Bílé hrudky v děloze během ovulace

Anonymní
6.12.18 16:21

Bílé hrudky v děloze během ovulace

Ahoj,

Mám anonymní dotaz, snažíme se o mimi. A zjistila jsem že vždy v jedné fazy cyklu se ve mě objeví bílé hrudky v pochvě, nijak nevědí, nepálí ani nezapachaji. Projevuje se to vždy v době když probíhá ovulace, nebo by měla probíhat prostě jen v jedné době cyklu…když se s přítelem snažíme o mimi. Napadlo mě že to můžou být zbytky výtoku nebo spermatu. Mykozu jsem měla projevoval se to jinak před 2 měsíci jsem byla u gynekologa ten si nevšiml ničeho zvláštního. Nicméně mě to znepokojuje když se právě snažíme o dítě. :? MOC VÁM DĚKUJI ZA ODPOVĚDI PŘEDEM. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.12.18 16:30
@Celina píše:
Kudy a čím si tam lezeš? Do dělohy?? :roll: A jde o co, aby sis vykoledovala nějakou infekci? :nevim:

Nejspíš sem to špatně napsala, prostě při sexu má přítel bílé hrudky na prstech například… Nijak a ničím si do dělohy nelezu :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
204
6.12.18 16:43

Pravděpodobně to bude mykóza. Ono to svědit totiž nemusí. Taky jsem si říkala, že když to nesvědí a nemám to pořád, jen v období ovulace, tak to kvasinky nebudou. No byly. Zbytečně jsem s tím ztrácela čas. Pak jsem koupila Gyno pevaryl - čípky pro mě a mast pro manžela a poctivě jsme to používali a máme klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
6.12.18 16:46

Jo a není to v děloze, ale v pochvě. To jen tak pro pořádek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.12.18 16:52

@klerik to se omlouvám napsala jsem to špatně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie