Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, spíš bych řekla, že to s orgasmem nesouvisí a špinění bych řešila s Dr telefonicky. Buď ti řekne, ať počkáš, nebo dojdeš.
Děkuju za odpověď, k Dr jdu v pátek, tak asi počkám, ordinuje stejně jen 2 dny v týdnu. Už jsem jednou špinila, asi 4 dny, ale to souviselo nejspíš s vyšetřením.
Já myslím, že orgasmus nemůže plodu ublížit pokud je vše v pořádku. Já špinila asi měsíc po zjištění těhotenství, byla jsem z toho nervozní a vše bylo v pořádku.
Pokud můžeš, tak se teď šetři a uvidíš, snad se to nerozjede víc. Takhle špinění samo o sobě nevadí, horší by byla samotná krev. Orgasmus to mohl popohnat, ale nejspíš se nic špatného nestalo. Teď v začátku je to celé křehké, bohužel, musí se to přečkat a doufat v nejlepší.
Pokud špiníš i po vyšetření, tak bych se už příště vnitřně nenechala vyšetřovat, ono to nemá žádný přínos, jen rizika, zvlášť takhle brzy.
Děkuju za odpovědi, Dr říkala, že nemá tak citlivý ultrazvuk, aby to přes břicho v této fázi už viděl. A ze strachu jsme měli sex za celou dobu jen 2× a bez špinění. Tak nevím.
@Janinecicka Jasně, na začátku se dělá ultrazvuk vaginální sondou, já myslela, že tě i vyšetřovala rukama. Tak to máš holt dole citlivější a hodně prokrvené, tak se raději šetři a bude to v pohodě. ![]()
Tak dnes na kontrole zjištěno zamlklé těhotenství. V pondělí jdu na revizi. Velikost odpovídá, takže muselo srdíčko přestat bít teď někdy ![]()
Ahoj, je mi to trapné, proto anonym. Včera jsem měla orgasmus pouze z vnější stimulace, takže k vnitřnímu poranění nemohlo dojít. Do pár hodin jsem začala špinit světle hnědě až růžově. Pořád to trvá. Myslíte, že je to normální? Nemohly ty stahy způsobit potrat? Asi mám blbý dotaz, ale potřebuju uklidnit. Už za sebou jeden potrat mám.