Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsi na samotném počátku těhotenství, bohužel to je doba, kdy se může stát cokoliv kdykoliv. Špinění může a nemusí něco znamenat, bohužel tohle ti nikdo opravdu neřekne. Pokud je to ojedinělé a pak už nic, mělo by to být v pořádku. Pokud se to bude zvyšovat a postupně to přejde do krve, pak je to zřejmě potrat. Pokud to bude mít stále stejnou intenzitu, volala bych na gyn a poradila se s lékařem.
Já měla v 7tt za mě „klasickou menstruaci“, že jsem těhotná jsem se dozvěděla v 8tt.
Špinění, krváceni, větší bolesti.. zašla bych na kontrolu. Je to takové 50/50.
Já mám zkušenosti dvě, jednou špinění a bolesti v časném stádiu v pořádku a při druhém těhotenství to bylo špatně a v 10.tt mi řekli, že od 8.tt neboje srdíčko. Třetí těhotenství bylo bez špinění.
Držím palce ![]()
Pokud špinění bylo jednorázové a nezesiluje, může to být normální, třeba po námaze. Raději si ale dej klidový režim a sleduj, jestli se to neopakuje. Kdyby se přidala silnější bolest nebo krvácení, určitě zajdi k lékaři.
Ahoj holky, jdu si zde pro radu. Momentálně jsem 5+6tt, v pondělí na ultrazvuku gastrační váček, cysta žlutého tělíska na pravém vaječníku, volná tekutina za dělohou. Mám bolesti v podbřišku, ale vevnitř v pondělí vypadalo všechno normálně.
někde píšou normální a jindy zase špatné.
Dneska jsem byla doma a lita jsem, uklízela a přiznám se, že jsme i zapomněla na nějakou bolest. No cca ve 3 odpoledne jsme šla čurat a žlutohnědý výtok. Zatím se neopakoval. Mám strach, jednou jsem potratila a měla jsem problém otěhotnět, začala jsem se radovat no a teď zase přichází depka
Je to normální? Nebo mám začít plašit?