Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Asta135 píše: Více
Já se tím tedy nikdy nezabývala…ale když už je o tom řeč…pak to dáváš do lednice
s ostatními potravinami špinavé
![]()
@Janli píše: Více
Kolik vajíček, který dva měsíce mokly někde v přírodě, jsi už měla v kuchyni a dělala z nich omeletu…
![]()
A to veskere jidlo, co koupis, mejes, nez ho das do lednice?
@j.a.n.i1 píše: Více
Vejce jsou očištěná, ne mytá, odděleně od ostatních potravin…
Máš umyté syrové maso, které máš v lednici společně s dalšími potravinami…
Máš omyté obaly těch vakuovaných mas, salámů, kelímky jogurtů, atd…
Víš, co je jen na površích těch obalů, akorát se to v lednici množí pomaleji, takže to většinou nedosahuje hodnot, které by byly zdravému člověku nebezpečné…
![]()
@bse.pedro píše: Více
Já nemeju vejce dva měsíce. Já si je v pátek přinesu domů, umeju, uskladním do lednice a další pátek ten proces zopakuju.
Ja teda do lednice dávám vejce v těch papírových rubrikách nebo obalech, jak je koupím, takže i kdyby byla nakrásně posraná, tak to jine potraviny kontaminovat přes silný papírový karton fakt nemůže…
No, to, ze je na prvni pohled nevidíš, ale neznamená, ze tam nejsou ![]()
@bse.pedro píše: Více
Me to nepis, ja vejce pred vlozenim do lednice nemeju… Nehlede na to, ze je tam cpu v te zavřené krabici.
Příspěvek upraven 20.04.25 v 13:33
Meješ i rohlíky koupené v supermarketu…
![]()
V těch se často prohrabujou lidi, chlapi i ženský, který si po použití WC nemejou ruce, takže je tam všechno, akorát „neviditelné“… ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Sorry, no, zapomeň, že jsem něco psal do diskuse…
![]()
Nemyješ vejce ani starýmu…
![]()
@j.a.n.i1
P. s.: A měla by sis změnit nick, jste tu dvě dost podobné a člověk se lehce uklikne v adresování odpovědi/reakce na nějaký příspěvek…
![]()