Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Přeji hezký den takhle při pondělku,mám několik let přítele, ale neklape nám to, každým dnem se s ním hodlám rozejít. Už ale zhruba měsíc se scházím s jedním fajn chlapem. Zítra máme jít spolu na večeři (přítel bude v práci) a „milenec“ mi dnes napsal zprávu: „A v kolik Vojta odjíždí do práce? Ať vím, v kolik tě vyzvednout.“… jenže můj přítel se nejmenuje Vojta, ale Honza
Trošku jsem ztuhla… Nevím teď, jestli má „milenec“ ještě jednu ženskou, které motá hlavu a nebo se prostě jen přeřekl (on mi tvrdí, že si nemohl vzpomenout na jméno někoho, koho nemá rád, a tak něco plácnul). Podotýkám, že „milenec“ jméno mého přítele zná.
Jak byste reagovaly, popř. postupovaly dál?![]()
Mohl se splést. Kdo si má toho tvého podváděného joudu pamatovat? Víš, kolikrát mi moje dítě řekne tati? Prostě se přerekne.
No i kdyby měl další tak co? Vy jste ta poslední, co by mohla někomu něco říkat…
Tak hlavně je nechutný, že se tě ptá, kdy tě může vyzvednout a tobě to není proti srsti
TAk snad prvně ukončím jednu věc než rozjedu novou ne? Problém není, že tvůj milenec si spletl jmého tvého současného partnera. Ale že tohle vůbec řešíte
Rozesla bych se s pritelem a nedelala z neho debila. A jestli milenec ma vic ženských rozjetych, vlastne jste si v tomto rovni. Takze asi pohodicka ![]()
S přítelem už to je víceméně ukončené, jen spolu bydlíme. Čekáme, až nám vyprší na konci ledna smlouva, ať nemusíme platit poplatek. S přítelem jsem se ale nerozešla kvůli „milence“ (proto je v uvozovkách a ani ho tak neberu), a nepotřebuji, aby se potkali. Takže ne, nevadí mi, že mě vyzvedne u mě doma.
@Russet píše:
Mohl se splést. Kdo si má toho tvého podváděného joudu pamatovat? Víš, kolikrát mi moje dítě řekne tati? Prostě se přerekne.
Musis shodit knirek no ![]()
@Anonymní píše:
S přítelem už to je víceméně ukončené, jen spolu bydlíme. Čekáme, až nám vyprší na konci ledna smlouva, ať nemusíme platit poplatek. S přítelem jsem se ale nerozešla kvůli „milence“ (proto je v uvozovkách a ani ho tak neberu), a nepotřebuji, aby se potkali. Takže ne, nevadí mi, že mě vyzvedne u mě doma.
Však ona tě napráší sousedka.
@wildcherry píše:
Musis shodit knirek no
Dobrý nápad. Ale co bude shazovat, až omylem řekne mami tatínkovi ![]()
@Anonymní píše:
Už jenom tohle spojení smrdí až za roh ![]()
Jednoduche, bud se spletl, nebo ma rozjetou jeste jednu,,zadanou,,.At neznim moc pesimisticky, rekla bych, ze prvni varianta bude ta správná. Bud rada, ze si neplete tve jmeno a neres blbosti.
Zakladatelka pise, ze milenec jejicho chlapa zna..jak by si mohl splest jmeno? ![]()
@Russet píše:
Dobrý nápad. Ale co bude shazovat, až omylem řekne mami tatínkovi
Nic, rekne,,milacku, ja jsem tatinek, maminka uz se oholila,,
… ![]()
@lachtanice86 píše:
Víceméně ukončené je co? Ví o tom ten tvůj vůbec?
Vicemene urcite vi
![]()
Přeji hezký den takhle při pondělku,
mám několik let přítele, ale neklape nám to, každým dnem se s ním hodlám rozejít. Už ale zhruba měsíc se scházím s jedním fajn chlapem. Zítra máme jít spolu na večeři (přítel bude v práci) a „milenec“ mi dnes napsal zprávu: „A v kolik Vojta odjíždí do práce? Ať vím, v kolik tě vyzvednout.“… jenže můj přítel se nejmenuje Vojta, ale Honza
Trošku jsem ztuhla… Nevím teď, jestli má „milenec“ ještě jednu ženskou, které motá hlavu a nebo se prostě jen přeřekl (on mi tvrdí, že si nemohl vzpomenout na jméno někoho, koho nemá rád, a tak něco plácnul). Podotýkám, že „milenec“ jméno mého přítele zná.
Jak byste reagovaly, popř. postupovaly dál?