Spodní prádlo peru zvlášť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6942
16.11.14 11:42

@šmoulinka71 No, tak jsem ráda, že jsem pobavila a jdu tvořit užitečnější hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
16.11.14 11:44
@fenny píše:
@šmoulinka71 To je přesně o tom vyjadřování. Nehygienické beru, špína a smrad už je trochu moc.

No vidíš a pro mě nehygienické je vlézt večer do postele neokoupaná a vzít si znovu špinavé kalhotky. A ještě provozovat sex. Ale když ti to tak vyhovuje, tvoje volba, akorát mi pak neber názor, že jsi čuně.

• Citovat
  • Upravit
40270
16.11.14 11:48
@fenny píše:
@Camael Když srovnáváš nesrovnatelné, tak se nemůžeš divit.

No nic, nechápeš, nebo spíš nechceš chápat, tomu se nedivím. Já se divím stále tomu jednomu, jak někdo může vlízt dva- a víckrát do stejných kalhotek, intimka, neintimka, popřípadě mít sex bez umytí po celém dni. Jasně, pokud je to ještě rychlovka bez mazlení, nějaký ten interval bez umytí pochopím (celý den přesto ne, víc už ani omylem), ale jakákoli představa mazlení je prostě humus a urážej se, jak chceš. Měli jste kliku, že jste na sebe padli dva takoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
16.11.14 11:49

@šmoulinka71 Tak že jsem čuně, jsem sama napsala v prvním příspěvku, takže to opravdu nikomu neberu. Kalhotky při výměně intimek prostě druhý den nejsou dostatečně špinavé na výměnu a tudíž je vyměním až po koupání.
Podle mě je třeba prase ten, kdo se nemyje týden, to už po čuchu opravdu poznat jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
16.11.14 11:51

@fenny Já jsem taky spíš zastánce metody méně je někdy více, ale vysvětli mi prosím tedy jednu věc. Proč používáš ty intimky? To musí být větší opruz než si vyměnit kalhotky, ne? A ty ubrousky bych si nekoupila, to už mi přijde víc fér ta voda, podle mě to bude „nezdravější“ než drhnutí se mýdlem. Nebo jestli máte nějaké spešl vyráběné na spodek? Existuje to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
16.11.14 11:51

@Camael Oni jich na mě už padlo víc a ještě to nikomu nevadilo. Spíš si oddychli, že je nikdo neprudí s častým koupáním. Urazit mě, myslím, nemůžeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
16.11.14 11:53
@fenny píše:
@šmoulinka71 Tak že jsem čuně, jsem sama napsala v prvním příspěvku, takže to opravdu nikomu neberu. Kalhotky při výměně intimek prostě druhý den nejsou dostatečně špinavé na výměnu a tudíž je vyměním až po koupání.
Podle mě je třeba prase ten, kdo se nemyje týden, to už po čuchu opravdu poznat jde.

Já si měním kalhotky pokaždé, když se osprchuji a někdy je to i třikrát denně, když je třeba v létě teplo, nakonec jich mám dost a pračce to neuškodí. A to taky nesmrdím, já se totiž skoro nepotím. Ale je to spíš pro můj dobrý pocit, cítím se pak svěží. Dokonce jsem si vydupala bidet, nejdřív nikdo nechtěl, ale nakonec si na něj všichni zvykli.

Příspěvek upraven 16.11.14 v 11:56

• Citovat
  • Upravit
6942
16.11.14 11:56

@Litta Tak mně přijde blbost si brát čisté kalhotky, pokud se nevykoupu. Existuje vlhčený toaletní papír a pak ubrousky vyloženě na intimní hygienu. Určitě to dělá lactacyd a nivea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.11.14 11:57
@Chocoloco píše:
@fenny Jen je pak otazkou, jestli dotycny opravdu nesmrdi nebo je uz vuci vlastnimu pachu rezistentni. Muzeme klidne brat jako normalni, ze se nekdo koupe obden, byt mi to v dnesni dobe prijde zvlastni. Stejne tak by asi nikdo neresil to, ze si opakovane vezmes tricko apod.Ale tvrdit, ze spodni pradlo je dva tri dny ok a povleceni, kam si clovek ne zrovna umyty leha, vydrzi ctvrt roku v pouzitelnem stavu, to uz je snad i o urcite kulture, ne pouze o pristupu k hygiene.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
6942
16.11.14 11:58

@šmoulinka71 Já si ale taky měním kalhotky pokaždé, když se osprchuju. A třikrát denně, to by mě ten chlor fakt sežral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
16.11.14 11:58
@fenny píše:
@Litta Tak mně přijde blbost si brát čisté kalhotky, pokud se nevykoupu. Existuje vlhčený toaletní papír a pak ubrousky vyloženě na intimní hygienu. Určitě to dělá lactacyd a nivea.

A ty jdeš v noci spát, vysvlíkneš si kalhotky a ponožky a ráno si je zas oblečeš? Já mám tedy ponožky špinavé hned, i když nesmrdí.

• Citovat
  • Upravit
6942
16.11.14 12:08

@šmoulinka71 Jo, pokud neshledám závadu, zas je obleču. Stejně tak tričko (na doma) a tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
16.11.14 12:10
@fenny píše:
@šmoulinka71 Jo, pokud neshledám závadu, zas je obleču. Stejně tak tričko (na doma) a tepláky.

Je to nestandartní.

• Citovat
  • Upravit
40270
16.11.14 12:18

@fenny
Já tě ale nehodlám urážet, opravdu zvažuju, co píšu, protože chci jen diskutovat. Já věřím, že je takových chlapů víc, chlapi jsou obecně větší čuňata. Třeba můj ex měl dny, kdy se večer neosprchoval, a byl to jeden z důvodů, proč nejdřív skončil sex, a pak i vše ostatní a za prudiče se fakt s mytím 1× denně nepovažuju. Samo hlavní důvod byl jiný, ale z neumytého chlapa se mi zvedal kufr hned. Měla bys rozlišovat časté koupání (několikrát za den) s běžnou hygienou, o mytí před určitými věcmi ani nemluvě (sex, návštěva lékaře..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
16.11.14 12:19

@šmoulinka71
Když vidím svoje ponožky večer (díky domácím mazlíčkům), tak i přes nošení pantoflí letí do koše nemilosrdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat