Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
chuanitka píše:nakukovatelka píše:Zeď, mimino, já, partner. Co na tom nechápeš?
Ja budu asi OT, jen chci napsat, ze docela cucim, kolik Vas pise, ze s Vami deti spi a jak je to super - ja si to neumim predstavit. Opravdu neumim, myslim, ze bych se nevyspala, to jako to mimi je nekde mezi polstarem mym a partnerovym, nebo kde ? Vzdycky jsem se tomu divila, a ted se divim jak diviznajeste vic, kdyz vidim, kolik maminek to praktikuje
Moje deti spaly a spi v postylce - starsi spal nic moc do 2 let, mladsi spi krasne od chvile, kdy jsem ho prestala kojit (v 9 mes) - kdyz parkrat v noci porvaval, a ja nevedela co s nim a vzala si ho do postele, tak to bylo teda dost hrozny - mlel se, mlatil me rukama do obliceje, ruzne cestoval po posteli, vysledek = nespal nikdo.
Predstava, ze hluboce spim a hodim na nej treba perinu …fakt nevim.
Je to neco, co proste asi vubec neumim
Malá po posteli necestuje, nemlátí nás, asi je zvykláNa partnera vedle sebe jsi zvyklá? Hážeš na něj peřinu? Kopeš do něj?
Netvrdím, že spaní s dítětem je jediná a nejlepší možnost a kdo to nedělá, dělá to špatně… Někomu to prostě vyhovuje, jinému ne.
No vzdyt jo, prave me prekvapilo, ze to hodne lidem tolik vyhovuje. Manzel lezi na vedlejsi posteli, je pravda, ze do nej ani nekopu ani na nej nehazu perinu, ale musim priznat, ze OBCAS (asi to prichazi s vekem
) si rikam, ze bych rada zalehla sama v mistnosti ![]()