Špinění pár dní před menstruací

Anonymní
25.1.13 07:19

Špinění pár dní před menstruací

Ahoj holky, mám na vás dotaz, snad se svými zkušenosti poradíte, nebo alespoň řeknete svůj názor :)
O miminko se snažíme přes půl roku. Cykly mám 26-28 dní. Dle ovu testů a měření BT byla ovulace nejspíš 7.1., od 24DC do 26DC jsem špinila. Stačila mně intimka. Myslela jsem, že už se mimi uhnižďuje a že se jedná o nidační špinění (odpovídalo by tomu tak, začala jsem špinit 9 den po ovu). Pak 4 dny nic, měla jsem tedy zpožděnou MS o 2 dny a už jsem se i testla, ale samozřejmě těhu test negativní, a pak 31DC přišla menstruace :(
Stalo se vám to některé, že jste špinily několik dní před menstruací a pak to dostaly? Myslíte si, že může být něco v nepořádku nebo se dá špinění několik dní před ms považovat za běžné?
Moc díky za vaše příspěvky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11560
25.1.13 07:42

Ja jsem pred MS spinila bezne kazdy mesic 2-3 dny.Pak jsem mela den dva klid a pak to dostalo.Na poceti to vliv nema, protoze jsem otehotnela na prvni pokus. Drzim palce a preji at se taky co nejdrive zadari. P. S: U dr. jsem s tim byla, nic nenasla. Chtela mi dat leky, ale ty jsem odmitla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.13 07:53

Tak jsi mě trochu uklidnila, už jsem se bála, že jsem snad jediná :mrgreen:
Začala jsem pít kontryhelový čaj, ať se cyklus nějak srovná a posílí se děložní svalstvo. Jinak děkuju za podporu, všichni kolem nás těhotní jen my ne, ale nevzdáváme to ;)

• Citovat
  • Upravit
11560
25.1.13 07:56

Ja mela i MS velice nepravidelnou.Ale lecim se stitnou zlazou, tak to je tim. Nechej si vysetrit i tu.Taky muzu byt pricinou toho, ze nemuzes otehotnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
25.1.13 07:57

Ja mela i MS velice nepravidelnou.Ale lecim se stitnou zlazou, tak to je tim. Nechej si vysetrit i tu.Taky muzu byt pricinou toho, ze nemuzes otehotnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.13 08:08

O štítnou žlázu se nebojím. Jelikož jsem loni v lednu byla na operaci a pak se mně zvýšila její hodnota, tak jsem byla na endokrinologii. Dr. mně sledovala až do května a výsledky v pohodě. Zvýšená byla jen tou operací, takže aspoň nějaké pozitivum :)

• Citovat
  • Upravit
22614
25.1.13 09:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám na vás dotaz, snad se svými zkušenosti poradíte, nebo alespoň řeknete svůj názor :)
O miminko se snažíme přes půl roku. Cykly mám 26-28 dní. Dle ovu testů a měření BT byla ovulace nejspíš 7.1., od 24DC do 26DC jsem špinila. Stačila mně intimka. Myslela jsem, že už se mimi uhnižďuje a že se jedná o nidační špinění (odpovídalo by tomu tak, začala jsem špinit 9 den po ovu). Pak 4 dny nic, měla jsem tedy zpožděnou MS o 2 dny a už jsem se i testla, ale samozřejmě těhu test negativní, a pak 31DC přišla menstruace :(
Stalo se vám to některé, že jste špinily několik dní před menstruací a pak to dostaly? Myslíte si, že může být něco v nepořádku nebo se dá špinění několik dní před ms považovat za běžné?
Moc díky za vaše příspěvky :)

Stává se mi běžně, že 2-3dny před MS špiním :nevim:
Neboj, ono mimi přijde, my se taky snažíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
25.1.13 09:38

Ahojky ja po vysazeni ha myslim, ze 3.cyklus jsem 4dny pred ms mela 4kapky krve na toaletce, taky jsem myslela ze je to uhnizdeni a pak jsem spinila 2.den pred ms a pak den pred tim tak na intimku pak den nic tt negativni no a druhy den z rana ms normalne pak dalsi cyklus jsem spinila jenom den pred ms, tak na intimku, a pak se to rozjelo na druhy den :cert: takze nejsi sama je to normalni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.1.13 09:38

Ahojky, my se pokoušíme o mimi od října, cyklus mám 27-30 a tento měsíc poprvé jsem to dostala už 24.den, takže mě to taky vyjevilo, jestli to není krvácení při uhnizďování, ale spíš to vypadá na menses, akorát nechápu, proč tento měsíc tak brzo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.13 09:45

Špinění těsně přes MS považuju za normální, to už se mně stalo. Ale zarazilo mně, že jsem 3 dny špinila, 4 dny vůbec nic a pak po dvoudenním zpoždění se spustila menstruace. Myslela jsem, že se mimi už uhnizďuje a ono nic :,(
Vám též přeji brzké // na těhu testu :)

• Citovat
  • Upravit
11560
25.1.13 09:48

Já jsem při uhnizďování měla růžový výtok na jednu intimku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.1.13 09:50

Já zase normálně špiním 2 dny než se mi to rozjede, ale teď to bylo jiný, bylo to 4-5 dní před tím než jsem to měla dostat a ještě jsem nešpinila, ale rovnou krev, ale taky tak s mírou - intimka stačila…tak mě z toho vyveďte! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.13 09:51

Sunnyess - možná, že se může ještě jednat o uhnizďování. Ženy si ho často spletou s menstruací (četla jsem to tak). Tak počkej a uvidíš!

• Citovat
  • Upravit
5436
25.1.13 09:55

Mám stejný problém se špiněním… občas třeba i týden před MS… Cyklus nepravidelný 30-39 dní a o mimi se snažíme rok a třičtvrtě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
25.1.13 09:56

Elusa2 - no, připadně mně, že mám každou ms jinou! Pár dní po ovulaci mám citlivé bradavky a cítím v bříšku, že se tam něco děje, protože mně v něm pobolívá, popichuje a už už si myslím, že jo a ono ještě NEE :,(

Jéé, já si až teď všimla, že mám zatrhlé vkládání příspěvků anonymně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí