Manžel chce doprovodit na spermiogram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3957
7.12.18 22:40

@jezz1e
Neboj, Zlín má běžné požadavky jako jinde. :mrgreen: Potvrzeno mou osobou a to hned 2× :lol:
Spíš bych řekla že paní/slečna chtěla sexovat, tak to ji zakázali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9618
7.12.18 22:57

My jsme byli na spermiogramu před dvěma měsíci v Liberci a taky jsem byla na pomoc v kabince :oops: celkový čas co jsme strávili v caru byl maximálně do hodiny ( přijeli jsme dřív a tak jsme čekali :lol: ) pak s námi tedy hlavně přítelem pár minut mluvila sestra (jak dlouho držel půst a další věci) z kabinky jsme byli venku za pár minut :nevim: pár před námi tam byl půl hodiny a nikdo je za to nestřílel :lol: :roll: no a výsledky jsme měli za dvě hodiny na mailu :andel: :hug: myslím že u vás není žádný stres jelikož se vám povedlo otěhotnět v určené době a to že to skončilo potratem nemusí vůbec souviset se spermatem :think: tak přítele nějak uklidni protože stres může ovlivnit sperma mnohem víc tak ať nemá zbytečně špatný a zkreslený výsledek :kytka: a držím palce :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
8.12.18 00:09
@werajsik píše:
@jezz1e
Neboj, Zlín má běžné požadavky jako jinde. :mrgreen: Potvrzeno mou osobou a to hned 2× :lol:
Spíš bych řekla že paní/slečna chtěla sexovat, tak to ji zakázali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak paní sexovat nechtěla, pouze si přečetla že vzorek nesmí být kontaminován pohl.stykem, felací apod..Doprovod nám nenabídli, neptali jsme se na to..tak se omlouvám, jestli jsem jsem to špatně pochopila, byli jsme tam jen jednou a nějak to neřešili..prostě vešel a vyšel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
8.12.18 00:19

Jinak opravdu jsem netušila že tam chodí páry..já jsem měla hroznej hlad tak jsem mu jen řekla ať si pospíší ať můžeme jít na oběd :D Po čtyřdenní abstinenci to byla rychlovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
8.12.18 06:52

@Oplatečka Se divím, kde mají tato pravidla o sterilitě. Já byla v kabince také s manželem, a to jsme byli ve 3 zařízeních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
8.12.18 07:55
@Ju21na píše:
@Oplatečka Se divím, kde mají tato pravidla o sterilitě. Já byla v kabince také s manželem, a to jsme byli ve 3 zařízeních.

Vždyť píšu že jsem to zřejmě pochopila špatně, když jsem si přečetla že se zkoumá vzorek získaný vlastní masturbací, nekonataminovaný při pohl.styku, felací apod..opravdu jsem netušila že tam chodí někdo s partnerkou..Muž tam šel jak do sámošky pro rohlíky tak jsme se na to neptali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.18 16:35

A ti chlapi jsou nesvépravní, že tam musí mít doprovod? U nás v CARu jsem neviděla, že by tam měl nějaký chlap doprovod.

• Citovat
  • Upravit
1692
9.12.18 21:46
@Anonymní píše:
A ti chlapi jsou nesvépravní, že tam musí mít doprovod? U nás v CARu jsem neviděla, že by tam měl nějaký chlap doprovod.
Ženy taky nejsou nesvéprávné a přesto odhaduju 80 % jde na ET/KET s partnerem ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí