Spí mimi taky s vámi v posteli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17959
23.10.10 13:57

Tak já vůbec nejsem proti spaní s mimčem, s nejstarší jsem taky spávala, s druhým už tolik ne, byl klidnější ve své postýlce a dvojky už mly tvrdý odchov a spaly s námi jen, pokud byly nastydlé, neklidné apod. Ale chci reagovat na to, že někdo psal, že zalehnout atd. může mimčo jen matka alkoholička nebo feťačka - mně se tedy stalo, že jsem po několika poloprobdělých nocích měla tu nejmladší u sebe a když zaplakalo druhé dvojče vedle v pokojíčku, vylítla jsem z postele a malá slítla na zem :oops: Nic se nestalo, ale byla jsem už totálně zmatená, unavená, zničená, nevěděla jsem, kde kdo je :roll: Podotýkám, že jsem totální abstinent a drogy samozřejmě taky nee, nebrala jsem ani žádný léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.10.10 14:05

Eliško, Ty jsi jak moje máma. Po mně a ségře po letech chtěla ještě jedno miminko, a ono se to povedlo stereo - dvojčata :mrgreen: Čtyři děti, to se Ti odpouští lecos, to už je hukot. Nevím teda, jak je máš daleko od sebe věkově, my byly už velký a spíš jsme pomáhaly, jestli to máš všechno mrňavý, tak Bůh s Tebou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lucka.Nes
23.10.10 14:14

Ahoj,náš malej jako mimi spal u nás,protože vyřízená maminka usínala u kojení.Kojila jsem do 4 měsíců každé 2 hodiny,pak se srovnal a spal až na vyjímky v postýlce.Ted jsou mu 2,spí sám v pokojíčku,ale nad ránem cca 4hodina…cupky dupky k nám.

• Citovat
  • Upravit
17959
23.10.10 14:23

Bruni, mám je 10, 7 a 3+3. Takže to celkem šlo :) Nikdy jsem po dvohčatech netoužila, pár týdnů jsem to rozdýchávala, ale dneska mi přijde, že když mít dvojky, je nejlepší je mít jako třetí v pořadí - u prvního jsem byla vyplašená prvomatka, kdyby byly druhý, nejstarší by byla odstrčená, takhle jsem už flegmatik a děti jsou dvě dvojice, takže super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.10.10 15:35
Eliška píše:
Nikdy jsem po dvohčatech netoužila, pár týdnů jsem to rozdýchávala, ale dneska mi přijde, že když mít dvojky, je nejlepší je mít jako třetí v pořadí
:mrgreen: Ale to se tatínkům říká až PO akci, že? Ten můj totiž vidí, že jestliže máme v rodině jako třetí dítě dvojčta, tak mě ujistil, že by budeme mít děti dvě a víc ani náhodou! :mrgreen:
Nějak mu to nepřijde roztomilé, nevím proč :mrgreen:
To máš ale stejně dost po sobě, ale jinak s Tebou souhlasím. Já jsem ráda, jak zvládám jedno, a to mám z těch dvojčat dovolím si říct průpravu. A Představa, že za dva roky bych měla mít dvojky, mě neláká. Do třetice k větším dětem je to asi fakt ideální, což chlapi nikdy nepochopí :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Brunifid
23.10.10 15:37
Lucka.Nes píše:
Kojila jsem do 4 měsíců každé 2 hodiny

Jsem špatná, když malou nechám klidně čtyři hodinky spát? :oops:
I doktorka mi říkala, že ji nemusím budit, když sama spí, váhově přibírá dobře. Když se vzbudí, tak jí dám i dřív, to je jasné, ale když to všude čtu, jak jinde vstávají daleko častěji, tak nevím :roll:

• Citovat
  • Upravit
30309
23.10.10 15:37
Brunifid píše:
Eliška píše:
Nikdy jsem po dvohčatech netoužila, pár týdnů jsem to rozdýchávala, ale dneska mi přijde, že když mít dvojky, je nejlepší je mít jako třetí v pořadí
:mrgreen: Ale to se tatínkům říká až PO akci, že? Ten můj totiž vidí, že jestliže máme v rodině jako třetí dítě dvojčta, tak mě ujistil, že by budeme mít děti dvě a víc ani náhodou! :mrgreen:
Nějak mu to nepřijde roztomilé, nevím proč :mrgreen:
To máš ale stejně dost po sobě, ale jinak s Tebou souhlasím. Já jsem ráda, jak zvládám jedno, a to mám z těch dvojčat dovolím si říct průpravu. A Představa, že za dva roky bych měla mít dvojky, mě neláká. Do třetice k větším dětem je to asi fakt ideální, což chlapi nikdy nepochopí :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SI NEVYBERES 8-)
Ja mam taky 4 holcicky-z toho 1 puboska a zbytek prtata,a taky je to fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.10.10 15:38
Brunifid píše:
Lucka.Nes píše:
I doktorka mi říkala, že ji nemusím budit, když sama spí, váhově přibírá dobře. Když se vzbudí, tak jí dám i dřív, to je jasné, ale když to všude čtu, jak jinde vstávají daleko častěji, tak nevím :roll:

neeebuuudiiit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.10.10 15:40
farska píše:
Ja mam taky 4 holcicky-z toho 1 puboska a zbytek prtata,a taky je to fajn :palec:

DŮM U PĚTI BAB!!! :mrgreen:
U nás aspoň jedno z dvojčat byl kluk, jinak jsme taky samý holky.
Ale stejně - 4 děti, to je už skoro znakem snížené duševní příčetnosti nebo velké flegmatičnosti?
Připomíná mi to tu paní, co omylem místo antikoncepce užívala antidepresiva. Dneska má devět dětí a je jí to tak nějak jedno… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30309
23.10.10 15:56
Brunifid píše:
farska píše:
Ja mam taky 4 holcicky-z toho 1 puboska a zbytek prtata,a taky je to fajn :palec:
DŮM U PĚTI BAB!!! :mrgreen:
U nás aspoň jedno z dvojčat byl kluk, jinak jsme taky samý holky.
Ale stejně - 4 děti, to je už skoro znakem snížené duševní příčetnosti nebo velké flegmatičnosti?
Připomíná mi to tu paní, co omylem místo antikoncepce užívala antidepresiva. Dneska má devět dětí a je jí to tak nějak jedno… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk:

Devet,jo?
Muj sen byl vzdycky mit deti SEDM :-P :mrgreen:

A MANZEL SI S NAMA NAHODOU CHROCHTA BLAHEM(a zacina se poohlizet po akciich LIBRESS A ALWAYS :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.10.10 16:49
farska píše:
Muj sen byl vzdycky mit deti SEDM :-P :mrgreen:A MANZEL SI S NAMA NAHODOU CHROCHTA BLAHEM(a zacina se poohlizet po akciich LIBRESS A ALWAYS :mrgreen:

A s tím jsi se pochlubila ještě před seznámením nebo jak si myslím až po něm? :mrgreen:
Však teď už mu taky nic jiného nezbývá než chrochtat, k jinému slovnímu projevu se v tom množství těžko dostane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lucka.Nes
23.10.10 17:52
Brunifid píše:
Lucka.Nes píše:
I doktorka mi říkala, že ji nemusím budit, když sama spí, váhově přibírá dobře. Když se vzbudí, tak jí dám i dřív, to je jasné, ale když to všude čtu, jak jinde vstávají daleko častěji, tak nevím :roll:
farska píše:
Brunifid píše:
Lucka.Nes píše:
neeebuuudiiit :lol:

SOUHLASÍM,NEBUDIT.To s našim malym to byla hrůza,trpěl na bolení břicha,masáže,nažehlená plína a kapky nezabírali,tak vždy skončil na prsu,aby se sklidnil a my se vyspali.Jinak bychom se asi zbláznili.Bylo to fakt děsný. 8-o

• Citovat
  • Upravit
30309
23.10.10 19:36
Brunifid píše:
farska píše:
Muj sen byl vzdycky mit deti SEDM :-P :mrgreen:A MANZEL SI S NAMA NAHODOU CHROCHTA BLAHEM(a zacina se poohlizet po akciich LIBRESS A ALWAYS :mrgreen:
A s tím jsi se pochlubila ještě před seznámením nebo jak si myslím až po něm? :mrgreen:
Však teď už mu taky nic jiného nezbývá než chrochtat, k jinému slovnímu projevu se v tom množství těžko dostane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CHlaaamem se s manzelem jako blazni-díííík :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.10 08:49

Ahoj já jsem Matýska měla v postýlce a jsem za to ráda,a tak to budu dělat i dalším mimi,které se nám brzy narodí.Znám totiž případ kdy si malého naučili spát v postali s nimi a teď má skoro dva roky a hádej kde spí?Samozřejmě s nimi v posteli,protože když ho dají do postýlky tak řve jak pominutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.10.10 10:14

Naše malá s námi v pěti měsících spí v noci také. Přes den spí v postýlce, nebo v kočárku (když jedu ven). Večerní rtuál také končí postýlkou a při prvním nočním kojení, což je u nás mezi desátou jedenáctou malou přestěhujeme k nám a je s námi až do rána. No spí takhle hezky. Vždycky to nechám, jak to vyplyne a teď to prostě máme takhle. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí