Spí mimi taky s vámi v posteli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
21.10.10 08:48

Mám dvě děti, nikdy s náma v posteli nespaly. Nemyslím teď, když syn jak větší sem tam v noci došel…ale mimina vůbec. Já bych se nevyspala, bála bych se, že malé bouchnu nebo něco. Známým spal kluk takhle v posteli až do 13 let…takže pak to znamená víceméně i konec sexu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14721
21.10.10 08:53

Dceru jsem v posteli měla asi do půl roku, pak jsem přirazila její postýlku ke své, máme matrace stejně vysoko a oddělanou příčku, takže stejně spíme vedle sebe :D Vyhovuje mi to. Jednak v noci kojím a taky mám ráda její tělesnou blízkost. Myslím, že poznám, až bude zralá na spaní bez maminky.
A k těm kamarádkám… já mám zas kamarádku, která ve 2,5 roce stěhovala syna do vlastní postele bez problémů :nevim: A společné spaní si nemohla vynachválit, prý kdyby vzala syna k sobě do postele hned po narození, ušetřila by jim oběma spoustu trápení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.10.10 08:55

Chuanitka-to je dobry napad s tou postylkou :palec:
Asi to stoji ze to, pak ho vyzkouset.
No holky o sex tady nejde, jsme bez tatinka takze ze bude min u me nehrozi protoze neni skoro zadny :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
21.10.10 08:56

Ahoj, malá usíná u mě v posteli, jak se vzbudím (někdy třeba ve tři ráno :mrgreen: ), tak ji přendám do postýlky, pokud se naopak ještě vzbudí na kojení, tak ji znova beru (jo, jsem líná v noci vstávat na kojení, však jsem se navstávala dost 8-) ). Kluci od jejího narození spí ve svém pokojíčku, občas jeden z nich přijde, občas oba (to když je manžel pryč, pokud je doma, tak jde pro změnu někdy on za nimi - mladší má na spodním patře postele dvojlůžko), někdy se stane, že mám v posteli děcka tři, ale to už je na mě trošku moc :lol: .
Takže tak nějak celá rodina pendluje, stabilní místo mám jenom já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
21.10.10 09:00

v postýlce má monitor dechu ,tak žádná postel…jednou jsem si ho tam na hcvilku vzala večer,protože nechtěl usnout a pak jsem ho uspávala ještě dýl v postýlce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
21.10.10 09:01

mela jsem Bena u sebe tak do pul roku a pak kdyz byl starsi tak jsem ho po kojeni prendavala do postylky tesne prirazene k posteli takze byl vlastne porad u mne blizko :-) ted spi bez problemu uz rok se segrou v pokojicku a kdyz ma svuj den, uspim u nas v posteli a prenesu .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.10.10 09:03

tak ja jsem se nenechala zmasirovat potrebou monitoru dechu, ale chapu maminky ktere si ho poridi aby mely klidnejsi spani pro drobecka.Ja jsem si malou k sobe zacala brat protoze jsem skoro do 3 mesice nemela zahojenou delohu po rezu a chtela jsem mit malou hned u sebe abych nemusela vstavat k malymu mimi kazdy dve hodky na krmeni :-) A uz to tak zustalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
21.10.10 09:18

Ahojky, tak u nás to jednoznačně vyhrává manželská postel :-D Malý s námi spal do 5 let! A bylo to v pohodě měla jsem ho pod kontrolou a spali jsme v klidu všichni, potom se odstěhoval do svého pokojíku a do své postele úplně bez problémů a za námi do ložnice v noci nechodil. Teď máme 5 měsíční dceru a ta spí se mnou taky od narození, samozřejmě jsem taky nazačátku dávala do postýlky a snažila se ji tam naučit, ale neměla jsem nervy na hodinový řev při kterém se mi několkrát pozvracela a byla celá modrá jak ani dýchat nemohla :-( :-( tak jsem to vzdala a se mnou spinká jak andílek a vzhledem k tomu že kojíme stále po 3 hodinách je to i pohodlnější. Prostě nejsme postýlkové typy a nikomu to nevadí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
21.10.10 09:20

Ahojky, malou jsem dávala do postýlky na její první spaní tak do půl roku, ale když pořád vstávala 10× za noc a já musela neustále vstávat k ní, tak jsem to vzdala a vzala si ji k sobě. Hodně jsem to řešila - že to není správné, že to pediatři nedoporučují atd., připadala jsem si jako strašná matka. Je to blbost! Na malou v pelechu jsem si zvykla, bylo to moc prima. Teď plynule přešla do své postele a do svého pokojíčku, já spím v ložnici a nebyl ani nejmenší problém. Uspím ji v pokojíčku, nad ránem se jde po mě dívat, tak ji zas uložím a odcházím do ložnice. Hotovo. Žádné následky to na ní nemá. Nikdy jsem ji nepraštila, nezalehla, neudusila (údajně má na to matka senzory, a pokud není pod vlivem alkoholu nebo drog, tak by neměla dítěti ve spánku ublížit). Nevýhody toho, že spí dítě se mnou, samozřejmě vnímám a vím o nich, nicméně my to máme takhle, takže jsem se naučila to neřešit a někoho, kdo to má jinak nebo s tím nesouhlasí, nebrat v potaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.10.10 09:26

Nouky: Moje rec:) zalehnout, bouchnout nebo ja nevim co jeste snad muze jedine matka fetacka nebo alkoholicka ktera o sobe nevi. Taky si myslim, ze mame senzor kterym to pozname :palec: Tak premyslela jsem ze bych ji udelala za chvilku vlastni pokojicek,ale tak podvedomne se tomu branim, a jeste ji necham dyl u sebe. Az bude dospela, jeste budu nostalgicky vzpominat na to jak u me roztomile spinkala jako miminko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
21.10.10 09:30

Ahojky - Matýsek s námi spinkal cca od dvou měsíců. Pak jsem přišla na to, že bude lepší, aby v noci fugovala „samoobsluha“ (kojení) a já nebyla tak unavená. V cca roce a půl jsme ho v pohodě přestěhovali do vlastní postele.
Beruška se mnou (přítel dělá jen noční) spinká od narození a nemůžu si to vynachválit. Přesun do vlastní postele plánuju zhruba jako u Matyho - taky záleží na tom, jak dlouho budu kojit :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
21.10.10 09:44

Ahoj, nám bude měsíc a v noci spíme taky v posteli u maminky :oops:
Ale na kojení se zvedám a odcházím vedle do pokojíčku přebalit a pak do obýváku nakojit. Vy kojíte v posteli? A nepřebalujete? Mně by se líbilo nemuset se zvednout z postele, ale nějak to neumím :oops:

• Citovat
  • Upravit
115
21.10.10 09:50

Brunifid: a proc nekojis v posteli? Vzdyt proto taky hodne maminek ma prcka u sebe, ze nemuseji v noci vstavat pokud se casto budi na papani.Ja myslim ze bys to mela v pohode kojit v posteli a neprechazet nikam jinam,ale kazdy ma jiny vkus.A myslim ze je i lepsi prebalit az po kojeni, kazdy mimi je teda jiny ale stejne u papani se vetsinou pocuraji.Ja prebaluju normalne v posteli, dam pod malou prebalovaci podlozku, ale v noci vetsinou nepotrebuje prebalovat,s pamperskou vydrzi klidne spinkat,akorat je rano jako zavazi:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.10.10 10:13
Petrabella píše:
Brunifid: a proc nekojis v posteli?

Protože to neumím :oops:
Ona v noci je jenom počúraná, takže by to i vydržela do rána, nám to říkali v porodnici, že kolem kojení se má přebalit, tak to tak dělám.
My měly dlouho s kojením problémy, musela jsem odsávat a krmit, teď už se nám to přes týden daří normálně, ale nějak jsem neměla v té euforii odvahu vyzkoušet i jiné polohy. Koukám na www.kojeni.net a zkusíme teda něco natrénovat, radši ale přes den, aby se nám v noci taťka nesmál :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
115
21.10.10 10:18

Jo v porodnici tvrdi prebalovat pred kojenim, ale kdyz vis ze novorozenec a mimi cura behem kojeni, a vetsinou se po kojeni i vykadi, tak je neprakticke prebalovat pred, To je hrozna spotreba plinek :think: Takze ja prebalovala vzdy az po jidle a bylo to.Myslim ze tatka by se ti nesmal,kojeni je fajn vec a kazdymu trva nez si najde to svoje co vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí