Špinění po ET - prosím o radu

4472
11.4.15 09:44

Špinění po ET - prosím o radu

Holky prosím o rasu jsem 7 den po ET a od 5 dne špiním, už jsem přečetla vše, volala jsem do Caru a pokud se to nerozjede tak je to normální, ale trvá to strašně dlouho, ta nejistota :(, snad mě chápete.
Zaváděli jsme blastocystu 6 den po OPU, jestli jste měli někdo něco podobného a máte zájem mi poradit budu moc ráda test budu dělat až v po., a podle doporučen mám dělat až 16.4. a na krev jdu až 17.4. děkuji všem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4472
11.4.15 09:45

Omlouvám se mám tam chybu, chtěla bych radu :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
11.4.15 10:24

Nebude se ti to líbit, ale nezbývá nic jiného než počkat. Důležité je, ze nekrvacis, spineni je normální i v začátcích těhotenství. Chápu ty nervy, já měla pozitivní test (dušíka) uz 5.den po ET pětidenní blastocysty. Držím palce, ať to dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
11.4.15 10:24

Tak já osobně bych už test zkusila. Testovala jsem 7 dní po ET a zavedené jsem měla 2 blastocysty a už jsem měla na testu viditelnou druhou čárku. Jinak to špinění může, ale i nemusí vůbec nic znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
11.4.15 10:51

@pajisek90 @Gina.Lenroy holky moc děkuji, vydržím a test udělám teda v po. všude jsem to tady hledala a Vy obě máte teda miminka a vyšlo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
11.4.15 10:57

Jj, vyšlo nám první IVF a miminkovi je uz půl roku a teď jsem neplánovaně těhotná znovu. Nějak jsme se spoléhali na to, ze jsme neplodni a bum :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
11.4.15 10:59

A Ty jsi špinila taky, nebo ne a jak dlouho děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
11.4.15 11:06

Já nespinila, ale četla jsem spoustu diskuzi, kde holky spinili a dopadlo to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí