Špinění po vysazení HA a následné otěhotněni?

Anonymní
23.8.23 12:09

Špinění po vysazení HA a následné otěhotněni?

Ahoj holky,

ráda bych se zeptala jestli jste měly stejnou zkušenost nebo podobnou.
Vysadila jsem antikoncepci po 7 letech a začali jsme se snažit. Každopádně ovulace proběhla okolo 14.8. a 2 dny jsme předtim měli sex nevim jestli je možné aby se to uchytilo? ale zhruba 3 den po ovu jsem začala špinit a dnes je to 7 dni co špinim a menstruace nic..vim, že hormony jsou rozhazeny, ale měla to taky některá z vás? popřipadě jestli z toho pak později byly || na testu??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
813
23.8.23 13:50

Já bych řekla, že příčina bude jinde. Při uhnizďování vajíčka sice můžeš špinit, ale rozhodně to špinění netrvá týden a nezačíná už 3 den po ovulaci :) Asi to budou ještě rozházené hormony z vysazení HA :) Takže tohle bych nepřisuzovala nějakým příznakům začínajícího těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.8.23 14:00

Problém nejspíš je v nedostatku progesteronu, pokud by se to v dalších cyklech opakovalo, tak s tím zajdi na gynekologii.

• Citovat
  • Upravit
132
24.8.23 12:24

Těžko říct, určitě je něco jinak než by mělo být. Já začala špinit 5 dpo a i přes ascorutin jsem špinila 6 dní. bylo z toho těhotenství. Nebylo to, ale po vysazení HA. Od vysazení HA mám se špiněním pře MS problémy. Na důvod se nepřišlo. Po 4 dnech zpoždění MS bych si udělala TT a obědnala se na gyndu. Bud na potvrzení těhotenství nebo na řršení toho špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí