Snažíme se o mimi

168
10.4.15 10:56

snažíme se o mimi

Snažíme se :) Ahojky všem, jsem tady nová a trošinku nevím, jak to tady chodí :mavam: Mám otázku, kdo má zkušenost, písnite, díky Plánujeme druhé mimi. Poslední měsíčky jsem měla 10.března a nyní mám dostat ted v dubnu. Dostala jsem je v den očekávání, ale není to krev, pouze špinění, takže slipová vložka stačí. Bolí mě prsa a strašně záda, tlak v břiše zatím nijak nepocituju. Už třetím dnem jsem dost unavená a chodím stále čurat. Je mi jasné, že vy na dálku opravdu nemůžete 100% odpovědět, že jsem v tom, ale spíše kdo jste se s tím setkal a jak to dopadlo?
Mám 8letou holčičku a druhé těhotenství se bohužel nepovedlo, ve 13.týdnu se přestalo vyvýjet, no je to už 2roky, ale chtěli bychom druhé mimi. Myslíte, že se špinění běžně může stávat na začátku těhotenství? Nebo to třeba ještě příjde, no uvidím. Vaše zkušenosti mi napište, mocinky děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15503
10.4.15 11:03

@00000000 Tak si udělej test :nevim: já jsem v těhotenství nikdy žádné špinění ani krvácení neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
10.4.15 11:15

Ahoj. jedině opravdu zkusit testík. já ze začátku zašpinila (prdola se zavrtával)..někdo může i krvácet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.4.15 11:21

Švagrová dokonce i krvácela a to do 3.měsíce. Koupím test a uvidím. Jedině že by se to uhnizdovalo, ale bylo by to asi 13. po ovulaci, není to dlouho a pak ještě vlastně další 4dny. Takže 13-17dní. Spíše jestli to někdo měl podobné a pak našel dvě čárky. No byla bych fakt ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1077
10.4.15 11:21

Špinění na začátku těhotenství není neobvyklé. Ale odpověď, jak je to zrovna u tebe, ti dá jen test a pak doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
10.4.15 12:53

Nezbývá než udělat test. Nikdo tu nic nevyvěštíme. Pravděpodobnost nějaká je, každá jsme jiná, tudíž máme i jiné příznaky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.4.15 16:16

Tak tedy nedalo mi to, zajela si pro test a byl negativní. Asi po hodině jsem dostala měsíčky, tak třeba příště :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.20 19:43

Snazime se o mimi

Ahojky holky prosim o radu jestli tady neni maminka ktera mela to stejne xo mam ted ja :,( pred 5lety (2015)jsem porodila zdraveho chlapecka po porodu jsem nemenstruovala dalsi 2roky do rolu (2017) vubec jsem nekojila, muj gynekolog tvrdil ze jse mi neupravili hormony proto ms neprichazela,, a pak zniceho nic se ms po dvou letech dostavila sama. Ted uz 3roky ms mam pravidelnou +/- jeden den zpozdena a uz 4mesice se snazim s pritelem o dite a stale se nedari uz jsem zoufala z toho mam diabetes 2typu a vsichni tvrdi ze je to tim ze se nedari ale neco mi rika ze spise nemam ovulaci kdyz si zajdu ke gyndari myslite ze by dokazal zjistit jestli u me k ovulaci dochazi? Ptam se jako idiot vsude ctu clanky kdyz se nedari a porad brecim zkousime i tento mesic ted mam 6dni do ms a boli me vajecniky nebo spis jako by delozni vazy dnes jsem to nevydrzela a musela si udelat test a negativni tak snad se brzo dockam // 😊 dekuji moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
10.4.20 19:50

@jančulka jančule hele 4 měsíce zatím nic není. Určitě bych se tedy na diabetologii zmínila, že se snažíte otěhotnět a doktor ti určitě může udělat vyšetření, zda k ovulaci vůbec dochází. Možná by stálo za to nejdříve vyzkoušet ovulační testy, třeba pár měsíců, pak to teprve řešit s Dr. Navíc v tomhle období bych k němu stejně s tímhle nechodila. Vyzkoušej ty testy a kdyžtak řešit s doktorem až na ke konci léta třeba. Hlavně se nestresuj tím, že vám to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
10.4.20 20:16

@jančulka jančule 4mesice není už ale teprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
10.4.20 20:29
@jančulka jančule píše:
Ahojky holky prosim o radu jestli tady neni maminka ktera mela to stejne xo mam ted ja :,( pred 5lety (2015)jsem porodila zdraveho chlapecka po porodu jsem nemenstruovala dalsi 2roky do rolu (2017) vubec jsem nekojila, muj gynekolog tvrdil ze jse mi neupravili hormony proto ms neprichazela,, a pak zniceho nic se ms po dvou letech dostavila sama. Ted uz 3roky ms mam pravidelnou +/- jeden den zpozdena a uz 4mesice se snazim s pritelem o dite a stale se nedari uz jsem zoufala z toho mam diabetes 2typu a vsichni tvrdi ze je to tim ze se nedari ale neco mi rika ze spise nemam ovulaci kdyz si zajdu ke gyndari myslite ze by dokazal zjistit jestli u me k ovulaci dochazi? Ptam se jako idiot vsude ctu clanky kdyz se nedari a porad brecim zkousime i tento mesic ted mam 6dni do ms a boli me vajecniky nebo spis jako by delozni vazy dnes jsem to nevydrzela a musela si udelat test a negativni tak snad se brzo dockam // 😊 dekuji moc za rady

Miluju hysterky co brečí po čtyřech měsících. Snažím se tři roky a mám chuť tě kopnout za tvoje nářky do p… :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.4.20 20:42
@Sona73 píše:
Miluju hysterky co brečí po čtyřech měsících. Snažím se tři roky a mám chuť tě kopnout za tvoje nářky do p… :zed: :cert:

Trochu by ses měla krotit, ne? Zakladatelka za tvoje problémy nemůže, takže pokud to špatně neseš, najdi si psychologa a nevylívej si svou frustraci tady. Jako chápu, že se zakladatelka hroutí trochu brzo, ale tohle už je přes čáru.

• Citovat
  • Upravit
Janli
10.4.20 20:44

@jančulka jančule nejdřív zkus ovutesty nebo měření bazální teploty. Pokud zjistíš, že ovulaci nemáš tak zkus přírodní prostředky, výborně pomáhá gynex. Ovulaci lékař zjistí ultrazvukem, ale teď na to není vhodná doba.

• Citovat
  • Upravit
14047
10.4.20 20:45
@Jessica4
@Sona73 píše:
Miluju hysterky co brečí po čtyřech měsících. Snažím se tři roky a mám chuť tě kopnout za tvoje nářky do p… :zed: :cert:

Ja se snažím dva roky, mám za sebou 4 potraty.
Mám stejný pocit, jako ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
10.4.20 20:47
@Janli píše:
Trochu by ses měla krotit, ne? Zakladatelka za tvoje problémy nemůže, takže pokud to špatně neseš, najdi si psychologa a nevylívej si svou frustraci tady. Jako chápu, že se zakladatelka hroutí trochu brzo, ale tohle už je přes čáru.

Tohle není o psychologii… Prostě běžně se neplodnost bere v úvahu po roce a tady zakladatelka píše, že brečí… Takže je to kapku mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí