Společná a střídavá péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11168
18.10.23 17:38
@Luboš P píše: Řešení jsou různá, ale to že si jeden z rodičů „zabaví“ dítě jen pro sebe je špatné - až protizákonné

Tak že to je špatné, to jsem nerozporovala. Ale s tou protizakonnosti jsem si tak jistá nebyla. Přišlo mi to podobný, jak kdyby si nerozvedeni rodiče šli stěžovat na OSPOD, že manželka odjela na víkend s Pepickem k rodičům, zatimco já ho chtěl vzít do zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
18.10.23 17:52
@jita22 píše:
Tak že to je špatné, to jsem nerozporovala. Ale s tou protizakonnosti jsem si tak jistá nebyla. Přišlo mi to podobný, jak kdyby si nerozvedeni rodiče šli stěžovat na OSPOD, že manželka odjela na víkend s Pepickem k rodičům, zatimco já ho chtěl vzít do zoo.

Stížnost na OSPOD nebo dokonce žaloba k soudu je samozřejmě krajní řešení (jeden z rodičů se z dítětem odstěhuje a pak se před druhým rodičem např. zamyká), ale zase tak výjimečná také nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
18.10.23 18:04
@Verčík 498 píše:
Ahoj. Může mi prosím někdo poradit? Manžel má společnou péči o dítě s exmanželkou. Ta chová strašnou nenávist ke mě. A pořád mě sprostě napadá po smskach a když je v koncích, začne psát sms, že mají společnou péči a dítě mu nemusí dát. Může mu z ničeho nic nedat dítě? Děkuji za radu

Když nebude dítě dávat, tak si manžel požádá o svěření do své péče a uvidíš, že se nakonec bude s domluvou sama vnucovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí