Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Taky mám malého u sebe. Usíná tedy v postýlce, ale pak jsi ho přendám k sobě do postele, je to pro mě pohodnější kvůli kojení a nebudí přítele, protože nestihne ani zakřičet
Kojím ho na boku, je to hrozně jednoduchá poloha a moc pohodlná, klidně i toho někdy i usnu a malý se pak odcucne. Zkus vyzkoušet, opravdu na tom vůbec nic není ![]()
jj ja kdyz jsem kojila tak to byla jedina poloha co nam dobre sla protoze mam velky prsa a mala se blbe pricucavala.je to fakt jednoduchy.neboj se toho,vyzkousej
Na to spaní v posteli jsem slyšela dost negativních postojů, že se to nemá, nevidět tuhle diskuzi, tak to snad nepřiznám ![]()
Mně se to líbí, nevím proč by mládě nemohlo být s mámou, zvířata to tak taky mají. A když jsem do postele brala i psy, přišlo by mi spíš divné nevzít tam miminko. ![]()
Pozn.: Teď jsou psi venku a v nechlupaté posteli jen my a mimi ![]()
Ja jsem spala se svym psem cely tehotenstvi:) rad mi lezel u bricha.No a jak jsem porodila tak loznice zakaz:-D ale malou miluje
![]()
Co máš za psa? Já měla v posteli velkou kníračku a borderku, pak jsem se přestěhovala za chlapem a psi šli do kotců, domů nechodí. Oni dost asistovali…
Aspoň to u nás vypadá jak v bytě a ne jak v boudě ![]()
Hlavne se nelekni, mam americkyho staforda, ale je to mazel:) to vis hlidat psa musis porad at je to jakakoliv rasa kdyz jde o dite.No moc nechlupati,stejne doma vsude luxuju a vytiram kazdej den, nemam koberce
Petrabella píše:Čeho bych se měla leknout? Vždyť je to menší než co mám já
Hlavne se nelekni, mam americkyho staforda, ale je to mazel:) to vis hlidat psa musis porad at je to jakakoliv rasa kdyz jde o dite.No moc nechlupati,stejne doma vsude luxuju a vytiram kazdej den, nemam koberce
ti zacnu zavidet:-D ja mam taky vsude plovoucky a dlazbu ale robotaka nemam, asi si budu prat k vanocum:-D jj to jsem mela na mysli, predsudky me toci:-) jak si psa clovek vychova tak ho ma ![]()
Robot je fakt super! Jak ho koupíš, začneš život dělit na období „předrobotické“ a „robotické“ ![]()
Ono s těmi psy to tak úplně jednoznačné není, jsou rysy, které nepředěláš, ale do značné míry platí to, co píšeš. A hlavně malé děti nejdou nechat bez dozoru s žádným zvířetem - ke kravám do maštele je taky nikdo bez dozoru chodit nenechá, že jo.
Brunifid píše:
Tak jsme vyzkoušely krmení v leže a ono to fakt jde!![]()
farska píše:Ja tedy kojim JEN vleze![]()
![]()
To jako i přes den??? ![]()
A ještě se optám tady - od jakého věku se má kojit na jedno krmení jen z jedné strany a ne z obou?
Brunifid píše:farska píše:Ja tedy kojim JEN vlezeTo jako i přes den???![]()
![]()
A ještě se optám tady - od jakého věku se má kojit na jedno krmení jen z jedné strany a ne z obou?
VIZ JINDE(tam,kde ses ptala drive) ![]()
Však já už teď jenom nakouknu do plíny, jestli není pokaděná a když není, tak přebalím až po krmení. Když je, tak před a riskuji holt, že něco přidá

V té posteli - to jsou ty polohy na boku? No to jsem na to zvědavá, tohle nikdy nezvládnu