Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, pokud jsi předtím pila tak je to úplně v pořádku, mně stačí když naráz vypiju větší sklenici vody a hned to šplouchá. ![]()
Mne takto splouchalo v brise pri vnitrnim krvaceni. Ale to nesjpis nebude tvuj pripad
Proste je to po napiti.
@Janča6 můžu se zeptat, z jakého důvodu jsi vnitřně krvácela? souviselo to s endometriozou? A v jakém místě to šplouchalo..? Mně vyloženě tam, jak je žaludek totiž ![]()
@Janča6 Tak kdybych měla mít vnitřní krvácení pokaždé, když mi šplouchá v břiše, tak už mi žádná krev nezbyla🙈 🤣 Mám to snad denně, stačí se trochu napít a hned žbluňkám, vždycky mě zajímalo, jestli to mají i ostatní, manžel to nikdy nezažil🙈 U nás se tomu říkalo mít žáby v břiše😁
@Anonymní píše: Více
Byla jsem na laparoskopii kvuli endometrioze, pri ktere mi asi uvnitr skrabli nejakou cevu. Ani ne 24 hodin po operaci me pustili domu, i kdyz mi nebylo dobre. No a doma uz mi zblunkalo v brise. Ale dole, nad rozkrokem, u strev. Zblunkani v zaludku bude z piti, byt tebou, bych se vubec nebala. Omlouvam se, ze jsem reagovala, nedalo mi to. Ale nechtela jsem nekoho vydesit.
@Janča6 dobře, děkuji i tak za tvoji zkušenost.. Budu to sledovat a kdyby se mi to nezdálo, tak s tím někam skočím ![]()
Ahoj holky,
v poslední době se mi párkrát stalo, že mi při svižnější chůzi šplouchalo v břiše (zřejmě v žaludku), připomínalo mi to zvuk flašky s vodou, která se přelévá..
Stalo se mi to dnes, když jsem šla na procházku a půl hodiny předtím jsem doobědvala.. Je to normální? Mám to nějak řešit? Celkem mě to vyděsilo..