvalkou mám zkušenost jen co se týče prázdninového provozu (náhradní školka). A zkušenost pozitivní, paní ředitelka vstřícná, učitelky v pohodě. Dětem se tam líbilo.
@baracudas děkuji za odpověď, doufám že vaše zkušenosti je aktuální nebo alespoň nedávná..
Já právě četla že se tam učitelky strašně střídají a že svou práci dělají s nechutí..
I když, když jsem tam byla, cítila jsem se tam fakt dobře, jen nevím, jestli to nebyla třeba nějaká přetvářka 🥴 na mě tlačí čas, a já se pořád nedokážu rozhodnout!!
Zkušenost stará dva roky. Kolik se tam toho za tu dobu změnilo nevím, ale snad jedou pořád ve stejném duchu.
Zkušenost mám aktuální a počítáme dny, kdy už nebude chodit na Nezvalovo nám. S Ukrajinskou zkušenost nemám.
@Anonymní píše: Více
Opravdu? Co se stalo? Jakto? Pokud se mohu zeptat.
@Kika841 píše: Více
Nedá se říct konkrétní případ. Jsou to takové drobnosti a náš nepříjemný pocit. Máme srovnání s jinou MŠ, ptz starší chodila do jiné, a přístup byl úplně jiný.
@Anonymní píše: Více
Dobře, moc děkuji, i toto mi pomůže v rozhodnutí 🙏
@Kika841 píše: Více
MŠ Nezvalovo určitě nedoporučuji.
Dcera tam chodí a opravdu nejsem spokojena a nejspíš budeme přecházet. Často na ne slyším stížnosti.
Každou chvíli tam musím řešit nějaký problém, který by se nestal, kdyby učitelky dělaly svou práci.
@AnKo170 moc vám děkuji, vlastně vám všem! Díky bohu, že jsem se rozhodla tak jak jsem se rozhodla, jelikož jak určitě víte, přijímací řízení už probehli, a já nakonec dala malého na MŠ ukrajinskou, tak jsem tedy klidnější, že jsem si doufám vybrala dobře.😍
@Kika841 Dobry den, jak jste prosim teda spokojena s materskou skolou Ukrajinska? Dekuji ![]()
@Petra1986 dobrý den, zatím vše bez problémů, učitelky hodné a vstřícné, malému se zatím líbí ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.