Spodní prádlo peru zvlášť
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já spíš nechápu, proč se o to stará, když pereš ty. Jestli mu to vadí, at pere on, ne? ![]()
Jinak pokud nepereš půl pračky, tak bych to neřešila. Myslím co se týče úspory peněz, zbytečného točení pračky, jak se říká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ikdyz se na WC utirame, nikdy to nemuze byt dokonale, takze spodni pradlo, vzdy nacichne casem moci a posevnimi sekrety ano to nemusi byt nijak neprijhmena vune ale s moci a ten cas hlavne to uz se zmeni v neco nevabneho…nemluve o tom kdyz ma clovek sex.Tri dny? to musi byt hrozne.
- Citovat
- Upravit
@rejžička ja tedy neperu narvanou pracku, to prani pak stoji za houby vse je zmuchlane spatne vymachane atd..peru radeji po mene pradla.
![]()
- Citovat
- Upravit
@KackaDoup píše:
Ikdyz se na WC utirame, nikdy to nemuze byt dokonale, takze spodni pradlo, vzdy nacichne casem moci a posevnimi sekrety ano to nemusi byt nijak neprijhmena vune ale s moci a ten cas hlavne to uz se zmeni v neco nevabneho…nemluve o tom kdyz ma clovek sex.Tri dny? to musi byt hrozne.
Verim, ze to pak muze byt nezapomenutelny zazitek, ktery z pameti jen tak nevymazes ![]()
- Citovat
- Upravit
@Chocoloco myslim kdyz mas behem tech tri dnu sex..ono to s cloveka..a ze by to vonelo? makreloidni vune
![]()
- Citovat
- Upravit
Ehm… jako minimálně mám jedny kalhotky na jeden den. A vzhledem k tomu, že jsem se kvůli častým zánětům naučila doma chodit bez kalhotek jen v teplákách tak když přijdu a převleču se a pak zase odcházím automaticky si beru čisté. Takže si denně vemu dvoje až troje čisté spodní prádlo. Ano kupuju si docela často nové, protože praním se to ničí, že jo, ale nevidím v tom problém koupit si na denní nošení obyč bavlněné kalhotky a sem tam koupit nějaké lepší na lepší příležitost. Jinak jsme doma dvě ženské spodní prádlo pereme dohromady. Až budu bydlet s přítelem klidně bych prala prádlo zároven s jeho, ale chápu, že chceš prát svoje odděleně nevidím na tom nic špatného ba naopak. Ale, rozhodně si nemyslím, že jedny spodky jsou na 4 dny a to tak, že každý den otočím a pak to vemu naruby a znovu… to je fuj… jako upřímně i když bych se měla koupat ob den jakože ne vždy se to vyjde tak, abych se koupala denně tak čisté prádlo je základ. A když to vemu hodně do detailů dát parnerovi 3 dny neumytou a 3 dny ve starých kalhotkách smradlavou frndu pod nos tak by mě asi hnal a to samé obráceně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup Opakuju, že používám intimky, které se dají měnit. Poševní sekret, stejně jako maželovo sperma, mi voní, takže fakt nevidím důvod k mytí před sexem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup píše:
Psala, že používá intimky..a největší síla jsou u nás kalhotky holek
Snažej se utírat, samozřejmě jo, ale jsou prostě ještě malý a první a poslední kapka jde do kalhotek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup presne, kdyz jde clovek na velkou, tak toaletak to spis rozmaze, proto taky v hodne zemich se pouziva bidet. I kdyz jsem za mlada jezdila na vandry taky, neexistovalo, abych si nevymenila denne pradlo. Samozrejme, ze se to kolikrat muselo vydrzet bez sprchy, ale to bylo taky to prvni, co clovek po navratu udelal. Ja se rozhodne denne mydlem nedrhnu, ale na intimnich mistech se proste umyju a v podpazi taky. To samy si nedovedu predstavit, treba oralni sex u manzela, kdyby se mi neumyl, jako mam rada jeho chut, ale cerstvou a ne stary smrad
- Citovat
- Upravit
@zuzouš ok nevsimla jsme si tech intimek..uf docela jsem si oddechla. Njn deti…myslis ze s chlapeckama je to lepsi? jsou dny k dy trencle jeste vecer voni a dny kdy vubec..zalezi jak ma cas na oklepavani ![]()
- Citovat
- Upravit
Nevidí důvod mytí před sexem… brrr a zuby si před ním asi taky nikdo nečistí… možná jsem moc pintlich ale co je moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit