Spodní prádlo peru zvlášť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6942
17.11.14 11:53

@mimoza666 Já jsem se taky bála, že to nepůjde moc vyprat, ale naštěstí v pohodě. Jednou mi ještě takhle pěkně rozpatlal med :D Infarktové stavy nemívám (teď v těhotenství si to ani nemůžu dovolit), ale vždycky honem běžím pro foťák a kameru :mrgreen: A jaképak jsi měla onačejší překvápko od dětiček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
17.11.14 14:36
@fenny píše:
@ulice Teda ale u chlapa si moc neumím představit, že ponožky večer nesmrdí, to máš nějaký zvláštní exemplář ;)

Asi jo, celkově se moc nepotí ani nesmrdí oproti jiným chlapům :nevim: Ale u nás je pravidlo jasný, prádlo i ponožky jdou nejpozději večer do špíny a jiná možnost není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
17.11.14 14:39

@ulice Tak my takový pravidla nemáme (celkově se teda nijak nehlídáme, kdo si co kdy převlíká), ale jakmile chlapovi smrdí nohy, tak ho do té koupelny pošlu neprodleně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
17.11.14 20:17
@fenny píše:
Tak já se ještě musím přiznat, že jsem byla minulý týden zcela neplánovaně donucena vyměnit povlečení, neboť synovi se v nestřeženém okamžiku (beztak jsem zas vysedávala na emiminu) podařilo otevřít pixlu se sudocremem…

Tak tohle u nás bylo také…a také docela nedávno, že by období? :-D Jak si to z toho prostěradla dostala? Já to prala už po páté za 3 týdny (ne že bych to musela nutně vyprat a prala furt dokola, ale už 5× byla nějaká nehoda) a pořád to je vidět, jako vypralo se to už na poprvé nějak, ale stále vím, kde měl ty ručky se sudokrémem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
17.11.14 20:25

@Almatka Tak mně se to vypralo úplně na poprvé. Taky jsem z toho právě měla obavu, ale řekla jsem si, že to zkusím a uvidím. Prostěradlo je takové to mikroplyšové, ani jsem to předtím nenamáčela a prala s předpírkou na 40 tekutým persilem. I ty věci, co měl prcek na sobě jsem tam s tím hodila a dobrý. Jo a ještě takovou silnější chlupatou deku. Pak tím teda ještě zaprasil normální bavlněné povlečení, ale to se ještě válí v koši na prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
17.11.14 20:55

@kvaček píše - 'sprcha mě tak neumyje jako sednout do vany a vzít gel a pořádně jednu nohu, druhou, intimní místa, a prostě všechno v klidu namydlit, posedět" -
To samé přece můžeš udělat ve sprše, (to důkladné vydrbání všech částí těla, zejm. intimní místa, nohy) a místo posezení ve vaně - tzn. mytí ve vlastní špíně - můžeš dlouze a opakovaně umývat pod sprchou. Je jasné, že minutová sprška nestačí, ale ta se snad nepraktikuje často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.7.21 16:04

A dáváte spodní prádlo do sušičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie