Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Mám dotaz. Už 2 roky se snažíme o mimi. Bohužel se stále nedaří. Poslední MS jsem mela 14.7. Jen ale 3 dny. Neustále jsme na mimi usilovně pracovali na dovolené. Poslední styk byl den před ovu. Pote už ne. Jenže 3 dny po sexu jsme mela na papíře narůžovělý výtok. Pote jsem začala spinit a trvá to do teď. Bolí mne břicho jako před MS jen při zátěží a Pícha v levém podbřišku. Celou dobu mam lehce bolavá prsa. Prosím, neptam se Vas jestli jsem nebo ne, ale jestli to mel někdo podobně a bylo to těhotenství. Děkuji a hezky den ![]()
Ahoj, bohužel neporadím, ale mám stejný problém. Špinit jsem začala asi 5. den po ovulaci a trvá to doteď - už 4. den. Ty první 2 dny špinění mě hodně bolel podbřišek, teď už skoro vůbec. Měříš si bazální teplotu? Taky by mohla napovědět…
Ahoj aamel. Já mela to samé. Ze začátku mne to břicho bolelo jak v den MS. Ted už jen při námaze. Teplotu si neměřím, popravdě jsem to nikdy nezkousela. A muj dr. Ma dovcu a na test je brzo. Nikdy před tim jsem to takhle neměla. Spinila jsem tak 1 max 2 dny před MS.
@lami143 Těžko říct, co se děje…Já doktorce volat teď taky nebudu, zítra bych tam stejně nemohla jít a myslím, že do neděle se rozjede ms. Většinou jsem taky špinila 1-2 dny před ms, před 2 měsíci dýl, ale brala sjem tablety na mykozu, tak jsem si říkala, že to možná souvisí. Asi nezbývá než čekat. Já teda měřím i BT, ale v tomto týdnu musím 3× vstávat dřív než normálně a myslím, že to mám nepřesný kvůli tomu.
Já to mam pravidelně po 28 dnech. Já mam právě ještě čas. No uvidíme za par dni… Já už z toho blbnu… ![]()
Ahojky. jsem týden po embryotransferu a v neděli mám dostat ms, dnes jsem začala špinit tak nevím jestli se to mohlo povést nebo ne. taky se to někomu stalo? děkuji
@ivca31 píše:
Ahojky. jsem týden po embryotransferu a v neděli mám dostat ms, dnes jsem začala špinit tak nevím jestli se to mohlo povést nebo ne. taky se to někomu stalo? děkuji
Ahoj, myslím právě, že ano, pokud špiníš mimi se může ubytovávat, za tři dny by na testu mohlo být vidět //
Dřív jsem taky před ms špinila tak 2 dny, ale ted je to nějak brzy. Je to hrozný když na to člověk musí myslet jestli to vyjde nebo ne.At dělám co dělám tak to prostě hodit za hlavu nejde. Moc nevěřím tomu, že by se to na první pokus mohlo povést.
Máte pravdu, nemyslet na to to prostě nejde… Prala bych Vám to ![]()
Ahoj, určitě je. Já jsem v neděli - úterý slabě krvácela a měla menstruační bolesti a dnes v krvi hcg 52 ![]()
Já holky šliním už od března..nikdo neví co mi je, tak ke konci srpna jdu na ultrazvukové vyšetření. A těhotná nejsem.
@LLenule111 Achich
A jak dlouho před menstruací to bývá? A jak moc? Braa jsi na to nějaké léky? Omlouvám se za tak dotěrné dotazy, ale jen mě to zajímá. Nevím, jestli je potřeba to řešit pak s doktorkou.
Předem díky za odpověď…
No já špiním prakticky celý měsíc..ale jen třeba jeden den třeba ráno..pak dva dny nic..pak třeba zase špiním 2 celé dny..a tak dále. Prostě celý měsíc, ale né denně. Léky neberu žádné, prý mám rozházené hormony a podle lékaře jsem v pořádku..ale podle sebe nejsem.
Brala jsem antkoncepci dlouhodobě, pak jsem začala špinit, chtěla jsem změnit po letech antiikoncepci, ale podle lékaře není třeba, tak jsem je vysadila aby si tělo odpočinulo od umělých hormonů..teď neberu nic a špíním ještě víc a častěji než s HA. S HA to bylo třeba jen 3 dny v měsíci.
@LLenule111 Taky jsem brala HA velmi dlouho. Tak hlavně ať je vše brzo v pořádku.