Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@bse.pedro píše: Více
Tak snad je rozdíl v tom, jestli se toho někdo dotkne a jestli se z toho loupou exkrementy……
Mankote, já nejsem hnidopich, leccos přejdu, ale na shodu podmětu s přísudkem jsem háklivá. Ta vejce-špinavá vejce. Omlouvám se, ale mně to tak praštilo do očí… ![]()
@bse.pedro píše: Více
Nojo, musíš pečlivě cist, bych mohla treba omylem vymyslet neco jeste podobnejsiho ![]()
@Janli píše: Více
Ano, rozdil v tom je, ta vejce jsou v uravrenem obalu, ve kterem se davaji do lednice a pred konzumaci se tepelne upravuji. Na rozdil od toho rohliku, kde se ty hovnobakterie rovnou baští
@Dani65 Nejedná se o shodu přísudku s podmětem, protože ve spojení ´špinavé vejce´ žádný přísudek není. Jen možný podmět a přívlastek shodný, může se také bez kontextu jednat o předmět věty.
@Kelsey1 píše: Více
Vejce se nemyji a aby byla čistá, tak je třeba čistit snasedla. My je třeba máme tak, že slepice musí projít kurnikem, kde je slama, takže si utře nohy od blata. V 99% jsou úplně čistá.
@Janli píše: Více
Když s vejcema neházíš, nic se z nich neloupe… ![]()
@Eva2610 píše: Více
A kdybyste to chtěli zdokonalit, slepicím byste před snáškou umyli pérdele, pak by se nikdo nemusel bát umístit vajíčka do lednice…
![]()
@azaleila píše: Více
@Anonymní píše: Více
Neumývám, ale myju si ruce.
Skořápky schovávám pro jednoho pana Slepičáře…
@Dani65 píše: Více
Ale tady žádný přísudek není, ty hnidopichu ![]()