Spíte s dětmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
5.10.17 17:47

Kazdy by si mel delat podle sveho a nevsimat si druhych, jestli ma nebo nema deti v loznici/v posteli a opacne nebo opovrhovat.
Je to kazdeho volba, jak si to doma zaridi. Jak ziji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
5.10.17 17:49

Nee, každý máme svou postel v ložnici a pokojíčku. Občas přijdou, ale je to opravdu výjimečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.17 17:56

@Petra Z pomazleni rano a spani celou noc je rozdil…ale mas pravdu v tom, ze je to kazdeho vec…

• Citovat
  • Upravit
3145
5.10.17 17:57

Vis, ono kdyz prijde nejake obdobi, nocni mury, dite te potrebuje, tak ti vlasy prestanou vstavat. Spala jsem se synem temer kazdou noc, kdyz mu bylo 2,5r-3,5r, mel nocni desy, kdyz spal u me v posteli, rychle se uklidnil, kdyz spal v pokojicku a nez jsem se k nemu dostala, tak uz mel rev pekny grady. V zajmu meho spanku chodil ke me, casem jsem ani nevedela, ze prisel, kdyz zacal knikat, polozila jsem na nej ruku a spalo se dal.
Nejak extra se ve spolecnem spanku nevyzivam, ale kdyz je to potreba, ma to mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.10.17 17:58

Dcera má přiraženou postýlku k posteli, kdyby v noci tak strašně neputovala, tak klidně může spát v posteli, proto jsme ji kupovali tak velkou. Za 6 týdnů přibude brácha, tak se postýlka přestěhuje na stranu k taťkovi, nedokázala bych ji dát do pokoje, bála bych se, že si bude myslet, že jsme ji vyměnili za jiné mimčo a už se těším, až budeme všichni spolu.
Dokud bude chtít, může být s námi.
Partnerský život tím netrpí, do postele chodíme vlastně jen spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
5.10.17 18:00

Ja spim s petiletym synem. :srdce: A nemam v planu to menit, dokud sam nerekne.
A naopak nechapu, ze nekdo buduje novorozenci pokojicek a pta se, proc to dite, proboha, nespi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.10.17 18:03

@Bong hrozná představa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
5.10.17 18:03

Tak roztomilé to není :) Nicméně syn spal v postýlce tak do 8 měsíců a pak se v noci hodněkrát budil a plakal a já jsem nechtěla vstávat třeba co hodinu, tak spal u nás. Po půl roce, kdy jsme byli rozlámaní jak blázen, tak jsme koupili třetí postel se zábranou a přirazili ji k naší a je to vyřešené :) Vyspíme se ted všichni a jsme spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.10.17 18:05

Se mnou spí roční. Předtim to byl jeho braska. Ja si to užívám, rostou tak rychle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
5.10.17 18:11

Spi s nami 5 leta. Ve svem pokojiku snad jeste nikdy nespala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
5.10.17 18:12

Přesně tak, to je tak krátké období, že by si to člověk měl užít, pokud mu to vyhovuje. Děti mají pokojík, ale mladší má 5 let a občas v noci přijde. Nevadí mi to. Nedávno přišla i 11 letá dcera, měla špatný sen. Ať si to dělá každý jak chce, jak mu to vyhovuje, ale pro mě je to krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10243
5.10.17 18:12

@Al3×andra Milá tazatelko, lože s dětmi nesdílím. Mnohem lepší mi přijde sdílet jej se sympatickou osobou druhého pohlaví :-)
Ale teď vážně - je to individuální s ohledem na osobnost dítěte. Za správné se ale považuje učit dítě spát mimo přítomnost rodičů od zhruba dvou let věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
5.10.17 18:19

Jak kdy, jak které dítě. Jako miminka všechny, pak se to nějak uspořádalo sama. Jedno z dětí je u nás každou druhou noc, některé třeba jednou týdně a jedno si občas přijde povídat, ale zásadně se pak vrací do své postele. Mně zase vstávají vlasy při představě, že vstávám na kojení, kdybych neměla miminko u sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
5.10.17 18:20
@baracudas píše:
Já to společné spaní taky moc nechápu :nevim: Dcera měla od narození svou postýlku, se mnou v posteli spala asi tak 3× a to když byla nemocná. Jinak je jí rok a půl a od příštího měsíce se bude stěhovat do svého pokoje a velké postele. Její místo totiž zaujme v únoru mladší bratr :mrgreen:. Dcera má stejně naši postel spojenou spíše s blbinkami, než se spaním. Myslím, že společným spaním prostě trpí to partnerství mezi mužem a ženou. Ono je hezké když se k vám dítě přitulí, ale v noci se prostě raději tulím k chlapovi :palec:.

No, teorii mas dobrou. Treba te zivot pouci. Nam se deti zacali stehovat pravudelne v noci ze svych postylek a sveho pokojicku po druhem roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
5.10.17 18:20
@Premek_Orac píše:
@Al3×andra Milá tazatelko, lože s dětmi nesdílím. Mnohem lepší mi přijde sdílet jej se sympatickou osobou druhého pohlaví :-)
Ale teď vážně - je to individuální s ohledem na osobnost dítěte. Za správné se ale považuje učit dítě spát mimo přítomnost rodičů od zhruba dvou let věku.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401