Špinění 18 den cyklu

28
15.7.21 22:18

Špinění 18 den cyklu

Ahoj holky, 14 den cyklu mi vyšel pozitivní ovulační test, zároveň jsem měla i klasické přiznaky, bolest břicha, prsou, plodný hlen..dnes jsem 18 DC a začala jsem špinit. am cykly tak 30-32 dní a špiním třeba týden před maximálně, ale takhle brzy nikdy. Od 18 dne do 24 dne cyklu beru utrogestan na podporu případného uhnízdění. Máte někdo zkušenost s tím, že by se mohlo jednat o ovulaci i takhle později po pozitivním ovu testu? Ještě mě napadla druhá ovulace, ale už nemám ovu test, tak dnes neudělám 🤭
Snažíme se o mimčo už skoro rok, moc děkuji za případné zkušenosti 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4497
15.7.21 22:35

Tak teoreticky by to mohlo být i uhnizdovani? :think: a nebo prostě tělo takhle reaguje na ten utrogestan :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.7.21 22:42

No právě se teď bojím sexovat, kdyby to mohlo být uhnízďovani, zase si to nechci moc připouštět no…ten utrogestan už beru dýl a právě ty první dny mívám vždycky takový hustý bílý výtok…tak nevím no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
15.7.21 22:52

Tak normálně holky sexujou, kdyz o tom uhnizdovani ani neví, to z tebe partner snad nevymlati :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.7.21 22:54

To máš pravdu, jsem asi moc přecitlivělá a vymýšlím zas blbiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.5.26 21:50

Dobrý den, chci se zeptat. Mám PCOS a dnes jsem 18. den cyklu a právě jsem zaznamenala špinění. Chci se zeptat, jestli to může být ovulace, nebo co to je. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí