Spí mimi taky s vámi v posteli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
21.10.10 10:21

Však já už teď jenom nakouknu do plíny, jestli není pokaděná a když není, tak přebalím až po krmení. Když je, tak před a riskuji holt, že něco přidá :mrgreen:
V té posteli - to jsou ty polohy na boku? No to jsem na to zvědavá, tohle nikdy nezvládnu :roll:

• Citovat
  • Upravit
243
21.10.10 10:42

Taky mám malého u sebe. Usíná tedy v postýlce, ale pak jsi ho přendám k sobě do postele, je to pro mě pohodnější kvůli kojení a nebudí přítele, protože nestihne ani zakřičet :-) Kojím ho na boku, je to hrozně jednoduchá poloha a moc pohodlná, klidně i toho někdy i usnu a malý se pak odcucne. Zkus vyzkoušet, opravdu na tom vůbec nic není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.10.10 10:47

jj ja kdyz jsem kojila tak to byla jedina poloha co nam dobre sla protoze mam velky prsa a mala se blbe pricucavala.je to fakt jednoduchy.neboj se toho,vyzkousej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
21.10.10 10:52

Spíme všichni spolu a vyhovuje nám to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.10.10 12:57

Na to spaní v posteli jsem slyšela dost negativních postojů, že se to nemá, nevidět tuhle diskuzi, tak to snad nepřiznám :mrgreen:
Mně se to líbí, nevím proč by mládě nemohlo být s mámou, zvířata to tak taky mají. A když jsem do postele brala i psy, přišlo by mi spíš divné nevzít tam miminko. 8-)
Pozn.: Teď jsou psi venku a v nechlupaté posteli jen my a mimi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
115
21.10.10 13:22

Ja jsem spala se svym psem cely tehotenstvi:) rad mi lezel u bricha.No a jak jsem porodila tak loznice zakaz:-D ale malou miluje :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.10.10 13:46

Co máš za psa? Já měla v posteli velkou kníračku a borderku, pak jsem se přestěhovala za chlapem a psi šli do kotců, domů nechodí. Oni dost asistovali… :mrgreen: Aspoň to u nás vypadá jak v bytě a ne jak v boudě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
115
21.10.10 13:50

Hlavne se nelekni, mam americkyho staforda, ale je to mazel:) to vis hlidat psa musis porad at je to jakakoliv rasa kdyz jde o dite.No moc nechlupati,stejne doma vsude luxuju a vytiram kazdej den, nemam koberce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.10.10 13:58
Petrabella píše:
Hlavne se nelekni, mam americkyho staforda, ale je to mazel:) to vis hlidat psa musis porad at je to jakakoliv rasa kdyz jde o dite.No moc nechlupati,stejne doma vsude luxuju a vytiram kazdej den, nemam koberce
Čeho bych se měla leknout? Vždyť je to menší než co mám já :mrgreen:
A na „bojová plemena“ věří jen ti, co věří novinářskejm kachnám, jeslti jsi měla na mysli tohle.
Já luxuju právě teď, máme plovoučky a dlažbu. A hlavně mám robotický vysavač, takže si u toho můžu sedět u PC a jen zvednu nohy :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
115
21.10.10 14:23

ti zacnu zavidet:-D ja mam taky vsude plovoucky a dlazbu ale robotaka nemam, asi si budu prat k vanocum:-D jj to jsem mela na mysli, predsudky me toci:-) jak si psa clovek vychova tak ho ma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.10.10 14:36

Robot je fakt super! Jak ho koupíš, začneš život dělit na období „předrobotické“ a „robotické“ :mrgreen:
Ono s těmi psy to tak úplně jednoznačné není, jsou rysy, které nepředěláš, ale do značné míry platí to, co píšeš. A hlavně malé děti nejdou nechat bez dozoru s žádným zvířetem - ke kravám do maštele je taky nikdo bez dozoru chodit nenechá, že jo.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
23.10.10 13:28

Tak jsme vyzkoušely krmení v leže a ono to fakt jde! :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30309
23.10.10 13:31
Brunifid píše:
Tak jsme vyzkoušely krmení v leže a ono to fakt jde! :palec: :mrgreen:
:wink: :wink: :wink: :wink:
Ja tedy kojim JEN vleze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.10.10 13:33
farska píše:Ja tedy kojim JEN vleze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To jako i přes den??? 8-o
A ještě se optám tady - od jakého věku se má kojit na jedno krmení jen z jedné strany a ne z obou?

• Citovat
  • Upravit
30309
23.10.10 13:35
Brunifid píše:
farska píše:Ja tedy kojim JEN vleze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To jako i přes den??? 8-o
A ještě se optám tady - od jakého věku se má kojit na jedno krmení jen z jedné strany a ne z obou?

VIZ JINDE(tam,kde ses ptala drive) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401