Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata,
chtěla jsem se zeptat od 28.1 užívám Utrogestan 0-0-2 po dobu 10 dnů.
Poslední dva přásky jsem si měla vzít v sobotu večer ale již v sobotu v poledne jsem zaregistrovala narůžovělé špinění. poslední dva prášky jsem se v sobotu večer vzala ale to špinění mi stále trvá. Stalo se to některé z vás? popřípadně znamená to něco? mám plašit či tak nějak?
Děkuji
Stalo se mi to dvakrat a pokazde to byla jina pricina.
Poprvy mi to proste nesedelo, musela jsem prejit na Duphaston a byl klid.
Podruhe to znamelo hnizdeni a byla jsem tehotna ![]()
Ahoj, kvuli spineni od 7DPO a zjisteni nizke hladine progesteronu jsem dostala duphaston 1-0-1…ted ho beru prvni mesic, posledni tabletku si mam vzit ve ctvrtek…ale vcera jsem slabe cervene zaspinila 7DPO, dnes nic…tak mam strach, ze duphaston nezabral😥 byt tebou tak zkusim test a pockat par dni a pak se uvidi, jestli se MS rozjede nebo ne😊
@gemini22 ou to mě mrzí snad to bude v pořádku.
TT jsem si dělal ale stále jedna čárka :/ tak uvidím jestli mi přijde MS ![]()
@Pavlusha29 a kolik DPO dneska jsi? Treba bude pozirivni za par dni😊 mas utrogestan taky poprve? Ja porad tajne doufam, ze to bylo hnizdeni, ale musim jeste pockat😟
@Pavlusha29 tak to je porad sance, ze bude pozitivni👍 A uz to vidim, ze to taky uzivas prvne😊
@gemini22 aby to bylo pozitivní to by jsme si moc přáli ale radši se na to nebudu upínat už jsem pár zklamání měla
ano zapomněla jsem napsat, že to také beru poprvé ![]()
@Pavlusha29 budu drzet palce😊my uz se snazime rok a pul😥 v prosinci jsem byla na hormonalnim profilu, kde mi zjistili nedostek progesteronu, tak mam ted prasky na 3 mesice…
@gemini22 to mě moc mrzí
i já vám moc džím pěstičky at se Vám to povede ![]()