Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, jsem těhotná 24+5tt ale dneska se mi stal problém, ráno jsem vstala cca v 5 ráno to bylo všechno v pořádku, ale před chvílí jsem co si budem dostala chuť tak jsem se udělala, je mi blbé o tom mluvit ale potom mi začala téct krev nebo špinit, takový jemně růžové krémové, je to v pořádku? Můžu jít ve 2 ke gynekologovi kdyby to vypadalo vážně ale ještě se mi to nikdy nestalo tak nevím co to může být a aby bylo miminko v pořádku
@JancaS84 děkuju, přítel tam bude volat tak uvidím, strašně se ale bojím aby to nebylo špatně
@Kristýna324 jako sorry, ale ty jsi z toho dost podelana podle diskuzi. Miminu víc škodí to tvoje stresovani. Pokud to bylo jednorazove, tak si se holt skrabla nehtem jak je to vše prokrvene, tak jsi od toho zaspinila. Kdyby jsi začala špinit jen tak, tak to bych si pozor dala, ale po masturbaci, sexu atp mi to tak obvykle neprijde
@hospodki divíte se? Jsem prvorodička a nikdy se mi tohle nestalo a nehty nemám, a je to výtok že vnitř ne nějaký škrábanec ze vnějšku
@Kristýna324 Proč bude volat přítel? Ty se umíš zeptat na emimino, ale bojis se zeptat sveho gynekologa?
@Kristýna324 píše:
@hospodki divíte se? Jsem prvorodička a nikdy se mi tohle nestalo a nehty nemám, a je to výtok že vnitř ne nějaký škrábanec ze vnějšku
Jo divím, chce to teochu hodit se do klidu. @Sněhurka18 To jsem radši nekomentovala at nejsem zla, ale přesně tohle mi hlavou blesklo
@Sněhurka18 proč? protože nemám jak kontaktovat? Tak musel on? a ani se mně neptal a prostě volal