Spíte s dětmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2790
5.10.17 18:45

@Svistice I to je možné :lol:. Já se spíše vyjadřovala k tomu, že někdo spí s dětmi dobrovolně od narození třeba do první třídy :nevim:. Jasně, když má dítě období že chce být s námi, nepoženu ho prakrem do pokoje :mrgreen:. Budu jen doufat, že to období brzy přejde :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105589
5.10.17 18:46
@axlpol píše:
Vůbec nás ani nenapadlo, že by měly miminka spát s námi a později už vůbec né. Stačí, že se mi na nohách válí dvě kočky… :roll: ;) Mají svoje postýlky a i ted (ve dvou letech)když jsou nemocní, mám je třeba chvilku u sebe a potom sami sednou a chtějí odnést do svého.
Jednou jsem byla sama doma, kluci nemocní a strašně kašlali. Tak jsem toho jednoho vzala k sobě, zklidnilo se to a říkala jsem si, že bych jej u sebe nechala.Fakt to nešlo, neusla bych, opravdu mě to přišlo divné, neměla jsem klid na usnutí… :nevim: a myslím, že je to vzájemné :lol:
Hlavně děti spí od 19hod.fakt netuším co bych v té posteli tak dlouho dělala. S manželem jsme zvyklí lehnout si, pokecat, dívat se na telku a potom usnout.Tak už proto by to nešlo.

taky mne to nikdy nenapadlo, my zase chodili spat hodne pozde, takze by vyslo nastejno jestli spi u sebe nebo v nasi posteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.10.17 18:47

Mně se líbí, jak spoustě lidem přijde v pohodě spát se zvířaty, ale mít tam dítě, to teda nepřipadá v úvahu.
Abych pravdu řekla, tak se mi hůř spí se setrem, který se roztahuje a ještě hřeje jak kamna než s dítětem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105589
5.10.17 18:47
@baracudas píše:
@Svistice I to je možné :lol:. Já se spíše vyjadřovala k tomu, že někdo spí s dětmi dobrovolně od narození třeba do první třídy :nevim:. Jasně, když má dítě období že chce být s námi, nepoženu ho prakrem do pokoje :mrgreen:. Budu jen doufat, že to období brzy přejde :palec:.

A uplne nejlepsi je, kdyz s nima musi spat nedobrovolne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105589
5.10.17 18:48
@Rive píše:
Mně se líbí, jak spoustě lidem přijde v pohodě spát se zvířaty, ale mít tam dítě, to teda nepřipadá v úvahu.
Abych pravdu řekla, tak se mi hůř spí se setrem, který se roztahuje a ještě hřeje jak kamna než s dítětem :lol:

pes mi vubec nevadi..ale ten tam nespi celou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.10.17 18:50

Syn preleze v prubehu noci, je mu dva a pul. Ja ho nechavam..az nebude potrebovat spolecnost, bude spat sam. Strachy v noci chapu. U dcery to bylo to same, sama spi od peti let. Ja tohle nechavam tak nejak samospadem, podporuju samostatnost, ale nijak zvlast jsem spani nikdy neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
5.10.17 18:51

@MisaHanuska když je mi blbě, chytnu tu nožku, úchylka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
5.10.17 18:52
@baracudas píše:
@Svistice I to je možné :lol:. Já se spíše vyjadřovala k tomu, že někdo spí s dětmi dobrovolně od narození třeba do první třídy :nevim:. Jasně, když má dítě období že chce být s námi, nepoženu ho prakrem do pokoje :mrgreen:. Budu jen doufat, že to období brzy přejde :palec:.

Me starsi dite na to „obdobi“ s asi trimesicni prestavkou uz 2 roky. K tomu ještě v noci zacala chodit i mladší. Někdy dorazi treba už v deset, jindy až ráno. Jak dlouho jiného vydrží netuším. Ale ve čtyřech uz se začínáme dost mackat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.10.17 18:53
@axlpol píše:
Vůbec nás ani nenapadlo, že by měly miminka spát s námi a později už vůbec né. Stačí, že se mi na nohách válí dvě kočky… :roll: ;) Mají svoje postýlky a i ted (ve dvou letech)když jsou nemocní, mám je třeba chvilku u sebe a potom sami sednou a chtějí odnést do svého.
Jednou jsem byla sama doma, kluci nemocní a strašně kašlali. Tak jsem toho jednoho vzala k sobě, zklidnilo se to a říkala jsem si, že bych jej u sebe nechala.Fakt to nešlo, neusla bych, opravdu mě to přišlo divné, neměla jsem klid na usnutí… :nevim: a myslím, že je to vzájemné :lol:
Hlavně děti spí od 19hod.fakt netuším co bych v té posteli tak dlouho dělala. S manželem jsme zvyklí lehnout si, pokecat, dívat se na telku a potom usnout.Tak už proto by to nešlo.

tak já kluka uspím v ložnici, chodí spát v 8. Pak jsme v obýváku a když chceme jít spát, tak jdeme normálně do postele v ložnici. Kluk nás potřebuje v noci a mít pocit, že jsem mu nablízku.

A nechápu, že jsou někomu přednější kočky než vlastní děti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5837
5.10.17 18:53
@Venetia píše:
pes mi vubec nevadi..ale ten tam nespi celou noc

Tak ty kočky dohánějí co přes den nestihly. Není na ně čas, vše se točí kolem dětí, takže večery jsou jejich a hlavně kočka je malá, uklidnuje a když se moc melu, odejde :lol:
Jako fakt bych s dětma neusla, ani jsem nevěděla jak si lehnout.Asi máme v sobě přirozeně dány hranice.Oni mají svoje a my svoje. Já se jim taky neválím v postýlkách…prostě vědí kde má kdo své místo. I ty kocury poučují, že leží jinde než mají :lol: :lol: vždycky je musím přenést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.10.17 18:54
@matkabagristy píše:
@MisaHanuska když je mi blbě, chytnu tu nožku, úchylka :oops:

já to taky dělám :D

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
5.10.17 18:57
@MisaHanuska píše:
@matkabagristy @Sonarka Ženy, mám to stejně. Nějak si vůbec neumím představit až nejmladší odstěhujeme z ložnice. Hřeje mě tedy představa, že bude třeba „docházet“ stále, ale stejně…Jako jo…s chlapem si vystačíme, ale prostě ten malý člověk je malý člověk :mrgreen:

Přesně tak, já se tam asi i budu bát :lol: Jako je tam přítel to jo, ale ten většinou usne v osm :lol: S malým si vždycky pustíme nějaký film a jdeme spát až později.
Dcera za námi taky pak ještě občas docházela, než si odvykla úplně, pamatuji si zvlášť jeden hororový zážitek, když jsem jednou v noci slyšela nějaké zvuky, tak rozsvítím mobil a posvítím s ním do dveří a mezi dveřmi stojí dcera v bílé noční košili, hlavu mírně skloněnou a ani se nehne, já myslela, že budu mít infarkt, když jsem jí tam viděla :lol: Pak naštěstí promluvila :lol: Ale ona má takový dlouhý tmavý vlasy, takže to v té tmě vypadalo fakt děsivě a ještě jak nemluvila :lol:

• Citovat
  • Upravit
5837
5.10.17 18:59

@lucenka já nepsala, že jsou mi přednější kočky, i když nepopírám, že jsou pro mě naprosto rovnocené jako děti. Ovšem naše děti nepotřebují cítit naši blízkost. Vědí v kolik se chodí spát a do kolika se spí a vědí kdo má kterou postel, tot vše. Větší vědu ve spaní nehledáme :nevim:.

Příspěvek upraven 05.10.17 v 19:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
5.10.17 18:59

@Al3×andra Spíme všichni spolu i s dcerou 2a půl roku i s 7měsíční :-) Rádi spolu usínáme i se probouzíme. Neměnila bych :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
5.10.17 19:03

@axlpol mně zas přijde divné považovat kočky za rovnocenné dětem, každý máme něco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí