Špinění v těhotenství - narůžovělý výtok

7
27.7.04 12:31

Špinění v těhotenství

Jsem v 15tt a dnes ráno jsem měla světle narůžovělý výtok. Ve čtvrtek jdu ke svému gynekologovi, ale přesto vás prosím o radu. Máte s tím některá zkušenost?Díky za vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
361
27.7.04 12:46

Ahoj,
muzu ti jen napsat, ze jsem prakticky od pocatku tehotenstvi slabounce spinila, a v sestnastem tydnu me hodne vylekal krvavy vytok. Ale v nemocnici zjistili, ze se jen otevrel nejaky polyp na cipku, tak se musi dat pozor na infekci, jinak nic. Pokud se dal nic nedeje, tak si myslim, ze jste s miminkem v poradku, kdyby ale krev ve vytoku pokracovala, radim necekat a jit hned k doktorovi nebo do nemocnice. Muzou te tam aspon uklidnit, ze je s miminkem vsechno ok, a klid je pro vas oba to nejdulezitejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.7.04 13:32

Nazdarek

co já vím, výtok v těhotenství je naprosto normální a je hustší a četnější než u netěhotných. Já jsem se těšila, že se ho v těhotenství zbavím, ale teď nosím téměř denně slipové vložky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
27.7.04 16:30

Jakakoli forma spineni (tj. neciry vytok s primesi krve) by mel byt duvodem k navsteve lekare. Kdyz chces cekat az do ctvrtka, tak si ale dej rozhodne klidovy rezim - lezet a lezet. Duvodu muze byt hodne, kolikrat se ani nezjisti cim to je, ale v nekterych nemocnicich je spineni duvodem k hospitalizaci!
 H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
27.7.04 18:21

Ahoj Baby,
v za:,–(e souhlasim, ze vsechno, co ma v sobe byt jen naznak krve, bych konzultovala s lekarem. Jen mam jeste jednu zkusenost - uplne lehounce naruzovely vytok jsem mela take tak dvakrat po milovani a asi to bylo vinou nejakeho skrabnuti v pochve. A taky se to objevilo az rano po tom :wink: Jenze to tak rychle preslo a nic me nikde jinak netrapilo, ze jsem se tomu vic nevenovala. Jsem ve 20tt a tukam do dreva - dobry!!!
Tutu + mimi 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.7.04 21:28

ahojte baby

je to trosku zvlastne ze pisem sem,ja este neviem ci som tehotna ale uz asi 4 dni ma trapi slabucko hnedy vytok ktory sa zmeni pocas dna na slabucko ruzovy..nikdy som to predtym nemala tak sa trochu obavam ci toto nie je priznak tehotenstva,ak ste mali s tym skusenost baby tak mi poradte prosim,dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.8.04 13:39

špinění...

Ahoj holky, dneska jsem přesně 11 tt+0 a asi dva týdny mně trápí výtok.. nejprve byl první dny bělavý někdy do žluta.. časem začal tmavnout .. posledních pár dní je už zrzavo hnědý.. bez příměsy krve.. Takže bez intimky neudělám ani krok.. Výtok nezapáchá ani nepálí… Na kontrolu jdu až 18.8., protože v pátek 6. odlétám na týden na dovolenou..
Díky za případné rady.. v minulosti jsem na obdobné výtoky použila volně prodejné čípky (nevzpomenu si na znacku, vyrab mydla, gely, peny na myti..a cipky), po pouziti cca 2× -3 x cipku na noc, vytok zmizel.. Vetsinou byl neinfekcni.. Nijak jsem na vytoky drive netrpivala..
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
4.8.04 14:19

No, Andreo, já teda nevím, ale jak můžeš vědět, že hnědavý výtok je bez příměsi krve? Vždyť vinou tmavého výtoku je vždycky krev, ne? Co by to mohlo být jiného? :?:
Tutu + mimi 21tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.8.04 21:21

Špinění

Ahoj těhulky,
já jsem slabě špinila (tzn. hnědý hlen, občas lehce narůžovělá vodička) až do 11. týdne. Celé ty tři měsíce jsem proležela. Teď jsem zase 2× špinila po gyn. prohlídce, prý mám překrvený čípek, beru magnezium na sklidnění. Na UZV nic nenašli, tzn. že jsem nešpinila od miminka, a to je hrozně důleživé vědět.
Jinak normálně mám lehce bílý výtok až doteď , takže slipovky nakupuji v ekonomickém balení, přišly výsledky kultivace, ta byla v pořádku, takže v kartě mám napsáno, že se jedná o zvýšenou poševní sekreci obvyklou v těhotenství.
Jinak na intimní hygienu už 3. rok používám intimní pěnu Fytofontánu a nemůžu si ji vynachválit. 8O

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.8.04 16:36

špinění po styku

Ahoj všichni, mám podobný problém včera jsem po pohlavním styku měla lehce zabarvený výtok do hněda jen chvilku.jinak žádné potíže.Myslíte že o tom mám zítra informovat lékaře.Na kontrole jsem byla v pondělí vše bylo v pořádku na další jdu až 20.září.Jsem ve 12tt.Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.8.04 07:38

Ahojte holky,

já teda nevim, ale tohle se mi stalo v 6.tt, večer jsem objevila špinění a dost mě to vyplašilo. Ještě ten den jsem volala doktorce, co mam dělat a ta mě moc neuklidnila, prý si mám lehnout a kdyby se to zhoršilo, tak přijet do nemocnice. Tak jsem nějak přečkala noc s nervíkama a ráno šup na gyndu. Naštěstí ! to nebylo nic s mimčem, UTZ v pořádku ostatní taky. Dostala jsem Duphaston a ten jsem jedla až do 12tt, mimčo se po něm pěkně u:,–(í. Teď jsem 36+4tt a všechno zatím už v pohodě. Tak si myslím, že každý špinění nebo něco podobnýho by měl posoudit hned doktor a já osobně bych s tím na dovču neodjela. :)

• Citovat
  • Upravit
229
23.8.04 14:30

výtok

Holky nejsem doktor, ale opravdu kdo má výtok jiný než bílý, možno i na prádle trochu nažloutlí a bez zápachu a svědění, měl by šupajdit k doktorovi :! . Nožky Vám neupadnou a ne vždy to může být jen podrážděný čípek a pod. V prvních měsících je také důležité zavčas odhalit infekci, mimi nemá ještě placentu tak ho před ní nemá co chránit 8O . Pokud to špinění není bezprostředně po styku nebo nejpozděj druhý den ráno, tak není na co čekat, ten doktor je tam pro nás a proto, aby nás v případě, že se nic neděje alespoň informoval jak a co má vypadat, takže Vás to alespoň uklidní :wink: . Každá těhulka je jiná, takže to co u jedné je v poho u druhé zas tak super být nemusí :! . Nechci se tu tvářit jako pesimista :evil: , ale věřím, že všem nám na našich mimíscích záleží a proto se nemá nic zanedbávat.
Přeji všem zdravá a krásná miminka

Verča 32tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.8.04 14:44

Špinění v těhotenství

Nazdar všechny holky,co z vás už brzy budou mamči...... :D .Jsem ve 21.týdnu a přiznám se,že špiním od počátku těhotenství.Marně jsem doufala,že mykoza/časté plísně-bělavý výtok a svědění/třeba…v těhotenství ustoupí.Leč omyl!!!!Naštěstí mám bezva doktora,který mi předepsal čípky,jenž mi velmi pomohly a nyní je beru jen tak 1krát za 14 dní.Svědění ustoupilo úplně,výtok ne,ale jsem klidná,protože mi bylo vysvětleno,že se vůbec nic neděje :P Od 8.srpna mě moje pusinka,budoucí Adélka i kope,takže jsem maximálně v pohodičce,i přesto že se měním v chodící kouli.Mimi čekám na Silvestra a už se těším i do té Motolské nemocnice.Podle hodnocení a vysvědčení na tom není tak nejhůř…TAKŽE MAMINAY,DRŽTE SE a at vám to vaše rostoucí bříško dělá jen radost.Pa,pa,všem posílá Petra z Prahy

• Citovat
  • Upravit
Mauti333
5.11.12 11:23

Ahoj holky no ja měla včera trošku krvavy vytok byla jsem v nemocnici a tam mi řekl že je vše v pořádku ale že tam mam trochu krve a dneska už ho mám do hneda a moje gynekološka mi řekla že mam přit normálně ve čtvrtek na koltrolu,
ale vypadá to že je vše oki :) aspon doufám co myslíte??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.13 06:18

Ahojky holky,

prosím o radu. špinila jste některá i přes braní léku Duphaston? jsem v 9 tt těhotenství a ráno jsem objevila špinění - hnědé barvy? Beru Duphaston 3× denně…mám strach..díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky