Špinění a mírné bolesti břicha - 2-3 dny

689
9.8.11 19:29

Špinění

Ahoj holky,
už 5 měsíc se snažíme o mimi a bohužel zatím nic.. :cry: poslední dva měsíce mám strach, že je něco špatně. Mám cyklus cca 40 dní a poslední dva měsíce mám cca v 27 dnu cyklu špinění-tmavě hnědý výtok. Přibližně 2-3 dny-provází to malé-opravdu malé bolení břicha. Nevíte čím to může být? Byla jsem před 8 měsíci na potratu- mimi mělo vývojovou vadu-nemohli mi něco pokazit…?
Taky mě děsí, že poprvé jsem otěhotněla první měsíce a teď už je to 5 a zatím nic… :cry:
Poraďte prosím. Děkuju moc za rady… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
171
9.8.11 19:44

To bude nejspíš ovulace :-D Mám to taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
9.8.11 19:44

Ahoj, no já mám teď cyklus 42 dní a 29. den ovulaci, tu provází špinění, i to bolení břicha. Přikláněla bych se k tomu, že jde u tebe právě o ovulaci. Zkus v té době schválně ovu test. :-)
Ale myslím, že je to úplně v pořádku. Jestli máš pocit, že je opravdu něco špatně, zeptej se dr, za to nic nedáš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.8.11 20:11

Ovu testy si dělám a tento měsíc špiním první den a celkem dost a test mi vyšel negativní…je teda možný že ovu budu mít třeba zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.8.11 20:14
1veverka píše:
Ahoj, no já mám teď cyklus 42 dní a 29. den ovulaci, tu provází špinění, i to bolení břicha. Přikláněla bych se k tomu, že jde u tebe právě o ovulaci. Zkus v té době schválně ovu test. :-)
Ale myslím, že je to úplně v pořádku. Jestli máš pocit, že je opravdu něco špatně, zeptej se dr, za to nic nedáš. :wink:

doktorky jsem se ptala po telefonu dnes, řekla mi, že to nic nebude. docela mě naštvala, že mě odbyla. ale tak jestli je možné, že je to ovulace?-ještě se to teda ale neukázalo-na ovulačnim testu.může se to ještě ukázat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.8.11 20:15
Pájunka píše:
AnnaP píše:
Ahoj holky,
už 5 měsíc se snažíme o mimi a bohužel zatím nic.. :cry: poslední dva měsíce mám strach, že je něco špatně. Mám cyklus cca 40 dní a poslední dva měsíce mám cca v 27 dnu cyklu špinění-tmavě hnědý výtok. Přibližně 2-3 dny-provází to malé-opravdu malé bolení břicha. Nevíte čím to může být? Byla jsem před 8 měsíci na potratu- mimi mělo vývojovou vadu-nemohli mi něco pokazit…?
Taky mě děsí, že poprvé jsem otěhotněla první měsíce a teď už je to 5 a zatím nic… :cry:
Poraďte prosím. Děkuju moc za rady… :-)
To bude nejspíš ovulace :-D Mám to taky tak

ale test mi dnes ovulku neukázal… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
9.8.11 20:21

AnnaP: Ty testy fungujou jak komu. Znám holky, co si s tím prostě nějak nesedly a dneska jsou těhotné, někomu neukazují správně ani těhu testy. Spoléhala bych se na ostatní ukazatele.
Píšeš, že už jsi těhu byla, i když to nedopadlo, aspoň máš potvrzené, že plodná jsi a k ovulaci evidentně dochází. :wink:
No a na testu se to může ukázat klidně zítra, ten vzestup hormonu je nejdřív v krvi a pak až v moči, takže je to možné, že zítra čárka bude. Ale dá se i prošvihnout ta nejsilnější, ten vzestup může být jen v rámci hodin.
Přesto bych to viděla tak, že to je ovulace, časově to odpovídá. :dance:
Doktorka by tě odbývat neměla. :cert: Ale snad ti aspoň naše uklidnění tady pomůže. :wink:
Ještě jak píšeš, že předtím se to povedlo hned, ono to může být trochu zablokované psychikou, vím, jaké dělá divy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.8.11 20:46
1veverka píše:
AnnaP: Ty testy fungujou jak komu. Znám holky, co si s tím prostě nějak nesedly a dneska jsou těhotné, někomu neukazují správně ani těhu testy. Spoléhala bych se na ostatní ukazatele.
Píšeš, že už jsi těhu byla, i když to nedopadlo, aspoň máš potvrzené, že plodná jsi a k ovulaci evidentně dochází. :wink:
No a na testu se to může ukázat klidně zítra, ten vzestup hormonu je nejdřív v krvi a pak až v moči, takže je to možné, že zítra čárka bude. Ale dá se i prošvihnout ta nejsilnější, ten vzestup může být jen v rámci hodin.
Přesto bych to viděla tak, že to je ovulace, časově to odpovídá. :dance:
Doktorka by tě odbývat neměla. :cert: Ale snad ti aspoň naše uklidnění tady pomůže. :wink:
Ještě jak píšeš, že předtím se to povedlo hned, ono to může být trochu zablokované psychikou, vím, jaké dělá divy. :roll:

tak když se zaptám hloupě, myslíš, že to mám raději dnes ještě pojistit… :wink: kdyby to přece jenom byla ovulka…:) nebo stačí zítra? abych to neprošvihla… :think:
testuju teprve druhý měsíc-minulý měsíc se mi ovulace ukázela po 24 dnu a ted je to uz 27-tak nevim jestli to jeste prijde nebo jestli se mi to jen neukazalo,nebo jestli jsem to neprošvihla v testování-začala jsem testovat az od 18 dne.tak nevim… :nevim:
jinak s tou psychikou to vím, že ta dělá divi, a že si tím můžu vystarat,ale nemyslím na to-snažím se i zaměřit hlavně na jiné věci.ale je pravda, že neni jednoduché úplně na to nemyslet-tím co se mi stalo-jak jsem přišla o mimi-tak je to hodně těžké… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
9.8.11 21:51

AnnaP: Právě, to, že se to minule nepovedlo, tě může stresovat podvědomě. Ale to chce asi nějaký čas, co ty víš, třeba už se to tentokrát povede. :wink:
Některé cykly jsou prý taky anovulační, jen tak, je to normální. My jsme se spolehli na to, že ovu neprošvihnem, protože jsem měla cykly 60 dní a to bych se utestovala. :cert: :-D
Jistila bych určitě. :mrgreen: Pořád je lepší dřív než později, spermie pár dní vydrží a i kdyby ovu byla zítra, bohatě to stačí. :palec:
Jestli to stíháte tak ob jeden až dva dny, neměla bys to prošvihnout, ani kdyby nevím co bylo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.8.11 23:34
1veverka píše:
AnnaP: Právě, to, že se to minule nepovedlo, tě může stresovat podvědomě. Ale to chce asi nějaký čas, co ty víš, třeba už se to tentokrát povede. :wink:
Některé cykly jsou prý taky anovulační, jen tak, je to normální. My jsme se spolehli na to, že ovu neprošvihnem, protože jsem měla cykly 60 dní a to bych se utestovala. :cert: :-D
Jistila bych určitě. :mrgreen: Pořád je lepší dřív než později, spermie pár dní vydrží a i kdyby ovu byla zítra, bohatě to stačí. :palec:
Jestli to stíháte tak ob jeden až dva dny, neměla bys to prošvihnout, ani kdyby nevím co bylo. :mrgreen:

tak pojištěný to už máme… :lol: tak snad se povedlo,doufám…
jinak moc děkuju za rady.
a jak si na tom ty? taky plánujete nebo už máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.8.11 10:53

AnnaP: Není zač, nastudováno už mám ledacos, tak i radím, když můžu a mám co. :mrgreen:
My se zatím jen snažíme, už rok a nic. :nevim: Doktorka mi napsala hormony, které mi udělaly v těle takovou paseku, že už nikdy víc. :cert:
Ale snažení je už sakra dlouhééé… I když si říkám, že jsou tu holky, co se snaží mnohem dýl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
10.8.11 17:04

taky bych to viděla na ovu.. já první mii měla po 3 měsících snažení, ted se snažíme o druhé rok a půl tak to není zas tak hrozné, zkus si měřit bt a uvidíš že teplota ti bude souhlasit s tím špiněním a bolestma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí